- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
ben de yazayım menümü..
sabah:
-3 dl çavdar ekmeği
-peynir
-5 zeytin
-omlet
-salça
-turp
-yeşil çay
ara:
-2,5 mandalina (buçuk da nesi derseniz... pazara gittik de, orda pazarcı verdi tadımlık olsun diye. ben evde 2 tane yemiştim zaten)
öğlen:
-1 tabak mercimek yemeği
-1 bardak ayran
ara:
-yarımdan az muz(ufacıktı annem yiyodu, bana da verdi bi yudum)
-1 greyfurt
akşam:
-1 tabak lahana sarması
-1 kepçe çorba
-yoğurtlu havuç salatası
**su: 2 lt
**spor: leslie yapıcam. 2 ya da 3 mil olur. salona gitmedim bugün..
**yeşil çay: 2 fincan içtim, 2 daha içerim.
kız menümü yazdım da yeni görüyorum yorumunu gel de edelim iki çift lafay niye yazmıyorsunuz 2 muhabbet edicektik
selam bnm güzellerim
dün akşam 1,5lt yapamadım suyumu ama 1 kupa su+1 kupa yeşilçay içtim
gece de uyuyamadım dogru düzgün çünkü tam ısındım uykuya dalıcam, wc krizi geldi
2 defa gittim valla saat de 2-3ü bulmuştur yarı uykulu geçti tam uyudum sabah annem 10da kaldırdı gözlerim acıyordu yaaaa....
bir de akşam 12dk leslie (5 milin 1 mili)+15-16 dk zumba yaptım 25dkyı bitiremedim çünkü altta komşu var zıplamak hoş olmaz diye...
işte yarım saat yapmış oldum
gelelim bugune...
sabah - 10:00
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dl tahıllı ekmek
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 1 bardak çay
öğle - 14:45
- yarım kase yer fıstığı
- 1 bardak light süt
akşam - 18:00
- 1,5 tabak mercimek çorbası
- 3-4 yk yogurtlu havuç salatası
su - 1 lt anca oldu
spor - henüz yok yatmadan yaparım fatmagülü izlicem
öğlen acıktım ama kpss çalışayım dedim soru çözerken midem kazındı annemler de evde çorba işi de kaynadı... evde yemek de yokmuş yogurt yiyesim gelmedi meyve yesem daha çok atıştırmak isteyecektim fıstık varmış ondan yedim arkasından da light sütümü içtim epeyce tok tuttu...
fıstığın kalorili oldugunu düşünürsek toplamda yaklaşık 700-750 kalori falan almışım
neyse kızlar benden bu kadar...
hepinize sevgiler...
Randomlife...
menün güzel maşallah
yorum yapcak bişey yok...
kızlar bugun Doktorumda Dr. aynı zamanda beslenme uzmanı yasemin bradley vardı
yeşilçayın zayıflatıcı etkisinin oldugunu tüm dünya biliyor henüz Amerika FDA yani gıda ve ilaç birliği tarafından henüz onaylanmadı ama için dedi bi tarif verdi
yazcam onları ama inşallah yarın şu an çok fazla vaktim yok...
yeşilçaya devam fıstıklar
yok unutmam ztn aklıma kazıdım ben de bazı şeyler alıp denicem hem sadece zayıflama çayı değil, normal su niyetine meyveli bitki çayı gibi bişey...ay ben sürekli sallıyorum yeşil çayı bir düzenli kullanamadım tekrar başladım bakalım kaç gün sürecek
tarifi unutma sakın gülbendede suna dumankaya vardı pul biberden selülit için kür yaptı çok basit kendiside denemiş
cnm menün güzel afiyet olsun. hiç ara falan yapmamışsın, canın çekmedi heraldeselam bnm güzellerim
dün akşam 1,5lt yapamadım suyumu ama 1 kupa su+1 kupa yeşilçay içtim
gece de uyuyamadım dogru düzgün çünkü tam ısındım uykuya dalıcam, wc krizi geldi
2 defa gittim valla saat de 2-3ü bulmuştur yarı uykulu geçti tam uyudum sabah annem 10da kaldırdı gözlerim acıyordu yaaaa....
bir de akşam 12dk leslie (5 milin 1 mili)+15-16 dk zumba yaptım 25dkyı bitiremedim çünkü altta komşu var zıplamak hoş olmaz diye...
işte yarım saat yapmış oldum
gelelim bugune...
sabah - 10:00
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dl tahıllı ekmek
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 1 bardak çay
öğle - 14:45
- yarım kase yer fıstığı
- 1 bardak light süt
akşam - 18:00
- 1,5 tabak mercimek çorbası
- 3-4 yk yogurtlu havuç salatası
su - 1 lt anca oldu
spor - henüz yok yatmadan yaparım fatmagülü izlicem
öğlen acıktım ama kpss çalışayım dedim soru çözerken midem kazındı annemler de evde çorba işi de kaynadı... evde yemek de yokmuş yogurt yiyesim gelmedi meyve yesem daha çok atıştırmak isteyecektim fıstık varmış ondan yedim arkasından da light sütümü içtim epeyce tok tuttu...
fıstığın kalorili oldugunu düşünürsek toplamda yaklaşık 700-750 kalori falan almışım
neyse kızlar benden bu kadar...
hepinize sevgiler...
maşallah canım ya çok başarılı gidiyosun, afiyet olsun sanaaagelelim bugünün menüsüne..
Kahvalti
2,5 dilim siyah ekmek
yarim kk beyaz peynir, sürme peynir
domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz cay
Ara: seftali marakuyali yogurt (150 gr, diyet yogurdu) ve 4 kuru erik
Ögle yemegi
5 yemek kasigi taze fasülye
1 tahta kasigi bulgur pilav
yogurt, azicik tursucanim cekmisti
veeee simdi cilekli müslimi yedim geldimaslinda 1 tane portakal yicektim ama kalmamis
o yüzden 5 yemek kasigi müsli ve yarim bardak sütle yapilmis cilekli müslimi yedim.
günü kapattim simdi.
su: simdiye kadar 1 litre olmustur, yada 1,5 tam bilmiyorum
spor: henüz yok birazdan yapacam
yesil cay: 1 kupa
selam önce menümü yazayım sonra geçmişe bakacağım
menü biraz tuhaf bugün
sabah 2 kuru kayısı bir bardak su
kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeğiyle ve bir dilim kaşar peynirle yaptığım tost,bir tane yağda yumurta,13tane fındık yarım muz şekersiz çay
ara sade kahve
öğle bir buçuk patatesten yaptığım bol yeşşillikli patates salatası kızımla beraber yedik hepsi bitmedi yanında yoğurt
ara yok acıkmadım
akşam kızımla tencere pizzası yaptık :))) hamurunda sadece bir buçuk yk yağ ve 3 türk kahvesi fincanı un var iç malzemesi biber yarım haşlanmış patates zeytin ve kaşar peynir
aslında malzemeler konmadan 2 yk ketçap hamurun üzerine sürülüyor ama biz unutmuşuz :26::26:ama böylede güzeldi
servis tabağı büyüklüğünde oluyor 4 de böldüm bir buçuk dilim yedim yanındada kocaman bir bardak ayran içtim
yani bugün bol patatesli bir gün oldu neyse yarında bol sebze günü yaparızcanım hiç yemek yemek istemedi bugün
su bir buçuk litre
spor henüz yok yapınca yazarım
bir bardakta tarçınlı yeşil çay
yok unutmam ztn aklıma kazıdım ben de bazı şeyler alıp denicem hem sadece zayıflama çayı değil, normal su niyetine meyveli bitki çayı gibi bişey...
cnm menün güzel afiyet olsun. hiç ara falan yapmamışsın, canın çekmedi heralde
maşallah canım ya çok başarılı gidiyosun, afiyet olsun sanaaa
afiyet olsun canım. patates ve pizzayı aynı günde yemeseydin iyi olurmuş. patates kızartma çünkü zaten ağır olmuştur.
bazen benim de hiç cnm yemek yemek istemiyo. bugun mesela zorla yedim sırf düzeni tekrar sağlayabilmek için...
patates kızartma değildi öğlen patates salatası yedim yeşillikte vardı ama
akşamda patatesli biberli zeytinli pizza yaptım yedimpizzaya koyduğum pataeste haşlama ama karbonitrat oldu yani bütün gün
patates kızartma değildi öğlen patates salatası yedim yeşillikte vardı ama
akşamda patatesli biberli zeytinli pizza yaptım yedimpizzaya koyduğum pataeste haşlama ama karbonitrat oldu yani bütün gün
aaaa pardon canımneremden uydurdum ben onu:26:
karnım da tok ama yanlış algıladım heralde kusura bakma
merhaba kızlar kimse yok kendi kendime konuşacağıma menümü yazayım bariii
sabah tartıldığımda 64.3 geldim keyfim gıcır dıııııı kiiiii yediğim piskevitleri saymazsakahahah
sabah
yarım yumurta
2 dilim tahıllıekmek
2 yk çökelek kavurma(dünden kalmıştı)
5 yeşil zeytin
domates
1 çk kaymaklı bal
1 portakal
2 biskrem
3 yk nohut yemeği
1 küçük kase tarhana
roka salatası
2 biskrem daha(eşimin akrabaları gelmişti haersiz çayın yanına bisküvi koymuş görümcem bende 2 tane yedim dayanamadım)
akşamı daha yemedim ama 1 kepçe tarhana içmeyi düşünüyorum ondan sonrada sade türkkahvesi ve 2 dilim bitter düşünüyorm kahvebeni çok tok tuuyor aslında yarın tartıda 64 gözükeyim die tarhanayı içmicektimde şimdi dersiniz yemek yemedinmi salata ye bari felan diyee ama hava soğuk salata soğuk insanın midesini ağrııtyor bende tarhana içeceğim
spor akşam 5 mil leslie düşünüyorm
suda 2 ye yaklaştım 3 olur yatana kadar
1 bardak biberiye 1 bardak yeşil çay içtim 1 tane daha içeirm
yaşşaaaaaa denizim gelmişşşşşşş
ama ben çıkıyorm benim herif geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?