Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

19:50

Evet, yanlış okumadınız! Çok sıkıldım erken yemekten.. Bugün değişiklik yapmak istedi canım.. Komple beslenme biçimimi değiştirdim.. Hiç ana öğün yapmadım. Kısa aralıklarla hafif yemekler yedim. Toplam 5 öğün yaparak günü bitirdim.

Günün son mönüsü: Kalın bir dilim tam yağlı mis ötesi beyaz peynir 2 domates, 1 salatalık ve acı biber

Yarın sakat bir gün.. en son ne yerim, ne zaman yerim hiçbir fikrim yok..

eh dolaylı yollada olsa kilo verdirmiş .
hızlı giden hızlı geliyor haklısın ...
düzeni oturtturmuşsun

bu arada kıslar bugün kaynım ve eltim geldi aslında bir kaç gün kalacaklardı bayada ısrar ettim ama oglu yanlarında kalacakmış oyüzden kalmadılar . ve onlarlayemek yedim aşlında mönüm protein olcaktı fakat bunada şükür diyorum .

16 30 gibi 1 tb yugurtla madımak ve az yufka mönüm . dahada yemem .
50 dk da pilates yaptım . akşam 1 saate yakında dışardaıdım pazardı oglanı tekvandoya götürdüm vs yani baya yürüdüm .

yarın için evdeki hesap çarşıya uymuycak . sıkı geçirecektim guya perşembeye . ama gitmem gereken bir yer çıktı . bakalım nasıl atlatıcam .

püskütüm aşagıda seni görüyorum canım iyi akşamlar .. şimdi çıkmam gerekli sabaha görüşürüz inşallah .

gününüz aydın olsun hatunlar ....

püskütüm taktık degiştirmişsin hadi hayırlı olsun bazan şaşaırtmak iyidir bünyeyi

akşam yemeğim yetişmedi. 17:00 de 3 kaşık pulbiberli yoğurt yedim..tabi doymadım geç vakitte yememek için 18:50 de 1 kase mercimek çorbası içtim..yarına 59 u görmek istiyorum artık..

Son düzenleme:
Yay ilk kez bu konusya cevap yazmak istedim ama yediklerim saglikli degil bugünküler
Kac gündür kendime sekersiz hayat felsefesi yaratmaya calisiyordum ve 1 ayi buldu bu iyi gidiyordu ki bugün misafir geldi mecburen bende onlarla bisiler yemek zorunda kaldim porsiyonum onlardan kücüktü ücgen dilim börek bir köfte bikac patates kizartmasi ve 2 tane tuzlu bisküvi en kötüsü balkabagi tatlisi ama tatli istegi falan yok devam edicem

kızlar bel fıtıgım nüksetti ....şiddetli bir öksürükten sonra belime bir ağrı girdi giriş o giriş hala çıkmadı.......sanırım 1 hafta yatırır beni.....o yüzden bugun kahvaltı dışında bir şey yıyemedım kalkamadıgımdan.....eşimi bekledim o gelince de 1 barda ayran içtim...saat 18.15 di....

Hoş geldiniz, Kaç kilosunuz ki? boyunuz kaç :26:

Kendi adıma konuşmam gerekirse, ben asla yemezdim

.

Hoş geldiniz, Kaç kilosunuz ki? boyunuz kaç :26:

Kendi adıma konuşmam gerekirse, ben asla yemezdim

.

Hosbulduk
Bende yemek istemiyordum ama misafir olunca biraz mecburi oldu bana bakip bakip neden az yiyosun gibi gevelediler hatta yabanci uyruklu olduklari halde
Yarin daha saglikli yiyecekler yazacagim ins
Boyum 1.63 kilom 60 su an da spor ve saglikli beslenerek 5-6 kilo verebilmeyi istiyorum basen ve bacak sorunsalim var bicok bayan gibi

Saçma sapan bir gün.. Akşam 18:00 de müsli serpiştirilmiş bir kase yoğurt yedim. Günü kapatırım diye düşünmekle beraber nefsime yenik düştüm ve bir adet mısır krakeri ile 3 light zeytin yedim.

Niye utanıyosam?

Sanki suç işledim..

Yarın terazide ne çıkarsa bahtıma artık.. ne diyeyim. :122:

Geçmiş olsun şimdiden..
Dilerim öngöründen daha kısa sürede kalkarsın ayağa..
akşam yemeğim yetişmedi. 17:00 de 3 kaşık pulbiberli yoğurt yedim..tabi doymadım geç vakitte yememek için 18:50 de 1 kase mercimek çorbası içtim..yarına 59 u görmek istiyorum artık..
Afiyet olsun..
59 u gör yarına.. motive ol, hopla, zıpla, aynı coşkuyla devam et..
Yazması bile güzel.. 59
Çok fena kıskandım, çok..

dün 17:15 de 3 kaşık yoğurt ,4 kaşık müsli ile akşamı kapadım,ama çok açıktım yinede kendimle müadele edip hiç bir şey yemedim ve alkışı hak ettim

hahhaa çok tatlısın ..evet 59 u gördüm..
bu sabah 59.9 çıktım.ama akşam 9da 1 paket 9 kat tat gofret 2 tanede eti puf yedim..:26: benim hoplama yemeylemi oldu acaba..
evet akşam bende yedim ve dur dedim ya ne yapıyorsun ama çoktan giden gitti..terazi yüzümü güldürdü ama..1 haftadır hep 18:00 18:30 yemeye çalıştım ve 1.200 gr gitmiş püsküütttttt
geçmiş olsun acil şifalar..
dün 17:15 de 3 kaşık yoğurt ,4 kaşık müsli ile akşamı kapadım,ama çok açıktım yinede kendimle müadele edip hiç bir şey yemedim ve alkışı hak ettim

günaydın..
çarşamba akşam üzeri eşimin anneannesi vefat etti.tüm gece hastanedeydik.dün sabah memlekete gittik,gece döndük.moralim,çok bozuk,şu an çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum..

günaydın..
çarşamba akşam üzeri eşimin anneannesi vefat etti.tüm gece hastanedeydik.dün sabah memlekete gittik,gece döndük.moralim,çok bozuk,şu an çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum..

canım benım başınız sağolsun.....mekanı cennet olsun...

mevcan başınız sagolsun canım .:26:
cornelacım sana geçmiş olsun canım umarım bugün daha iysindir .

hayırlı cumalar kızlar .. şimdi pilates vakti daha sonra gelirim . dün akşam ilginç bir mönü sırlaması oldu . yazarım tekrar geldigimde
kilodada 63 .1 geçen haftada 64.5. du

Son düzenleme:
günaydın..

başınız sağolsun canım,Allah sabırlık versin ailenize. mekanı cennet olsun annanenizin.

benim kan gurubumda 0 +
ve hala hastayım oğlum az daha iyi ..
sanırım bu topikdeki herkez 0 kan gurubu
zaman zaman hepmiz aynı durumlara düşüyoruz önemli olan bozulsu devam demek yerine sıkı bir şekilde toparlamak .
hoşgeldiniz bu arada
dogru püsküütüm ,sanki suc işledin
so halillede mönün güzel

günaydın..

Başınız sağ olsun Mevcancım..
Işıkta, huzurda, rahatta yatsın..

O kadar cıs yedin ve 5x kilolara indin..
Bak daha da fena kıskandım şimdi..

Şaka bir yana.. tebrikler!

Ben de 600 gr verdim bu hafta. Hedefim 500 gr. dı. Üstüne çıktım. Heyyo!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…