- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
evet zaten sinirlendigimi gördükce hosuna gidiyor sanirim bu durumhic sormuyorum zaten. Ama ben sormadikca üstüme üstüme geliyor. En iyisi biraz uzak kalmak. anlasin bazi seyleri. Nisanliyim diye cantada keklik saniyor.
kimse kusura bakmasin ama gorumcen acayip sacmalamis. Benim de var erkek kardesim, askim diye cagirmam. tobe tobe. Herseyin bi ciddiyeti vardir. yada elbisem nasil olmus diye de sormam. zaten sorsam git abla yaa isine der sanirim :) zaten bunu erkek kardesimin kiz arkadasinin yaninda hic yapmam, kiz rahatsiz olur diye. canim kardesim benim, biz sevmiyomuyuz sanki erkek kardesimizi . Bunu kiz kardesime sorarim.
herneyse, birak ne yapiyolarsa yapsinlar. canlarinin istedigi kadar civiklassinlar. Arayip sorma bile, evlilikten bile bahsetme. Isine bak. Senin nisanlinda da baya hata var yanliz. Bu evlendiginizde de eminim ki sorun olarak devam eder, buna alistir kendini. Eyer baska ozellikleri bu sinir edici tavrini bastiriyorsa ve ben evleniyim diyosan bununla evlenince nasil basedecegini dusun.
sanirim en iyisi biraz uzak kaldiktan sonra onunla önce adam akilli herseyi acikca konusmak olacak. Ama kac kere denedim anlamak istemiyor. En iyisi anlamazsa ona kapiyi göstermek olacak. Cok yipraniyorum cünkü, ve bu nisanliyken oluyor. Beni seviyor bende onu seviyorum ama, ablasi herseyi maf ediyor.
muhtemelen ablasi da sana inadina yapiyordur zaten :). Sanmiyorum iyi niyetle yapacagini. herneyse bence de iyi fikir. Kapiyi goster eyer duzelmezse, cunku ben acikcasi sonradan duzeleni de pek gormedim.
Ya arkadaslar ben dayanamiyorum artik. Sinir krizleri gecirmek üzereyim.
Ya görümcemle iyiyim iyi hos, ama beni umursamaz tavirlari cok sinir ediyor. Benim yanimda iyi davraniyor, nisanlima karsi ikili davraniyor. Mesela nisanlimla konusuyorum telefonda, bunu biliyor, geliyor oda ariyor onu. Mesela yazisiyoruz, oda gelip zirt pirt yaziyor. Nisanlimda isim var diyip cikiyor. Ya bu kadinin ne yapmaya calistigini anlamadim. Dugunde ne giyincegimi falan soruyor, resimlerimi görmek istiyor. Facede nisan resimlerimiz var hicbirini begenmedi. Tahammül edemediginden facesini kapatti. Ben bu kadini anlamadim. Bunu nisanlima anlattim, sen onu kiskaniyorsun dedi. :26: Ya artik paranoyak olcam resmen, artik ben rahatsiz oluyorum nisanlimla falan bulustugumda, habire aramasi yazmasi. Mesela ne giyincegini esine degilde nisanlima soruyor. Ya ben mi art niyetliyim. Hep sen yanlis düsünüyosun diyorlar. Ben bunu nisanlima tam anlatamiyorumda bacisi sonucta. Birsey olur benim yaptigimi söyler. nasil bir ruhsal durumda anlamis degilim. Artik cok üzülüyorum cok. Konusmaya calistim nisanlimla, kiskaniyorsun dedi
ben ne yapayim, bana yol gösterin sinirlerim cok geriliyor cünkü. Mesela yazistigimi görüyor, hemen onu ariyor. Nisanlimda bacim aradi sonra görüsürüz diyo.:2: Ya kadinin isi gücü yok sanki beni izliyor. Ya bu dsüncelerden kurtulmak istiyorum artik. Umursamak istemiyorum. Cok seviyordum, ama kendini sogutmayi basardi. Nisanlimla iyi gecinmek istiyorum, ama bu hep sorun olmasindan korkuyorum. Nisanim oldu birkere bile hayirli olsun kelimesini duymadim. Nisanimda nisanlimla oynarken geldi ortamiza nisanlimla oynamaya basladi:18: benim göz makyajimin aynisini yapiyor. Ya bir garip ve bunu anlamiyor nisanlim, buda beni cok geriyoriyi iste ne güzel olmus diyo. Nisanlim askim diye hitap eder bana bunu duydugunda surati asiliyor, görümcemde nisanlima askim diyooo...sizce bu normal mi? ben mi kiskaniyorum, sayet oyleyse ben bu düsüncelerden kurtulmak istiyorum umursamaz olmak istiyorum nasill olacak, lütfen yol gösterin, sondayim
iiyi niyetle yapmayisinin nisanlamin anlamamasi beni cildirtiyor asil. Nisanlim destek olsa birnevi savunsa sorun olmayacak. Hatta yüzde bulmayacak görümcem. Ama bakti nisanlim onu tutuyor cok rahat, olan bana oluyor(
Kendi iliskisinde flörtü kaybetmiş ve hasret kaldığı flörtü kardeşiyle günaha ve yasağa girmeden bı sekilde yasamaya çalışıyor. Çevremde cok var böyleleri. Zarar gelmez. Sakın nişanlında aranı bozma bu sebepten.oynar oynar durur gorumce
kesinikle kıskanıyor baya bozuk davranışaları varmış cidden evliymiş bide kendi yuvası var kocası var onlarla ilgilensin ne tuhaf ya anlamıyorum hiç
benım kocam da aynı kocamın yanında bır gıyınır mübarek sankı fashıon tvye cıkmıs sanırsın kocam da bısey demes ınsan sınır oluyo her ne kadar kardeş bıle olsa erkek ve kız kardeşler 11 yasından ıtıbaren bırbırıne mahrem kılınmıştır ben hala yasıyorum sorunları bence evlenmeden bas tekmeyı bosver yaa ben severek evlendım hala da sevıyorum ama yaşananlar cok yıpratıyor ıs ısten gecınce bısey yapamıyorun 4 aylık bebegım var. sen cok basındasın bende nısanlı ıken cok konuştum esımle ablan böyle böyle dedım hıc toz kondurmadı bılmıyosun tanımıyosun dedı tanıyınca anlarsın ıyı bırı olduğunu dedı anladım da maşallah yanı ne ıyı ne ıyıı
benim görümceminde seninkine benzer davranışları var.mesela sevgililer gününde eşime msj atmış bana ne alıcaksın diye saçmalığa bakarmısın sanki sevlililer günü değil doğum günü çok sinir olmuştum bari o gün ikimize özel olsun dimi ama yapıcak bişey yok emimin biz evlenmeden önce böyle saçmalıklar yapmıyodur. bence şöyle yapmalısın öncelikle eşine görümcenle ilgili rahatsızlığı dolaylı yoldan belirtmelisin yani şikayet edercesine kötüler gibi söylememelisin öyle yaparsan tam tersini yani senin onun kızkardeşini kıskandığını düşünebilir ve sana karşı olumsuz fikirler oluşur beyninde. sonuçta kardeşi ben bile mesela abim hakkında çok minik olumsuz bişey söylese zoruma gider.. bu böyle bişey işte cnm görümcenin bu davranışlarını umursama görmezden gel belli etme ve ona karşı mesafeli ol hep ama güler yüzlü ve saygılıda ol cıvık cıvık olmasın ilişkinizbu kiskancligini nasil engellerim yani neyi kiskaniyor, uzak kalayim diyorum. Hani sebebiyet vermemeyede calisiyorum kiskanmasi icin. Ama gercekten sabrimi zorluyor. Allahim sen bana sabir ver.
benim görümceminde seninkine benzer davranışları var.mesela sevgililer gününde eşime msj atmış bana ne alıcaksın diye saçmalığa bakarmısın sanki sevlililer günü değil doğum günü çok sinir olmuştum bari o gün ikimize özel olsun dimi ama yapıcak bişey yok emimin biz evlenmeden önce böyle saçmalıklar yapmıyodur. bence şöyle yapmalısın öncelikle eşine görümcenle ilgili rahatsızlığı dolaylı yoldan belirtmelisin yani şikayet edercesine kötüler gibi söylememelisin öyle yaparsan tam tersini yani senin onun kızkardeşini kıskandığını düşünebilir ve sana karşı olumsuz fikirler oluşur beyninde. sonuçta kardeşi ben bile mesela abim hakkında çok minik olumsuz bişey söylese zoruma gider.. bu böyle bişey işte cnm görümcenin bu davranışlarını umursama görmezden gel belli etme ve ona karşı mesafeli ol hep ama güler yüzlü ve saygılıda ol cıvık cıvık olmasın ilişkiniz
Artik öyle bir raddeye geldim ki bagirmak istiyorum. Bu nasil bir görümcedir resmen saman altindan su yürütüyor.
Baskalarinin yaninda bana karsi farkli benle yalnizken apayri. Delirecem. Nisamlimda farketmiyor. Biktim yaaaaa. Bana laf sokop duruyor bende artik sokmaya basladim sinir oluyorum.
BU nedir ya rahat birakamaz mi, sanki düsüncesini soruyormus gibi habire bunu begenmedim su güzel degil, yaaa ne burnunu sokarsin herseye be kadin. Fikrini soran mi oldu. Nisamlimla konusuyor, sonrada nisanlim onun düsüncelerini kendi düsüncesiymis gibi bana empoze etmeye calisiyor, eee ikisiylede konusunca, diyorum sanki laf ortakligi yapmislar, cildircam yaaa...
bu iki yüzlü, degesiz hareketlerinden biktim artik. Daha nisanliyim ve bu kadin böyle. Herkesin incigini cincigini konusur begenir yorum yapar, konu bana ve nisanlima gelince agzini acmiyor, sadece laf sokuyor. Delirecem artik. Susuyorum nisanlimin hatrina ama nisanlimin birseyi anladigi ve kavradigi yok bilakis hosuna gidiyor.
Öyle birsey yapiyor ki, disardan bana cok destek veren, cok seven biriymis gibi kendini gösteriyor, baskasi oldumu bir hizmetler bir hos sohbetler sanarsiniz ne kadar güzel bir insan. Ben ve ailem oluncada sadece yerinde oturuyor, sacma sacma kahkahalar atiyor, tuhaf tuhaf konusuyor. Kim varsa sonradan bana görümcemin dengesiz oldugunu söyledi. ya ben napcagim bu kadinla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?