afiyet olsun .18:20 3 yk yoğurt, 1 yk çikolatalı müsli
:26:iyi akşamlar kızlar......bugünkü son yemeğim sadece 1 bardak ayran saat 19.15 di sanırım.......maalesef kalkamadıgım için eşimi beklıyorum...
Hersey yiyerek..... Son saatim 16 olarak zayiflamaya calisiyorum....
Obezlerin sorunu zaten gec yemek yemek....
Bakalim nasil sonuc alicam
Saat 16 da yemegim 2 tabak bulgur pilavi ve yogurt
sanırım hala hastasın çok geçmiş olsun yakın olsaydın yemek getirirdim sanaiyi akşamlar kızlar......bugünkü son yemeğim sadece 1 bardak ayran saat 19.15 di sanırım.......maalesef kalkamadıgım için eşimi beklıyorum...
18:20 3 yk yoğurt, 1 yk çikolatalı müsli
menü çok güzel ve spor terbikler..püskütüm burdanda tebrik edeyim canım seni
benim dünki mönün
sabah 1 kş yulaf ezmeli 1 kase yogurt .2 ceviz .
öyleyin
1 porsiyon köfte (kıyma, baharat) .
yogurt .şalgam ,tere
ikindi
1 portakal 1 elma.yogurt .
19 30.
1 br sütle türk kahvesi. fındık .
sonrasındada 1 kş.da oglan kendine yapmış sütle nesfit ondan aldım .(çok şekerli nesfitler yahu )
50 dk pilates . akşamda 1 saat yürüyüş o sogukta . bırr dondum .
2 kupada bitki çayı .
özeliklede gece açken bol bol sugece açken bol su içmeyi özelikle tavsiye ederim ,sonuç ertesi güne daha iyi oluyor
tebrikler..erken yemek harika ..ertesi gün annemlere gittim malum hastaydım orada öğlen mantı yemiştim.O kadar cıs yedin ve 5x kilolara indin..
Bak daha da fena kıskandım şimdi..
Şaka bir yana.. tebrikler!
Ben de 600 gr verdim bu hafta. Hedefim 500 gr. dı. Üstüne çıktım. Heyyo!
mevcan başınız sagolsun canım .:26:
cornelacım sana geçmiş olsun canım umarım bugün daha iysindir .
hayırlı cumalar kızlar .. şimdi pilates vakti daha sonra gelirim . dün akşam ilginç bir mönü sırlaması oldu . yazarım tekrar geldigimde
kilodada 63 .1 geçen haftada 64.5. du
başınız sağolsun mekanı cennet olsun..nur içinde yatsın..günaydın..
çarşamba akşam üzeri eşimin anneannesi vefat etti.tüm gece hastanedeydik.dün sabah memlekete gittik,gece döndük.moralim,çok bozuk,şu an çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum..
püsküütüm meyvesiz nasıl duruyorsun canındamı çekmiyor yahu .birde şekerli şeyler yemiyorsun. bünye nerden alacak şekeri . nadirende olsa zorla ye bari:26:
Güzel fikir, aklımda olsun.. En azından elma özlemim için..18:45 de 4 adet ızgara köfte kıvırcık salata ve 2 kaşık makarna yedim..
püsküüt saat 15: 00 16: 00 arasını meyve saati yaptım..çokta iyi oldu..yoksa meyveye zaman bulamıyordum..
Bu hafta o kriz dediğin hal benden hiç gitmedi..bu gün menüm çok kaloriliydi..:18:bende saat 17 :00 de son yemeğimi yedim..
4 kaşık makarna yanında bol yeşillik salata ve acı sos...regl öncesindeyim tatlı krizim ve açlık krizlerim tutuyordu..akşamda kriz gelirse (lafa bak kriz puhahha ) olursa dereotlu yoğurt yiyeceğim..
Ameliyat rast gitsin Mevcan..mutlu bir gün olsun hepimize
kaçamaklı bir hafta sonu yaşadım maalesef,evimde olmadığım için pişen yemeklerden idare etmek zorunda kaldım..
ama cmt günü 18 de yeme faslımı kapadım yatış 11.30
pazar günü 17 de kapandı mutfak yatış 12.30
bugün de kayınpederim ameliyat oluyor,iş çıkışı hastanedeyim.sanırım bu haftada düzenli spor yapamıycam.iyice asılmam gerekiyor sanırım,dün herkes çok zayıflamışsın dedikçe moral buldum kendimde..
yeşil çay ve buğday ekmeklli sandviçle güne başladım.
yanımda elma ve klasik kuru var.öğlene yemekte bulgur pilavı,etli nohut,çorba ve yoğurt var
hadi rastgele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?