Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

canım geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.hoşgeldin buarada bizde özledik seniii
saol tatlım teşekkür ederim. Valla başımı kaşıycak vaktım yok. Sımdı bunu yazdıktan sonra yıne işlerin başına geçicem. Ooooooof offfffff. Kendi başımı yaktım.

saol canım benim. Yok daha evlenmedim. Sanırım bizim evlilik işi biraz ertelenecek. Nişanlım denizlideydi orda calışıyordu. Istanbula döndü 2 ay oldu. Iş arıyor. Bizde düğün gununu erteledik.tuttugumuz yeri aradık. Dedik böle böle :) zaten nikah için gün almamıstık. Bakalım kısmet. Ne zamana kısmet olursa ozaman evlenırız. Belki ekim falan olabilir.

geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış allah korumuş

aslında çizelgem varda imzamda göremiyormusunuz sanırım neyse ben onu eski yerine alayım bari :)))
72 le başladım diyete geçen hafta 67.8 dim bu hafta bir kilo vermişim yani :))

ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum akşam sporumuda yapamadım uyuya kalmışım kendimi bitkin hissettim çok bugün yürüyüş artı spor olsun

waaayyy anasını buda ne böleee bide 2 kişillik haaa ulen bunla bizim sülale doyar
canım yiceklerini sayıyorum
ızgara hellim mantar sote domates salatalık pastırmalı yumurta beyazpeynir zeytin zaten bunları yersen doyarsın yaaada hepsinden az az yiyebilirsin ne olcak haftada 1 yani yee neolcakk akşamı dengelersin salata ayran felan

çok geçmiş olsun canım gerçekden verilmiş sadakanız varmış bence bi hayır işleyin bunu üstüne

ahhh canım yok kız rahatsız olan herkes aynı düşünce içinde zaten
hepimiz eleştirelim istiyoruz bana kızın eleştirinki ben dikkat edeyim
hele bide kilom düşmeye başlamışken en ufak hatamı bile yüzüme vurun

yaptım şimdi çizelgemi gören el kaldırsın bakıyımmmm:)))))

ben gördüm süpersin çok güzel kilo vermişsin canımm tebrikler ben gene gram gram gidiyom

bende 2 hfatadır tık yoktu normal artık bu haftaki hedef düz 66 :)) 700 gr versem göbek atarım grm grm verelim geri gelmesinler

bime kabuk tarçın gelmiş bilginze benim gibi yeşil çaya atıyorsanız alın derim fiyatta uuygun

bende 2 hfatadır tık yoktu normal artık bu haftaki hedef düz 66 :)) 700 gr versem göbek atarım grm grm verelim geri gelmesinler
evet canım bende buhafta 63buçaga düşsem bayram yaparım ehehe

bime kabuk tarçın gelmiş bilginze benim gibi yeşil çaya atıyorsanız alın derim fiyatta uuygun

vallahi ben tarçını bi sütlaçda bide salepde severim onun haricinde kullanmam ama merak ediyorum yeşilçayda nasıl oluyo artık bi ara alırım yolum düşerseD

merhaba kızlar günaydınnn
geçmişi okumadım henüz birazdan bakıcam ama önce mutlu haberi vereyim. 71 çıktım bu sabahhh
regl olmama rağmen 1 kilo gitmiş geçen haftadan beri.. belki reglim tamamen bitince biraz daha azalır umuduna bağlandım hemen

sabah spora gittim, eve geldim temizlik yaptım. ancak girebiliyorum. benim gibi düşüş yaşayanlar var sanırım
hepsine bakıcam.. bi de çizelgemi düzenliyim...

Kız senin iyi niyetini yesinlerrr hemende haber verirmiş arkadaşlarına ayaayaay =)

Gözünaydın bebekim 18 kilo gitmişş resmen sen bu halinle bile başarı öyküsü açabilirsin.Ama bu kadar kasmışken biraz daha kasalım taşş olalım.İlerde sana sorcaklar nasıl bu kadar kilo verdin sırrın ne? Sende ropörtajlara cevap verirsin objektiflere poz verirsin.Sibel Can yapıo zayıflayınca biz yapamazmıyız yani dimi:)

Karameleeem= Hepsinden az az yeme fikri daha güzel=) bakalım yarın napcam bende merak ediorum.Senin kilo durumunu göremedim canım tartılmadınmı.

Son düzenleme:

84ü görünce simardim sanirim, az önce 2 dilim kek yedim

heeeyt şımarmak yok bakalım size ve kendime bu hafta sonu kaçamağı yasaklıyorum bu hafta hepimiz yeterince yedik zaten bu hafta dikkat edelim kızlar
cısssss sıfır kaçamak

saol tatlışım benim
valla evet 18 kilo başarı ama o 55i görmeden rahat uyku yok bana
şu an bile soruyolar zaten.. hangi diyetisyene gidiyosun? ilaç mı içiyosun? bu kadar kilo verilmez ki
inanmıyolar bi de mallar ya ilaç içiyorum sanıyolar. içsem neden söylemiyim.. faydasını gördüm al sen de iç derimm

buarada sadişim tarçın tatlı krizine girmemizi önlüyor ben oyüzden yeşil çayına içine bir kabuk tarçın atıyorum
veeeeeee biberiyeeeeeeeeeeeee aldım görende çok önemli bişey yaptım sanıcak başka bir markete gittim bugün baharatlara bakarken bi baktım biberiyee ay ne mutlu oldum ne mutlu oldum hemen sarıldım ona 25g bir pakette
şimdi süleyin bakem ben bunu nasıl çay yapacam yeşil çay gibi bir tatlı kaşığı sıcak suya koyup demleyip süzüp içcemmi

harikasın tebrikler 18 kilo farkedilmezmi yaa bende sorarım yani hatta yapışırım sana kaknkayız bak artık anlat sırrını derim

harikasın tebrikler 18 kilo farkedilmezmi yaa bende sorarım yani hatta yapışırım sana kaknkayız bak artık anlat sırrını derim

ahh canım benim keşke kimsenin bilmediği bi sırrım olsa da burdan anlatsam hepimiz çıtır olsak ama
görüyosunuz işte neler yaptığımı.. neler lüplettiğimii
ama sanırım en çok sporun faydasını görüyorum.

kızlar bu arada bi çoğumuzda düşüş var sanırım. lütfen rahatlamalar olmasın. kaç gündür bekliyoruz bugünü unutmayınnn
bugünün menülerini çok merak ediyorum.
bakalım düşüşlerden sonra neler yemişiz :82::82:

evet bencede çok haklısın kilo gidince hemen salıyoruz çok büyük hata
bu hafta daha dikkat etsek daha fazla veririrz ne zorluklarla gidiyor baksanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…