Bu topik bu hafta itiraf yerine döndü sanırım benim için..
Hiç motivasyon yok, ne yalan söyleyeyim..
Dün akşam 18:30 da yoğurt ve müsli ile bitirip, akşam 22:00 de 3 tane mısır krakeri ve 6 tane light zeytin yedim.
Akşam üzeri de Türk kahvesinin yanında bitter çikolata yemiştim. Sonuç: +200 gr
Bu hafta 500 gr alayım ben, rahatlayayım..
2 kaşık kumpir,yada bir parça çikolata bizim moralimizi bozmamalı..
dün dünde kaldı,haftasonuna daha çoookkk var.biz ne 500 gramlar vericez daha..
Çift dikiş olmasın diye yazmamıştım ama ben de tebrik edeyim seni o zaman aebenim..
Senin mönüde meyveleri görünce hatırladım ki ben bu haftayı da sıfır meyve tüketerek geçirdim.
Bu soğukta yürüyüş.. İyi mi kötü mü bilemedim.
püsküüt bana yardım et ya.....çok sıkıntı yaptım......5 takımda arkadaslar ile foto eklemiştik.kılolarımıza bakmak ıcın geri silecektim....onlar sildi benımkıler kaldı lütfen bana yardımcı olabilir misin.silmem lazım onları
cornellacım.. eğer eklenti komutu ile fotoğraf eklersen her zaman yok edebilirsin.. ama herhangi bir upload sitesi üzerinden link paylaşımı yaptıysan geri dönüşü yok. Bölüm moderatöründen yardım iste diyeceğim ama her yerde uyarı var. Yazdığınız mesajların, eklediğiniz fotoğrafların silinmeyeceğine dair..
Kusura bakma, yardımcı olabileceğim bir konu değil.. :44:
sağol cnm yıne de ya lınk falan değildi......bilgisayardaki resımlerımden koymustum....anlayamadım en sonunda kazene mesaj attım.....
18:40
Bir tabak ıspanak yemeği (pirinç yerine esmer bulgur kullandım)
Bir kase yoğurt
Saat 22:15 olduğuna göre bir daha yeme tehlikesini atlattım demektir..
günaydın arkadaşlar,
mevcan kayınpederinin ameliyatı inşallah iyi geçmiştir, geçmiş olsun hepinize
arkadaşlar ben haftasonu hiç kaçamak yapmadım ,enson 18:30 gibi yemeğimi yedim ve benden 1 kilo daha gitti
ama dün çok kötü bir gündü yemek açısından çok acayip şeyler yedim söylemeye dilim varmıyor
bugünden itibaren diyete ve saate dikkat ederek devam ediyorumhemen gevşemek yok
sağol cnm yıne de ya lınk falan değildi......bilgisayardaki resımlerımden koymustum....anlayamadım en sonunda kazene mesaj attım.....
baktım fotolarına,yüzünü gizleseydin keşke, umarım kaldırırlar bir an önce..
düğün fotonda incecik görünüyorsun,yüzün felanda kaşık kadar.
diğer fotolarında çok kilolu görünmüyorsun,sanırım aynı benim gibi biraz göbek ve bel çevresi sorunun var..2 doğumumuda bana en kötü armağanı kalan o simitler..
seni beğendim valla,kilon hiç göze batmıyor.
cnm diğer arkadaşlar benden önce yüklediler.onlar sildiler ama ben silemedim......sadece benımkıler kaldı.....hemen silebilirim diye yuzumu karalamadım.yoksa ben hiç koymazdım(
yönetıcıler de hala dönüş yapmadılar
neden bu kadar uzadı bilmıyorum....
neyse üzülme canım,kazene mesaj attım demiştin.mutlaka dönüş yapacaktır sana..bekle biraz
bekliyorum cnm dünden beri bekliyorum.....
bende baktım iznin olmadan kusura bakma. maşallahın var canım,eğer bu resimlerdeki kadarsa şu anki kilon bence kilo vermene gerek yok,çok hoş görünüyorsun
17.30 da bir tane lifli bisküvi yedim en son ha bide 3 tane kuru
tamamdır heyo heyo gezerken,hastane çıkışı saat 8 de kayınvalidemde çok sevgili görümcelerim yemek masasına kurulmuşlardı.3 çatal erişte üzeri yoğurt ve 2 kornişon turşu yedim.
gerçi evi topla,bulaşıkları hallet,felan fistan derken eve gidişim 11 yatışım 12 yi buldu.yattığımda midem kazınıyordu..
kızlar önemli olan yatağa boş mide ile girmek dimi lütfen bi şey söyleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?