yerim seni kizzzzzzzne güzel aciklamissin.
bende sizin sayenizde bu kadar kilo verdim, hep siz desteklediniz beni :) benim cevremde hic kimse böyle bisey düsünmezdi benden biliyormusunuz, simdi beni görenler sasiriyor, ne kadar cok zayiflamissin diyor. nazar degecek diye korkuyorum yahu artik bilegimde hep bi nazar boncugu var hahaha.
gecenlerde biri sordu bana: ilacmi kullaniyorsun yoksa diyeheee evet ilac kullaniyorum öyle zayifladim dicektim
basari öykümü paylasinca hepinizin ismini yazacam kizlar ona göre :) ne kadar cok yardimci oldugnuzu, ne kadar cok destek verdignizi hepsini yazicam
ay cok duygulandim simdizaten sulu gözün tekiyim hemen aglarim
gece olunca ben canlaniyorum nedense cok konusmaya basliyorum huyum kurusun. of bide aciktim kizlar canim sucuk cekiyor resmen haha. anneme aldirmiyorum ama artik.
evde sucuk mucuk yasakhee bide diyetde oldugum cok belli oluyor, mesela annemle alisverise gidince artik hep sebze meyve yani saglikli seylerden atiyorum arabaya. eskiden cips, cikolata, bisküvi, cola, pasta falan felan hic eksik olmazdi evde. gecen alisverise gittigmizde yesilikleri doldurdum, annem dedi ki sen gercekten cok degistin böyle olacagini hic tahmin etmezdim kadin cok seviniyor anlatamam
cok konustum ben yine ya
günaydıııın kızlaaaar,
ben geldiiiiim... ya gelemiyorum yaaa. sizde çok özluyorum. şu yenı bılgısayar programı benı mahfetti. hala eksıklıkler var ve ben yazılımcılar peşinde kosuyorum. onu yazıdr bunu yazıdr. off off. yanı unutmadım sizi.
bı ara moralimiz çok bozuktu. lily cim biliyor. kardeşim çok kotu bır kaza yaptı. geliş gidiş olan bır yolda. bır anlık gozkararmasıyla vırajda karsı şeride geçmiş. ve karsıdan gelen kamyonla kafa kafaya çarpişmış. Allahtan kardeşime ve kamyon şöförüne bişey olmadı. sadece adamcağızın ayak parmağı kırıldı.yada çatladı. arabaların ikiside pert oldu. yani çok buyuk bir kaza atlattık.hala etkisindden çıkamadık. verilmiş sadakamız varmış.
bunun dışında kilom arada oynuyor. 45,5 ile 46,5 arasında hafta hafta değişiyor. 46,5 un ustune çıkmamasına calışıyorum.
canım benim burdaki arkadaşlarımın hepsinin kötü niyetli olmadığını biliyorum kötü niyetli biri olsaydı ve bunu anlasaydım ondan kendimi uzaktutardım
burda hepimiz çabalıyoruz hiçbirimiz birimizin kilo almasını istemez birbirimizi kibarca uyarıyoruz ama ertesi gün aynısını yapıyoruz iyi niyetimizi suistimal ediyoruz bence birbirimizin yanlışlarını hatalarını yüzümüze vuralımki bunu tekrarlamayalım vallahi ben bu haftanın 4 günü kaçamak yaptım ama kimse bişe demedi bide menülere herkes yorum yapmıyoo bak ben hergün yorum yapardım bugün kimsenin menüsüne yorum yapmadımm
bu arada detoks yapıyorsun hadi gözün aydın iyi durmuşsun ben olsam bozardım
yürüyüşünde çok iyi canım inşallah detoksun faydasını görürsün
canım benim bende çok sulu gözüm mutlu oliyim ağlarım üzüliyim ağlarım abim sert baksın ağlarım diizi izlerim ağlarım şimdide tam gözlerim dolu doluyken bu yorumu gördm tv de acıklı bi hikaye vardıda.valla tek başıma zayıflamak istemyrm anca beraber kanca beraber hepimizin bu güzel duyguları yaşamasını istiyorum.Sen o bikiniyi giy sadişim düğünde süper bi elbise giysin bütün arkadaşlarım güzel güzel giyinebilsin ya bu beni kilolumu gösterdi derdi olmasın istiyorum.Bi kaç kız arkadaşımada bu siteyi önerdim burda arkadaşlarım olduğunu söyledim ama herkesin komiğine gidiyo tavsiyeme uyup bitanesi şuraya girse hayatta çıkamaz dostluklar yeter.İyiki varsınızzzzz
günaydın kızlar kilom 66.7 :119::119::119::119:
günaydıııın kızlaaaar,
ben geldiiiiim... ya gelemiyorum yaaa. sizde çok özluyorum. şu yenı bılgısayar programı benı mahfetti. hala eksıklıkler var ve ben yazılımcılar peşinde kosuyorum. onu yazıdr bunu yazıdr. off off. yanı unutmadım sizi.
bı ara moralimiz çok bozuktu. lily cim biliyor. kardeşim çok kotu bır kaza yaptı. geliş gidiş olan bır yolda. bır anlık gozkararmasıyla vırajda karsı şeride geçmiş. ve karsıdan gelen kamyonla kafa kafaya çarpişmış. Allahtan kardeşime ve kamyon şöförüne bişey olmadı. sadece adamcağızın ayak parmağı kırıldı.yada çatladı. arabaların ikiside pert oldu. yani çok buyuk bir kaza atlattık.hala etkisindden çıkamadık. verilmiş sadakamız varmış.
bunun dışında kilom arada oynuyor. 45,5 ile 46,5 arasında hafta hafta değişiyor. 46,5 un ustune çıkmamasına calışıyorum.
aynen canım bende insanlara burayı öneriyorum
ama aldığım tepkileri görseniz
sen diyetle kafayı sıyırmışsın falan diyorlar
hatta internet başındamı zayıflıyacaksın diyenler bile var
kendileri bilirler
ben yazın plajlarda kuğular gibi süzülürken
onlar önlerinden sarkan göbekleriyle hantal hantal dolaşırken görecekler aradaki farkı he he he
bu arada bende çok sulu gözüm ya
bazen çizgi filimlerde bile ağladığım olur oderecve yani
Kızlar Günaydınlar olsunnnn
Ben bugün yine işe geç kalıodum tartıldım ama kıyafetle felan bide detox yaptığım için tam kilomu bilmiorm yarın doğru sonuç vermesi için bidaha tartılcam ve bildirim yapcam.Bide ben yarın sabah sevdiceimle kahvaltıya gidicem.Kahvaltı menüsü bi hayli kabarık.Size menüyü yazıyım neleri ölçülü yemem gerektiğini söyleyin olurmu? Bide bu kahvaltıyı fırsat sitesinden almıştım.2 tane iki kişilik kahvaltı fırsatım var.Yani birine cumartesi gitcez diğer rezervasyonda pazar:) Eğer ki pazar ablamın arkadaşının işi çıkarsa beraber gitcez çoğu şeyi ablama yedircem o kilo alsın
Sıcak Kahvaltı Tabağı
• Terayağda Sucuk
• Peynirli Sigara Böreği
• Pastırmalı Yumurta
• Izgara Hellim
• Sote Mantar
Soğuk Kahvaltı Tabağı
• Jambon
• Salam
• Domates
• Salatalık
• Beyaz Peynir
• Taze Kaşar
• Yeşil ve Siyah Zeytin
• Çilek Reçeli
• Nutella
• Cevizli ballı kaymak
• Tereyağı
Melemen,Çay,Türk kahvesi
Şimdi bidaha baktımda hepsi kalori bombası ya keşke almasaydım.Daha yemeden pişman oldum.(yoksa bunları tadımlık yiyip öğlen ve akşam çok hafif mi yesem)
Not: Bu menü iki kişiliktir.
günaydıııın kızlaaaar,
Kızlar Günaydınlar olsunnnn
Ben bugün yine işe geç kalıodum tartıldım ama kıyafetle felan bide detox yaptığım için tam kilomu bilmiorm yarın doğru sonuç vermesi için bidaha tartılcam ve bildirim yapcam.Bide ben yarın sabah sevdiceimle kahvaltıya gidicem.Kahvaltı menüsü bi hayli kabarık.Size menüyü yazıyım neleri ölçülü yemem gerektiğini söyleyin olurmu? Bide bu kahvaltıyı fırsat sitesinden almıştım.2 tane iki kişilik kahvaltı fırsatım var.Yani birine cumartesi gitcez diğer rezervasyonda pazar:) Eğer ki pazar ablamın arkadaşının işi çıkarsa beraber gitcez çoğu şeyi ablama yedircem o kilo alsın
Sıcak Kahvaltı Tabağı
• Terayağda Sucuk
• Peynirli Sigara Böreği
• Pastırmalı Yumurta
• Izgara Hellim
• Sote Mantar
Soğuk Kahvaltı Tabağı
• Jambon
• Salam
• Domates
• Salatalık
• Beyaz Peynir
• Taze Kaşar
• Yeşil ve Siyah Zeytin
• Çilek Reçeli
• Nutella
• Cevizli ballı kaymak
• Tereyağı
Melemen,Çay,Türk kahvesi
Şimdi bidaha baktımda hepsi kalori bombası ya keşke almasaydım.Daha yemeden pişman oldum.(yoksa bunları tadımlık yiyip öğlen ve akşam çok hafif mi yesem)
Not: Bu menü iki kişiliktir.
abooooowww ne güzel bir kahvalti buuu
denizim dedigi gibi benimde agzim sulandi sabah sabah hahaha.
sucukta var bide öffffffffffff canim dünden beri delii gibi sucuk cekiyor.
yani simdi hem sicak kahvalti tabagi hemde soguk kahvaltiyimi servis ediyorlar anlamadim?
bence tereyagda sucugu yeme tatlim, zaten sucuk yagli bide tereyagda tam bi bomba olur.
sigara börekte yagda kizariliyor ondanda uzak dur
yumurtadan bi kac catal ye, izgara hellim ne oluyor hic duymadim.
sabah sabah mantarli sote yenilirmi ya
kızlar sabah tartıda 62 olarak tartıldım
ama daha vc ye çıkmamıştım
ben gene kendimi 62 olarak sayıyorum
yani bu hafta hiç kilo vermemişim
zaten okadar kaçamaktan sonra almadığıma şükrediyorum
bugün tatil başlıyor
bir hafta evdeyim ve çok dikkat etmeye çalışacam
umarım tatil dönüşü 60 kiloluk bir hatun olarak dönerim
bekleyin beni anacım
vay be menüye bak
sabah sabah ağzım sulandı vallahi
sen iyemediğini paket yap kargoyla gönder
ben seve seve yerim canım.
Hepsini servis ediolar canım hem sıcak kahvaltı tabağı hem soğuk ortayada melemen ama bunları hepsi 2 kişilik oluyo.Aslında erkek arkadaşımla kahvaltıya gidince hep şakalaşırdık onu yeme ben yiyim hem sen onu sevmezsin ki falan diye oda vermem banane ben yicem faalan yapar kıyamaz verirdi:) Ama bu sefer ben onun tabağına koycam hem o börek flnda sever yememiş olurum sigara böreğini.Izgara hellimde ızgara peynir oluyo ama hellim peyniri kalorilimi bilmiyorum birzdan onu araştırcam.Sabah sabahta sote mantar çok güzel gidiyo. Sağlıklı bişey sonuçta ondan yiyebilirim.Ya aama benmde canm bayadr sucuk çekio acaba desem tereyagsız yaptırtsam zaten sevgilim tereyağndn nefret edio...Çok fena patlama yapcam gibi gelio ama ordan sonra baya bi cadde yürüyüşü yaparız sporumuda yapms olcm yni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?