Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

Ciddi bir şey olmamasına sevindim.

Teşekkür ederim. 500 gr. iyi ama az.. Bu hafta 900 gr vermem gerekiyordu çünkü..
"gereklilik" durumu da kısaca şu: 1 mart tarihinde 62.3 olmam lazım. Haftalık hedeflerim de belli buna ulaşmak için.
Ulaşamama durumumda çok büyük bir cezam var çünkü. Mutlaka vermeliyim. :18:

Balık krizime girdim yine.. Birkaç gün aralıksız balık tüketirim doğal olarak.

18:30 Sebzeli somon şiş. 1 dilim uno denge light ekmek. 1 çatal kadar helva (fıstıklı tarafından)

Normalde bu saat çok erken benim için.. Ortalamamdan düşük.
Ama yarın sabah cıss yiyeceğim için böyle yapmayı uygun gördüm.
İyice aç kalkayım da keyifi olsun.

o cısss neymiş bakalım....

kızlar bugun en son 18.00 de meyveli yogurt yedim..öğlen çok yemişi herhalde acıkmadım

senin hakkındır yaa...bayağı kilo vermişsin heralde...
Aslında hak mı değil mi tartışmaya açık..
Beş yıl önce 79 dan 63 e düşmüştüm. Sonra sigara bırakmaya kalkıştım. Hem sigara bırakmayı beceremedim hem de kilo aldım. Senelerce 66-68 arasında dolandıktan sonra geçen Ekim ayında 71 li kilolara çıktım. Ve yeniden sarıldım. O zamandan bu yana da 65.4 e düştüm.
Bu sefer 63 de değil 60 ın altında bitirmeyi hedefledim.
Özgeçmişim budur.

Kısaca 18:15

Bu, gece acıkacağım bir saat. Bekleyip, görelim bakalım..

Selamlar,ben geldim...
Sizlere müjde vermeye geldim :)
9 Günde tam 5 kilo verdim... :) 85'dim 80 oldum :) Aynı şekilde az yemeğe devam diyorum.Eminim hepimiz istediğimiz kiloya düşeceğiz :)

günaydın kızlar.malum haftasonundan çıktık eskiden olsa ne kaçamaklar ne kaçamaklar..

cmt günü 17.30 da yemeği kestim,bir kase yoğurt çorbası ve 2 adet kornişon salatalıkla

pazar günü bol kalorili bi kahvaltı ve saat 15.20 de birazdan fazla pirinç pilavı ve üstüne 2 kaşık nohut yanına bol limonlu salata
17.30 da çayın yanına 2 petibör bisküvi ile günü kapadım.

dün akşam baya koşturmaca yaşadım ve gece 12 de yattım.baya bi acıkmıştım ama yemedim.ilk defa bu kadar kararlıyım kızlar.buraya yemediğimi yazıcam diye kendimi çok motive ediyorum.

Selamlar,ben geldim...
Sizlere müjde vermeye geldim :)
9 Günde tam 5 kilo verdim... :) 85'dim 80 oldum :) Aynı şekilde az yemeğe devam diyorum.Eminim hepimiz istediğimiz kiloya düşeceğiz :)

tebrik ederim 5 kilo müthiş ama 9 günde vermek o kadar sağlıklımı bilemedim.misal benim hedefim kendimi kasmadan ayda 2 yada 3 kilo vermek.dikkat et lütfen sonra sağlığından olma.

bende son 5 yıldır saçma sapan kilolara çıkıp iniyorum ya.gerçekten çok sinir bozucu bi durum.bende 58 e düşüp kendimi korumaya almayı hedefliyorum ama inşallah.gerçi 162 boya 58 kilo normal deil ama bana yetiyor.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92:
dün biraz geç kaldım diğer günlere göre...saat 18.30 du...kış mevsiminde olduğumuz için erken uykum geliyor....
yediklerim;5 tane nugget (yagsız tavada pişirdim)
1 bardak ayran
domates salatalık
kızlar bende 1 haftadır diyetteyim 2,5 kg zayıflamış gözüküyorum ama giden sudur heralde

Dün gece 22:00 civarlarında kabak çekirdeği yedim.

Bu akşam yine balık.. bitiş 19:15

Hiç istek yok içimde, motivasyon da.. Dur bakalım bu gece neler olacak.

Yarın gelir yazarım yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…