Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

selam hatunlar

cornellacım hala yatıyorsun . canım eşin yanına en aından sandöviç bıraksın yahu :26:

mevcan geçmiş olsun kolay etletsın insşallah hastanız ameliyatı

cumartesi akşam erken yendi efem ne yadim hatırlamıyıorum durun günlügüme bakıp geleyim .

heh geldim 18:30 sıcacık yeni aldıgım yulaf ekemeginden 2 dl yemişim domates peynirle . 1 kşda yeşil fasulye
dün pazar günü geç kahvaltı yaptık .. avm dede 5. gibi.kızımın kumpirinden sadece 2 kş aldım . ama eve gelince 21 gibi lezetine dayanamadıgım yr dl etimek talısı yedim yattıgımda ise saat 2 ye geliyordu bir filme takıldımda . kaçamaklı olsada miktarlarından dolayı kendimi kutluyorum
hafta başladı unuttum hafta sonunu yahu

hayır püsküğtüm almıoycaksın hatta vericeksin bunu ikşmizde biliyoruz canım . dedigim gibi hafta sonunu unut okadar kusur kadı kzındada olur . nefis taşıyoruz kadisimin dedigi gibi ölekmi yahu :) afiyet olsun .

Son düzenleme:
kaç gündür pek uğrayamadım buraya ama kendimi hep sorumlu hissettiğim için yediklerime dikkat etmeye çalıştım.sanırım herkeste kaçamaklar olmuş biraz biraz..

ama kaçamaklar moralimizi bozmasın,bu hafta kaçamaklar kilo vermemize engel olsada,almamıza da sebep değil dimi.moral bozmak yok.

hadi kızlar,toparlanalım hep beraber

2 kaşık kumpir,yada bir parça çikolata bizim moralimizi bozmamalı..

dün dünde kaldı,haftasonuna daha çoookkk var.biz ne 500 gramlar vericez daha..

2 kaşık kumpir,yada bir parça çikolata bizim moralimizi bozmamalı..

dün dünde kaldı,haftasonuna daha çoookkk var.biz ne 500 gramlar vericez daha..

yok mevacanım benim kumpir moralimi bozmadı .isteyerek yedim bomba gibiyim evelallah .
dedigin gibi dün dünde kaldı

bugünki mönüm ...
sabah 1 kş yulafla 1 kase yogurt .
azda yumruta .

öğleyin ..
tavuk . yeşilik . şalgam .

akşam
18 de 1 elma . yeşil salata .

1 saat pilates .
20 dk yürüyüş .
2 kupada betki çayı .
bol bolda su .
bugün yeme işi bitti benim için .

püsküüt bana yardım et ya.....çok sıkıntı yaptım......5 takımda arkadaslar ile foto eklemiştik.kılolarımıza bakmak ıcın geri silecektim....onlar sildi benımkıler kaldı lütfen bana yardımcı olabilir misin.silmem lazım onları

cornellacım.. eğer eklenti komutu ile fotoğraf eklersen her zaman yok edebilirsin.. ama herhangi bir upload sitesi üzerinden link paylaşımı yaptıysan geri dönüşü yok. Bölüm moderatöründen yardım iste diyeceğim ama her yerde uyarı var. Yazdığınız mesajların, eklediğiniz fotoğrafların silinmeyeceğine dair..
Kusura bakma, yardımcı olabileceğim bir konu değil.. :44:

18:40

Bir tabak ıspanak yemeği (pirinç yerine esmer bulgur kullandım)
Bir kase yoğurt

Saat 22:15 olduğuna göre bir daha yeme tehlikesini atlattım demektir..

sağol cnm yıne de ya lınk falan değildi......bilgisayardaki resımlerımden koymustum....anlayamadım en sonunda kazene mesaj attım.....

17.30 da bir tane lifli bisküvi yedim en son ha bide 3 tane kuru

tamamdır heyo heyo gezerken,hastane çıkışı saat 8 de kayınvalidemde çok sevgili görümcelerim yemek masasına kurulmuşlardı.3 çatal erişte üzeri yoğurt ve 2 kornişon turşu yedim.

gerçi evi topla,bulaşıkları hallet,felan fistan derken eve gidişim 11 yatışım 12 yi buldu.yattığımda midem kazınıyordu..

kızlar önemli olan yatağa boş mide ile girmek dimi lütfen bi şey söyleyin..

günaydın arkadaşlar,

mevcan kayınpederinin ameliyatı inşallah iyi geçmiştir, geçmiş olsun hepinize

arkadaşlar ben haftasonu hiç kaçamak yapmadım ,enson 18:30 gibi yemeğimi yedim ve benden 1 kilo daha gitti

ama dün çok kötü bir gündü yemek açısından çok acayip şeyler yedim söylemeye dilim varmıyor

bugünden itibaren diyete ve saate dikkat ederek devam ediyorum hemen gevşemek yok

şükür iyi canım.taburcu olabilir bugün..
tebrik ederim bu arada..
ara ara abartmak iyidir boşver,önemli olan sonrasında toparlamaktır.

sağol cnm yıne de ya lınk falan değildi......bilgisayardaki resımlerımden koymustum....anlayamadım en sonunda kazene mesaj attım.....

baktım fotolarına,yüzünü gizleseydin keşke, umarım kaldırırlar bir an önce..

düğün fotonda incecik görünüyorsun,yüzün felanda kaşık kadar.
diğer fotolarında çok kilolu görünmüyorsun,sanırım aynı benim gibi biraz göbek ve bel çevresi sorunun var..2 doğumumuda bana en kötü armağanı kalan o simitler..

seni beğendim valla,kilon hiç göze batmıyor.

cnm diğer arkadaşlar benden önce yüklediler.onlar sildiler ama ben silemedim......sadece benımkıler kaldı.....hemen silebilirim diye yuzumu karalamadım.yoksa ben hiç koymazdım(
yönetıcıler de hala dönüş yapmadılar
neden bu kadar uzadı bilmıyorum....

neyse üzülme canım,kazene mesaj attım demiştin.mutlaka dönüş yapacaktır sana..bekle biraz

bende baktım iznin olmadan kusura bakma. maşallahın var canım,eğer bu resimlerdeki kadarsa şu anki kilon bence kilo vermene gerek yok,çok hoş görünüyorsun

sağol cnm .ama ordaki resımlerden daha kıloluyum şu an.....yanlarında açıklamalar vardı......onlar silinmiş fotolar kalmış...

Yediklerinde abartılı bir yan göremedim zaten.. Afiyet olsun.

Bence de önemli olan mide gurultusu efektli uyku..

Ben de sana özendim herhalde.. Tıkır tıkır çalışan barsaklar iptal bu hafta. Cmt. den beri tık yok.
Vücut baktı ki olacak gibi değil, tasarufa başladı herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…