Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

püskütüm burdanda tebrik edeyim canım seni

benim dünki mönün

sabah 1 kş yulaf ezmeli 1 kase yogurt .2 ceviz .

öyleyin
1 porsiyon köfte (kıyma, baharat) .
yogurt .şalgam ,tere

ikindi
1 portakal 1 elma.yogurt .

19 30.
1 br sütle türk kahvesi. fındık .

sonrasındada 1 kş.da oglan kendine yapmış sütle nesfit ondan aldım .(çok şekerli nesfitler yahu )

50 dk pilates . akşamda 1 saat yürüyüş o sogukta . bırr dondum .
2 kupada bitki çayı .

özeliklede gece açken bol bol su gece açken bol su içmeyi özelikle tavsiye ederim ,sonuç ertesi güne daha iyi oluyor

Çift dikiş olmasın diye yazmamıştım ama ben de tebrik edeyim seni o zaman aebenim..

Senin mönüde meyveleri görünce hatırladım ki ben bu haftayı da sıfır meyve tüketerek geçirdim.

Bu soğukta yürüyüş.. İyi mi kötü mü bilemedim.

iyi akşamlar kızlar......bugünkü son yemeğim sadece 1 bardak ayran saat 19.15 di sanırım.......maalesef kalkamadıgım için eşimi beklıyorum...

Hersey yiyerek..... Son saatim 16 olarak zayiflamaya calisiyorum....
Obezlerin sorunu zaten gec yemek yemek....
Bakalim nasil sonuc alicam

Saat 16 da yemegim 2 tabak bulgur pilavi ve yogurt

18:20 3 yk yoğurt, 1 yk çikolatalı müsli
afiyet olsun .
iyi akşamlar kızlar......bugünkü son yemeğim sadece 1 bardak ayran saat 19.15 di sanırım.......maalesef kalkamadıgım için eşimi beklıyorum...
:26:
Hersey yiyerek..... Son saatim 16 olarak zayiflamaya calisiyorum....
Obezlerin sorunu zaten gec yemek yemek....
Bakalim nasil sonuc alicam

Saat 16 da yemegim 2 tabak bulgur pilavi ve yogurt

aylin sonucu merakla bekliyorum canım . bizide haberdar et.

püsküütüm meyvesiz nasıl duruyorsun canındamı çekmiyor yahu .birde şekerli şeyler yemiyorsun. bünye nerden alacak şekeri . nadirende olsa zorla ye bari:26:

sanırım hala hastasın çok geçmiş olsun yakın olsaydın yemek getirirdim sana hasta hasta birisi gelsede az çorba aş verse diye bekliyor insan..bugün daha iyisindir inşALLAH..
18:20 3 yk yoğurt, 1 yk çikolatalı müsli

menü çok güzel ve spor terbikler..
gece boyu uyandıkça su içer yatarım..
O kadar cıs yedin ve 5x kilolara indin..
Bak daha da fena kıskandım şimdi..

Şaka bir yana.. tebrikler!

Ben de 600 gr verdim bu hafta. Hedefim 500 gr. dı. Üstüne çıktım. Heyyo!
tebrikler..erken yemek harika ..ertesi gün annemlere gittim malum hastaydım orada öğlen mantı yemiştim.ama erkenn yemeyi kesince kilo alınmıyor ve veriliyor..

günaydın..
çarşamba akşam üzeri eşimin anneannesi vefat etti.tüm gece hastanedeydik.dün sabah memlekete gittik,gece döndük.moralim,çok bozuk,şu an çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum..
başınız sağolsun mekanı cennet olsun..nur içinde yatsın..

günaydın canlar..
3 gündür saçma sapan bi düzen içersindeyim.baş ağrılarım geçmedi bi türlü.bugünde evime gitmiycem,kayınvalidem de herkes..

neyse sabah tartıldım ve 3 gün sonra yüzüm güldü.

2 hafta önce cmt günü 64.4

bu sabah 63.4 iki haftada 1 kilo vermişim.

aslında bu hafta hedefim 200-300 gram fazla vermekti ama olmadı.kaç gündür evime uğrayamadım bile ama pazartesi sporuma başlıycam yine..

bu arada zerdali kurusu müthiş işe yaradı bende.günde 2 kez tuvalete çıkıyorum artık..hem ara öğün oldu bana,hem bağırsağım dostu.sanırım belli bir süre ara öğünüm olmayada devam edicek..

18:30

1 tabak Terbiyeli kereviz yemeği
2 dilim Uno denge light ekmek

Dün gece nar yediğimi de itiraf edeyim bu arada..
Bu gece aynı kaza olmasın diye ekmek yedim zaten.
Bu aralar akşamları açlık nüksediyor.

püsküütüm meyvesiz nasıl duruyorsun canındamı çekmiyor yahu .birde şekerli şeyler yemiyorsun. bünye nerden alacak şekeri . nadirende olsa zorla ye bari:26:

aebenim, aynı senin yaptığın gibi deneme-yanılma ile meyvenin bana çok iyi gelmediğini anladım.
Bir de kış meyveleri ile aram çok yoktur. Nadiren muz çeker canım. Yarısını zor yerim. Çok şekerli gelir.
Sanırım sadece elma (sadece starking) ve nar seviyorum.
Meyveleri gece tüketirdim.
Bu topiği açalı beri meyve yiyecek öğün bulamadım. Elmayı özledim zaten..

Çikolatayı dışarıda tutarsak eğer zaten genel olarak şekerli şeylerle, tatlıymış, balmış..vs aram hiçbir zaman yoktur.

Not: Sanki bana telepati yapmışsın.. Mesajını şimdi gördüm ve dün gece nar yemiştim. Yeter artık be! dediğim bir andı.. Elma yoktu evde, olsaydı onu lüplerdim.

kızlar iyi akşamlar..bende yatış durumlar devam ediyor...öğün falan yok zaten......saat 19.00 bir bardak ayran.....

18:45 de 4 adet ızgara köfte kıvırcık salata ve 2 kaşık makarna yedim..
püsküüt saat 15: 00 16: 00 arasını meyve saati yaptım..çokta iyi oldu..yoksa meyveye zaman bulamıyordum..

Son düzenleme:
huhuuuuuuuuuuuu kimseler yok hemen yazayım bende.....

saat 17.00
1 avuç antep fıstığı(kabukluydu yanı kabuksuz daha çok olur ya sucumu bastırmak için neler uyduracam daha kimbilir

son yemegım olsun bu abartmayayım......

Selammm yeniden
Bugün saat 5te aksam yemegini yedim yogurt corbasi ve yesillikli turplu havuclu karisik bir salata yapmistim bugünkü menüm böyle oldu
Gün boyu sekerli hicbir gida tüketmedim
Bu saatten sonrada su ve soda seklinde devam ederim

bu gün menüm çok kaloriliydi..:18:bende saat 17 :00 de son yemeğimi yedim..
4 kaşık makarna yanında bol yeşillik salata ve acı sos...regl öncesindeyim tatlı krizim ve açlık krizlerim tutuyordu..akşamda kriz gelirse (lafa bak kriz puhahha ) olursa dereotlu yoğurt yiyeceğim..

mutlu bir gün olsun hepimize

kaçamaklı bir hafta sonu yaşadım maalesef,evimde olmadığım için pişen yemeklerden idare etmek zorunda kaldım..
ama cmt günü 18 de yeme faslımı kapadım yatış 11.30
pazar günü 17 de kapandı mutfak yatış 12.30

bugün de kayınpederim ameliyat oluyor,iş çıkışı hastanedeyim.sanırım bu haftada düzenli spor yapamıycam.iyice asılmam gerekiyor sanırım,dün herkes çok zayıflamışsın dedikçe moral buldum kendimde..

yeşil çay ve buğday ekmeklli sandviçle güne başladım.

yanımda elma ve klasik kuru var.öğlene yemekte bulgur pilavı,etli nohut,çorba ve yoğurt var

hadi rastgele

18:45 de 4 adet ızgara köfte kıvırcık salata ve 2 kaşık makarna yedim..
püsküüt saat 15: 00 16: 00 arasını meyve saati yaptım..çokta iyi oldu..yoksa meyveye zaman bulamıyordum..
Güzel fikir, aklımda olsun.. En azından elma özlemim için..
16:00 sonrası şekerli gıdalar için daha riskli derler..
Bu hafta o kriz dediğin hal benden hiç gitmedi.. Kilo mu alacam nedir?:18:
Ameliyat rast gitsin Mevcan..

Bu topik bu hafta itiraf yerine döndü sanırım benim için..
Hiç motivasyon yok, ne yalan söyleyeyim..

Dün akşam 18:30 da yoğurt ve müsli ile bitirip, akşam 22:00 de 3 tane mısır krakeri ve 6 tane light zeytin yedim.
Akşam üzeri de Türk kahvesinin yanında bitter çikolata yemiştim. Sonuç: +200 gr

Bu hafta 500 gr alayım ben, rahatlayayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…