Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar malum yarın tartılma günü
ama bende durumlar çok kötü
yarın kesin çok çıkacam

epeydir düzenli bildirim yapamıyorum
bu sebeple bu haftayı özet geçmek istiyorum

bu hafta tam bir faciaydı
geçen cuma eşimle yemeğe çıktık
akşam çıkacaz diye tüm gün pek bişe yemedim
ama akşam cozuttum,mezeler,soslu ekmek,ızgaralar ve içki

cumartesi kaynanada mangal muhabbeti
ve üstüne cevizli taş kadayıf hemde iki adet.

düne kadar idare ediyordum ama kaynanam dün içli köfte yapmış çağırdı
haşlama vardır ümidiyle gitmiştim ama kaynanam haşlama yapmamış
bide yanına kalorili birsürü şey yapmış
resmen diyet düşmanı iyecekler
çiğ börek(kızartması), pişi,içli köftenin yağda kızartılmışı ve fırınlaması
içli köftenin kızarmışı dışında hepsinden yedim şöyle en kalorili tarafından offf off

tam bugün dikkat edecem diyordum öğlen okulca yemeğe gittik
ordada tepsi kebabı yedik çok küçük bir parça ekmek yedim
eve gelince annem çağırdı ufaklığı özlemiş
kaktık gittik ordada bol bol tel kadayıf yedim
eve gelirkende ıspanaklı börek verdi evde yeriz diye
bide onlardan yedim
anlıyacağınız bugün ben tam anlamıyla böyleyim
inşallah yarın daha iyi bir gün geçirecem
çok gevezelik yaptım vallahi özlemişim sizi
öpüldünüz şekerler

ya niye kimsecikler yok
ben sizi çok özledim ama
hadi kalkın gelin boynu bükük sizi bekliyom şuracıkta.

kızlar ya ben çok kötü kabızlık çekiyorum
karnım davul gibi şiş
bana bi çare
ben bu hallere düşecek adammıydım
hergün düzenli çıkardım vc ye ama günlerdir tık yok

cnm o bana da oluyo ara ara...
ama sonra kendiliğinden geçiyo.. baya da sıvı tüketiyoruz aslında neden oluyo ben de anlamıyorum..
annem normalden az yememe bağlıyo ama bilmiyorum.

geldim kız nereye gidiyon
benim pc oldu
inşallah bozulmaz
anca bana sıra geldi de pc'nin başına geçebildim
kız benim herif geldi yemek felan hazırladım oturduk birazda sonra spor yaptımanca geldim
pc nin yapılmasına sevindim inş bidaha bozulmaz en azından 15 tatili birlikde geçiriiz

waaayyy sen kilo vermek için değil kilo almak için çabalamışsın resmen canım kehkehkehh
yarın çok merak ediyorum kesin sen bukadar yemenin üstüne kilo verirsin
o saydıklarının hepsi süperr ama en süperi taş kadayıf tatlısı bayılırım bizim burda ünlü bi tatlıcı var önceden önünden hergeçmemde alırdım şimdi anca kokluyorum
ben evlilik yıl dönümümümde gitcem yemeğe ozamanada çok var daha ozamana 62 felan olursa ogün sınır tanımıcam kendime

kız geldim geldim
vallahi geçen gün1gün içerisinde 5 6 kez wc ye çıktım
ama 2 gündür doğru dürüst bende çıkamıyorm

kizlarrrr az önce sevgi melegimede söyledim, benim canim sucuklu tost cekiyorrr hemde nasil
bide bugün spor yapmak istemedi canim, sadece yürüyüs yaptim bugün 30dk kadar.

sadiyecim bukadar yemek ve kabızlığın üstüne tartıda az çıkarsam alır o tartıyı çöpe atarım kesin bozuktur diye
kendimi okadar şiş ve hantal hissediyorumki patlamaya hazır bomba gibiyim resmen.sabah tartıda 64'ğörürsem hiç şaşırmıyacam

kizlarrrr az önce sevgi melegimede söyledim, benim canim sucuklu tost cekiyorrr hemde nasil
bide bugün spor yapmak istemedi canim, sadece yürüyüs yaptim bugün 30dk kadar.
canım yarın sabah kahvaltısında yapar yersin sorun etmee yani haftada bir sucuk yiyebiliriz sanırım benimde nezamandr sucuklu yumurta istiyo ama kafama göre bi sucuk bulamadım

eheheheheh ben tartımı bugün çok sevdim kızzz sabah tartılmıştım 64.3 geldim çok mutluyum

Kızlar benim kötü niyetli olmadığımı anlamanıza sevindim.Gerçekten bian için yanlış anladığınızı düşünerek üzüldüm.Bizleri birbirimizden iyi kimse anlamaz.Çünkü hepimizin ortak noktası aynı kimimizin beş kimimizin on kilo fazlası var isterse 500gr fazlalığı bile olsun sorun aynı sorun ve şunu gözlemledim mesela bi arkadaşımız utançla aa ben bunu yedm dio herkes boşver ondan bişey olmaz falan dio bakıorum ertesi gün yine aynı şeyi yiyo yani ertesi gün toparlanamıyoruz.Ben bu siteye 3dilim pizzayı yememın ardından minikkin bana kızmasıyla adapte oldum.Ay bana kızdı yarın düzeltiyimde bakalım ne yorumlar gelcek dedim.O yöndede ilerlemeye çalıştım ama bazen saçmalayıp azalta azalta bişey yemediğim dönemlerde oldu bunuda sizin sayenizde idrak ettim.Tabiki hiçbirimiz diyetisyen değiliz ama çok okuyan gelişime ve öğrenmeye açık insanlarız.Sanmayın ki benim diyet geçmişim altı aylık falan bişey ben ömrüm boyunca hep pazartesi başlayıp sonlanan diyetlerle uğraştım.İlk defa bu kadar uzun diyet yapıorum buda sizin sayenizde destekleriniz ve yorumlar sayesinde...Lilycim eleştirilerin sonucunda diyeti bırakanlar olmuş buna çok şaşırdım.Demekki onlar buraya odaklanma problemi yaşıyolarmış kendini suçlu hissetmemelisin bence neysee menümü paylaşıyım dicem ama bilindiği üzre detoks yaptım bugün yinede yazıyım ama

Sabah öğle akşam pirinç lapası (pul biber ve naneli)
2kupa filtre kahve 1 tane Türk kahvesi
2litre su
2Fincan yeşilçay
1 portakal
4tatlı kaşığı yoğurt(bu yasaktı ama yinede yiyip su atanlar dolu bende dayanamadm yedm yoksa bayılcak gibi olmuştum)

Umarım bu detox metabolizmamı şaşırtmıştır yoksa bunla zayıflamak gibi bi derdim yok.Az kalsın unutuyodum 30 dakka falan tempolu yürüdüm.Alışveriş merkezindeki mağaza mağaza gezmeler hariççç:):):)

canım benim burdaki arkadaşlarımın hepsinin kötü niyetli olmadığını biliyorum kötü niyetli biri olsaydı ve bunu anlasaydım ondan kendimi uzaktutardım
burda hepimiz çabalıyoruz hiçbirimiz birimizin kilo almasını istemez birbirimizi kibarca uyarıyoruz ama ertesi gün aynısını yapıyoruz iyi niyetimizi suistimal ediyoruz bence birbirimizin yanlışlarını hatalarını yüzümüze vuralımki bunu tekrarlamayalım vallahi ben bu haftanın 4 günü kaçamak yaptım ama kimse bişe demedi bide menülere herkes yorum yapmıyoo bak ben hergün yorum yapardım bugün kimsenin menüsüne yorum yapmadımm

bu arada detoks yapıyorsun hadi gözün aydın iyi durmuşsun ben olsam bozardım
yürüyüşünde çok iyi canım inşallah detoksun faydasını görürsün

canlarım herkese iyigeceler en kaçar uykum geldi

inşallah yarın hepimiz en az 1 kilo vermiş olarak uyanırız kendimizi tartıda en az 1 kilo vermiş görürüz

öptümmmm

yerim seni kizzzzzzz ne güzel aciklamissin.
bende sizin sayenizde bu kadar kilo verdim, hep siz desteklediniz beni :) benim cevremde hic kimse böyle bisey düsünmezdi benden biliyormusunuz, simdi beni görenler sasiriyor, ne kadar cok zayiflamissin diyor. nazar degecek diye korkuyorum yahu artik bilegimde hep bi nazar boncugu var hahaha.
gecenlerde biri sordu bana: ilacmi kullaniyorsun yoksa diye heee evet ilac kullaniyorum öyle zayifladim dicektim
basari öykümü paylasinca hepinizin ismini yazacam kizlar ona göre :) ne kadar cok yardimci oldugnuzu, ne kadar cok destek verdignizi hepsini yazicam
ay cok duygulandim simdi zaten sulu gözün tekiyim hemen aglarim
gece olunca ben canlaniyorum nedense cok konusmaya basliyorum huyum kurusun. of bide aciktim kizlar canim sucuk cekiyor resmen haha. anneme aldirmiyorum ama artik.
evde sucuk mucuk yasak hee bide diyetde oldugum cok belli oluyor, mesela annemle alisverise gidince artik hep sebze meyve yani saglikli seylerden atiyorum arabaya. eskiden cips, cikolata, bisküvi, cola, pasta falan felan hic eksik olmazdi evde. gecen alisverise gittigmizde yesilikleri doldurdum, annem dedi ki sen gercekten cok degistin böyle olacagini hic tahmin etmezdim kadin cok seviniyor anlatamam
cok konustum ben yine ya

tatlışım bu konuda destekliyorum seni. zaten benim "bana kızın" dememle başladı sanırım bu olay :44:
burda herkes iyi niyetle yaklaştığı için kimse kimseye çok aşırı bi şey olmadıkça yanlış yemişsin ya da çok yemişsin demiyo... tamamen iyi niyetten kaynaklanan bi şey yani..
ama dediğin gibi kaçamakları hoş gördükçe herkes nasılsa bi şey demiyolar diye ipin ucunu kaçırmaya başladı.
ben son bir haftadır tüm düzeni kaybetmiş durumdaydım, taaa ki bugüne kadar.. bugün de kaç kez söyledim zaten, sen öyle ben senin bu haline alışık değilim deyince resmen kafamda ampuller yandı. evet ya dedim ben napıyorum...
görülen yanlışların söylenmesini ve aşırıya kaçan kaçamaklara kızılmasını istiyorum ben
tabii ki öyle kalp kırarak değil.
oha çok yemişsin, böyle zayıflayabilceğini mi sanıyosun diyerek değil.. zaten bu grupta böyle davrancak kimse de yok.. bu konuda da içim rahat her zaman..
herkes nerede ne söyliceğini çok iyi biliyo..

hepimizin ortak amacı zayıflamak dediğin gibi. ama buraya sadece menüleri yazıp geçmek değil olay.. bilinçlenmek ve yanlışlarımızı düzeltmek önemli olan..
lily sağolsun elinden geldiğinde aydınlatmaya çalışıyo bizi..

yani mesela bi örnek vermek istiyorum.
günlüğüme ilk başladığımda haftada yarım kilo verme topiği vardı oraya yazıyodum ben.
bi gün 2 mandalina 2 kivi falan yemiştim ara öğünde. o gün minikk bana dedi ki işte çok olmuş bak bunlar, şu kadar meyve şu kadar porsiyon eder diye açıklama yaptı bana..
o gün utanmıştım. ama akıllandım sonra ara öğünlerde meyveyi ölçülü yemeye başladım.
yani birbirimizi bu şekilde kontrol etmemiz lazım..

oyyy neyse ne çok konuştum ben yaa..
hepinizin iyi niyetine ve samimiyetine çok güveniyorum..
siz olmasanız çok zor olurdu bu süreç bunu çok iyi biliyorum.
ve tabiii kiiiiiiiiiii hepinizi çok seviyorummmmmmmmm

aynenn aynennn
burasi iyice duygusallasti hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…