Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

insan doğru beslenince ne adar iyi hissediyor kendini değilmi

selam bnm güzellerim
dün akşam 1,5lt yapamadım suyumu ama 1 kupa su+1 kupa yeşilçay içtim
gece de uyuyamadım dogru düzgün çünkü tam ısındım uykuya dalıcam, wc krizi geldi
2 defa gittim valla saat de 2-3ü bulmuştur yarı uykulu geçti tam uyudum sabah annem 10da kaldırdı gözlerim acıyordu yaaaa....
bir de akşam 12dk leslie (5 milin 1 mili)+15-16 dk zumba yaptım 25dkyı bitiremedim çünkü altta komşu var zıplamak hoş olmaz diye...
işte yarım saat yapmış oldum

gelelim bugune...

sabah - 10:00
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dl tahıllı ekmek
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 1 bardak çay

öğle - 14:45
- yarım kase yer fıstığı
- 1 bardak light süt

akşam - 18:00
- 1,5 tabak mercimek çorbası
- 3-4 yk yogurtlu havuç salatası

su - 1 lt anca oldu
spor - henüz yok yatmadan yaparım fatmagülü izlicem

öğlen acıktım ama kpss çalışayım dedim soru çözerken midem kazındı annemler de evde çorba işi de kaynadı... evde yemek de yokmuş yogurt yiyesim gelmedi meyve yesem daha çok atıştırmak isteyecektim fıstık varmış ondan yedim arkasından da light sütümü içtim epeyce tok tuttu...
fıstığın kalorili oldugunu düşünürsek toplamda yaklaşık 700-750 kalori falan almışım
neyse kızlar benden bu kadar...
hepinize sevgiler...

Randomlife...
menün güzel maşallah
yorum yapcak bişey yok...

kızlar bugun Doktorumda Dr. aynı zamanda beslenme uzmanı yasemin bradley vardı
yeşilçayın zayıflatıcı etkisinin oldugunu tüm dünya biliyor henüz Amerika FDA yani gıda ve ilaç birliği tarafından henüz onaylanmadı ama için dedi bi tarif verdi
yazcam onları ama inşallah yarın şu an çok fazla vaktim yok...
yeşilçaya devam fıstıklar

menün güzel bakalım yarın kaç kilo çıkıcaz sen le ben bir türlü veremedik yaa
ne bileyim hepinizin adı altta gözüküyor sesiniz çıkmıyor eşim geldimi ben giremiyorum bir daha azcuk konuşak dediydim :)))))))))))))))))

ay ben sürekli sallıyorum yeşil çayı bir düzenli kullanamadım tekrar başladım bakalım kaç gün sürecek
tarifi unutma sakın gülbendede suna dumankaya vardı pul biberden selülit için kür yaptı çok basit kendiside denemiş

yok unutmam ztn aklıma kazıdım ben de bazı şeyler alıp denicem hem sadece zayıflama çayı değil, normal su niyetine meyveli bitki çayı gibi bişey...

cnm menün güzel afiyet olsun. hiç ara falan yapmamışsın, canın çekmedi heralde
maşallah canım ya çok başarılı gidiyosun, afiyet olsun sanaaa

afiyet olsun canım. patates ve pizzayı aynı günde yemeseydin iyi olurmuş. patates kızartma çünkü zaten ağır olmuştur.
bazen benim de hiç cnm yemek yemek istemiyo. bugun mesela zorla yedim sırf düzeni tekrar sağlayabilmek için...

yok unutmam ztn aklıma kazıdım ben de bazı şeyler alıp denicem hem sadece zayıflama çayı değil, normal su niyetine meyveli bitki çayı gibi bişey...

ben her gün fincan fincan yeşil çay içiyorum ya. faydası yoksa yakarım bu gezegeniiii

kızlar ben çıkıyorum sonra yine gelirim fatmagül başlıcak da... ztn kardeşim beklio bnm çıkmamı
öpüldünüz şekerler

patates kızartma değildi öğlen patates salatası yedim yeşillikte vardı ama
akşamda patatesli biberli zeytinli pizza yaptım yedim pizzaya koyduğum pataeste haşlama ama karbonitrat oldu yani bütün gün

akşamda patatesli biberli zeytinli pizza yaptım yedim pizzaya koyduğum pataeste haşlama ama karbonitrat oldu yani bütün gün

aaaa pardon canım neremden uydurdum ben onu:26:
karnım da tok ama yanlış algıladım heralde kusura bakma

ooldu artık ne yapalım yağ olmasın enerji olsun afiyet olsun
kendi kendime züğürt tesellisi yapıyım

aaaa pardon canım neremden uydurdum ben onu:26:
karnım da tok ama yanlış algıladım heralde kusura bakma

ay nolcek yanlış anlaman çok normal patatesli pizza yapan kaç kişi varki
pizza yanında patates kızartması yediğimi düşünmüşsündür yani bende öyle düşünürdüm

canlarım akşam menüm tamamen değiştii
1 küçük tabak yoğurtlu makarna
bolbol salata
başkada bişi yemedim hepiniz bitteri yeme demişsiniz yemedim zaten bilginiz olsun artık 1 meyve yerim yada nescafe içerim tamamdır

kızlar yorumların çogunu okudum bencede menülerime yorum yaparken çok kaçamak olsada yarın düzeltirsin deyip geçiştiriyoruz halbuki ben bu hafta 4 kez kaçamak yaptım yani 7 günün 4günü kaçamaklı geçti ama hiç biriniz kızmadınız bende devam ettim

hem beyazbulutun söylediğide doğru kaçamaksız ama karbonhidrat dolu yada kaçamaksız ama protein dolu oluyoo yanlışlarımızı söylersek düzeltiriz ve beslenmemizi daha sağlıklı yaparız mesela ben öğlen hem tarhana hem nohut içtim 1 dilimde ekmek yicektim ama baktım hem nohut hem tarhana dedim şadiyee dur bakalım bunlar zaten ekmek yerine geçer ekmek yeme salataya devam dedim yani böyle uyarırsak daha başarılı oluruz diye düşünüyorum

vallahi bana kızın beni dövün ben alınmam kırılmam ama herşeye bi bahanem vardır bahane bulurum ehehehheh

hepinizi çok seviyorum bunuda unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…