eh dolaylı yollada olsa kilo verdirmiş .hmmmm bende 0+ canım.kan grubuna göre beslenme banada nedense hep mantıklı gelmiştir.tamda dün yazmıştım,lahana çorbası yaptım 1 gün içtim,üstüne 3 gün istifar ettim 1 haftada böylece 1 kilo verdim diye
hızlı giden hızlı geliyor haklısın ...1 aydır buralardayım ben canım.kısaca şöyle özetleyim
eylül ayında 72 kiloyu gördüm(doğuma bile 71 ile gitmiştim sen düşün),az boğazımdan kısarak,az spor yaparak arada erken yiyerek bugüne geldim geçen hafta cmt günü 64 .4 tüm. yani 5 ayda 7,5 kilo vermiş oluyorum.
2 sene önce kendimi çok sıkarak 3 ayda 70 den 59 a felan düşmüştüm.doğal olarak bırakır bırakmazda verdiğimi fazlasıyla almışım.
o yüzden kendimi çok kasmadan yavaş yavaş kilo vermek istiyorum.buraya takıldığımdan beri daha dikkatliyim ortalama haftada 500 gram veriyorum.benim için ideal bu.geçen haftaya kadar erken saatlerde çikolata felan yiyordum.bu hafta onuda kestim(geçici bir süre)sabahları diet bisküvi yerine,evden sandviç hazırlıyorum 2 gündür.3 saat arayla bi şeyler atıştırıyorum.2 kupa sallama yeşil çay içiyorum ve de bol su.2 gündür yürüyüş yapıyorum 30 dak.kadar ama hergün düzenli yapmayı düşünmüyorum.bıraktığın zaman vücut çok afallıyor.bu cmt tartılıcam 2 hafta olucağı için hedefim tam bir kilo vermek ama kısmet bakalım..
Yay ilk kez bu konusya cevap yazmak istedim ama yediklerim saglikli degil bugünküler
Kac gündür kendime sekersiz hayat felsefesi yaratmaya calisiyordum ve 1 ayi buldu bu iyi gidiyordu ki bugün misafir geldi mecburen bende onlarla bisiler yemek zorunda kaldim porsiyonum onlardan kücüktü ücgen dilim börek bir köfte bikac patates kizartmasi ve 2 tane tuzlu bisküvi en kötüsü balkabagi tatlisiama tatli istegi falan yok devam edicem
Hoş geldiniz,Kaç kilosunuz ki? boyunuz kaç :26:
Kendi adıma konuşmam gerekirse, ben asla yemezdim
.
Geçmiş olsun şimdiden..kızlar bel fıtıgım nüksetti ....şiddetli bir öksürükten sonra belime bir ağrı girdi giriş o giriş hala çıkmadı.......sanırım 1 hafta yatırır beni.....o yüzden bugun kahvaltı dışında bir şey yıyemedım kalkamadıgımdan.....eşimi bekledim o gelince de 1 barda ayran içtim...saat 18.15 di....
Afiyet olsun..akşam yemeğim yetişmedi.17:00 de 3 kaşık pulbiberli yoğurt yedim..tabi doymadım geç vakitte yememek için 18:50 de 1 kase mercimek çorbası içtim..yarına 59 u görmek istiyorum artık..
hahhaa çok tatlısın ..Geçmiş olsun şimdiden..
Dilerim öngöründen daha kısa sürede kalkarsın ayağa..
Afiyet olsun..
59 u gör yarına.. motive ol, hopla, zıpla, aynı coşkuyla devam et..
Yazması bile güzel.. 59
Çok fena kıskandım, çok..
evet akşam bende yedim ve dur dedim ya ne yapıyorsun ama çoktan giden gitti..terazi yüzümü güldürdü ama..1 haftadır hep 18:00 18:30 yemeye çalıştım ve 1.200 gr gitmiş püsküüttttttSaçma sapan bir gün.. Akşam 18:00 de müsli serpiştirilmiş bir kase yoğurt yedim. Günü kapatırım diye düşünmekle beraber nefsime yenik düştüm ve bir adet mısır krakeri ile 3 light zeytin yedim.
Niye utanıyosam?
Sanki suç işledim..
Yarın terazide ne çıkarsa bahtıma artık.. ne diyeyim. :122:
geçmiş olsun acil şifalar..kızlar bel fıtıgım nüksetti ....şiddetli bir öksürükten sonra belime bir ağrı girdi giriş o giriş hala çıkmadı.......sanırım 1 hafta yatırır beni.....o yüzden bugun kahvaltı dışında bir şey yıyemedım kalkamadıgımdan.....eşimi bekledim o gelince de 1 barda ayran içtim...saat 18.15 di....
dün 17:15 de 3 kaşık yoğurt ,4 kaşık müsli ile akşamı kapadım,ama çok açıktım yinede kendimle müadele edip hiç bir şey yemedimve alkışı hak ettim
günaydın..
çarşamba akşam üzeri eşimin anneannesi vefat etti.tüm gece hastanedeydik.dün sabah memlekete gittik,gece döndük.moralim,çok bozuk,şu an çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum..
günaydın..
çarşamba akşam üzeri eşimin anneannesi vefat etti.tüm gece hastanedeydik.dün sabah memlekete gittik,gece döndük.moralim,çok bozuk,şu an çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum..
sanırım bu topikdeki herkez 0 kan gurububenim kan gurubumda 0 +
ve hala hastayım oğlum az daha iyi ..
zaman zaman hepmiz aynı durumlara düşüyoruz önemli olan bozulsu devam demek yerine sıkı bir şekilde toparlamak .Yay ilk kez bu konusya cevap yazmak istedim ama yediklerim saglikli degil bugünküler
Kac gündür kendime sekersiz hayat felsefesi yaratmaya calisiyordum ve 1 ayi buldu bu iyi gidiyordu ki bugün misafir geldi mecburen bende onlarla bisiler yemek zorunda kaldim porsiyonum onlardan kücüktü ücgen dilim börek bir köfte bikac patates kizartmasi ve 2 tane tuzlu bisküvi en kötüsü balkabagi tatlisiama tatli istegi falan yok devam edicem
dogru püsküütüm ,sanki suc işledinSaçma sapan bir gün.. Akşam 18:00 de müsli serpiştirilmiş bir kase yoğurt yedim. Günü kapatırım diye düşünmekle beraber nefsime yenik düştüm ve bir adet mısır krakeri ile 3 light zeytin yedim.
Niye utanıyosam?
Sanki suç işledim..
Yarın terazide ne çıkarsa bahtıma artık.. ne diyeyim. :122:
günaydın..
O kadar cıs yedin ve 5x kilolara indin..hahhaa çok tatlısın ..evet 59 u gördüm..
bu sabah 59.9 çıktım.ama akşam 9da 1 paket 9 kat tat gofret 2 tanede eti puf yedim..:26: benim hoplama yemeylemi oldu acaba..
evet akşam bende yedim ve dur dedim ya ne yapıyorsun ama çoktan giden gitti..terazi yüzümü güldürdü ama..1 haftadır hep 18:00 18:30 yemeye çalıştım ve 1.200 gr gitmiş püsküütttttt
geçmiş olsun acil şifalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?