Gürümcemle sorun :((

en büyük korkumda bu ileride herseye karismasindan. Nisanlima anlatmadan kendim haletmeye calisayimda, kac kere konusmaya calistim, sorun mu var falan demeye calistim, sana öyle gelmis hersey normal diyo. Hareketlerin degisti dedim, sana öyle gelmis dedi, konuyu kapatti.

Hep iyi niyetle yaklaşmışsın ve o senin iyi niyetini farkına varıp kullanmaya çalışmış. Gelinlik için beden sorduğunda gerek yok abla ben zaten bakıyorum bir kere giyicem içime iyice sinmesi lazım diyebilirsin mesela. Yani sana karışmaya çalıştığında cevabını ver.

Becerebilirsem, hic sevmiyorum cünkü böyle laf sokma olaylarini. Birde dahada kötü olmasindanda cekiniyorum acikcasi. offf ikilemdeyim nasil hareket etcegimi sasirdim. Nisanlimda bitiyor olay evet ama, ikisinin bagi cok asiri. Dügününde cok güzel olacam, haberin olsun demek ne demek yaaa

öyle söyledim daha karar veremedim dedim. Neden bu insanlar böyle. Anlayamiyorum.Herseyi maf etmeye ne lüzum iyi gecinmek varken.

İşte orda gülerek ama bütün gözler benim üstümde olucak demen lazımdı. Karışma yüzünü bulmuş bi kere işin çok zor

Sanirim en dogrusu tavir koymam olacak. Ben dayanamiyorum cünkü, hep iyi niyetli yaklastim, o üstüme üstüme geliyor sustukca. Nisanlim zaten anlamiyor, ama onun farkina varmasini istiyorum ( Görsün nasil bir ablasinin oldugunu. Nisanda bile benimle fotograf cekinmekten kacindi ayni karede cikacaz diye.

Canım konunda tek bir sorun gördüm o da görümcenle ilgili olan kısım değil. O kısmı silmişsin sanırım ama nişanlının bazı şeyleri inadına yapması. Ablasından bahsedip sinirleneceğini bile bile, sonra da sen bir şeye mi sinirlendin diyip kıs kıs gülmesi. Esas sorun bunlar. Yoksa yok sana giysi sormuş, yok ne giyeceğini abisine sormuş falan bunlar boş şeyler. Senden önce de aralarında böyle bir ilişki varsa, abisinin zevkine güvenip genelde ona soruyorsa, senden sonra değişmesini gerektirecek bir durum yok. Senden önce de aşkım falan diyor muydu? Ben kedime, sokaktaki kediye aşkım derim, bazen kız kardeşim çok sevimli bir şey yapsa "aşkım yaaa" diye çıkıverir ağzımdan bu ensest duygular beslediğim anlamına gelmiyor. Yani mühim olan görümcen hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu. Sonradan olduysa bile kıskandığından yapıyordur. Onda da kıskanılıyorsanız demek ki hayatınızda kıskanılacak bir şeyler vardır. Ne güzel işte. Bir şeye çok sinir olurum yalnız, siz birlikteyken zırt pırt aranmanız. Beni kendi ailem kızkardeşim çok mecbur oldukça arar. Onda da özürler dileyerek rahatsız ettik diye. Bu da aile terbiyesi ile ilgili ama nasıl oluyor anlamıyorum kız tarafında böyle bir hassasiyet varken erkek tarafı oğlum değill mi abim değil mi istediğim saatte ararım kafasında. Böyle onlarca örnek gördüm. Aynı terbiyeyi gösteren ise 1-2 kişi. Yani istisnalar var ama adı üstünde istisna.

en iyisi umursamamaktır kendi canını sıkmaktan baska bırseye yaramaz nısanlınla aran ıyı olsun bacısının hıç lafını bıle etme bende ılk nısanlandıgımda arıyordum evıne gıdıyordum sımdı ne arıyorum ne evıne gıdıyorum gecen cuma resmı nıkahımız oldu ne aradı ne hayırlı olsun dıye eve geldı bırak evı nıkaha bıle gelmedı amacları ne bılmıyorum boyle boyle kendılerınden sogutuyorlar işte valla hıc takma kafana nısanlınla ıyı ol yeter

aynen öyle cok severdim ama asiri soguttu kendini benden. Umursamamaya calisiyorum, ben konusunu acmasam bile, habire nisanlimin agzindan ismini duyarim ..onada birsey anlatamiyorum

Nisanlimdada sorun var evet. Ama ona anlatmayi denedim olmadi. Ne yapacagim? Belkide nisanlimin böyle yaptigini gördügü icin dahada yüz buldu. Cünkü gittikce abartir hale geldi.

Nisanlimdada sorun var evet. Ama ona anlatmayi denedim olmadi. Ne yapacagim? Belkide nisanlimin böyle yaptigini gördügü icin dahada yüz buldu. Cünkü gittikce abartir hale geldi.

Şimdi yapabilirsen abisine elbisesini sormuş, aşkım diyormuş bunlara takılmayacaksın. Yapamıyorsan da en azından nişanlına söylemeyeceksin. Niye kıyafetini sana soruyor eşine sorsa ya, niye sana aşkım diyor falan asla demeyeceksin. Kulağa cidden kıskanıyormuş gibi geliyor. Öyle olmasa bile. Ama haklı olduğun konularda da konuşacaksın. Biz birlikteyken bu kadar bölünmek istemiyorum. Zaten yüzünü şurda kaç saat görüyorum. Onda da sadece benimle ilgilen istiyorum diyebilirsin.

Görümcenle de mesafe koy. Saygıda kusur etme ama sıkı fıkı olma. Burda güzel tavsiyeler vardı. Ne giyeceksin derse bir şey söyle başkasını giy. Ya da düğünde çok güzel olucam derse -ki buna bende sinir oldum, ister misin bir de gidip beyaz bir abiye giysin - tabi abla düğündeki en hoş orta yaşlı bayan sen olucaksın bence falan de. Ya da diyet falan mı yapacaksın de ama bu biraz belaltı olur. Allah'ın gücüne giderse düğünden sonra kilo alabilirsin :)

Son düzenleme:

evet dogru söylüyorsun hata yaptim konusmayi deneyerek. Simdi görümcemi kiskaniyormusum gibi bir algi uyandi. Giyer giyer o potansiyeli görüyorum onda. Zaten kendisi benden zayif, nisanimda kilo vermis olarak karsima cikti. Ben ondan kiloluyum yani. Ama ne yapmaya calistigini algilayamadim, ama en cok üzüldügüm nisanlimin bunun farkina varmamasi.

Ama karar verdim ne görümcemi nede nisanlima bu gibi konulari konusmayacagim. Cünkü sonra ben suclu olurum olur olur. Öyle olmak istemiyorum. Biraz kendimi geri plana cekeyim diyorum. Hepimiz icin iyi olacak. Cünkü kendim yipraniyorum, onlar gene istedikleri gibi gecinip gidiyorlar. HIcbir sekildede onun hakkinda birsey anlatmayacagim. Yeri geldimi nisanlimada görümcemede lafi cakicam. Cünkü olmaz yani iyi niyetle yaklastikca böyle davranmalari sinirlerimi harap ediyor ve bu daha nisanliyken

Hem susmandan bulmuş hemde nişanlından dediğim gibi yavaş yavaş konuşarak başlayabilirsin

konussam mi konusmasam mi sasirdim. Konussam dahada beter olacak. KOnusmasam nisanlim algilamiyacak, ben yiprancam. Iki arada bir derede kalmak bu olsa gerek.

Benim de iki erkek kardeşim var ve sizin gibi bir kızla evlenecekler diye ödüm kopuyor. He güzelim sen nişan taktın ya adama ablası, kardeşi arayıp sormasın altın kaplamasınız çünkü kardeşi kardeşten ayırmayın bir kendinize gelin yahu sen kimsin de seni kıskansın ablası bende kardeşlerime soruyorum onu mu giyeyim bunu mu yapayım onlar da bana soruyor senin kardeşin yok mu ay çok sinirlendim yemin ederim

Arkadaslar ben cildircam. Artik kafayi yiyecegim.

Nisanlimla tartistik, ondan beri ablamla görüsüyorum diyip duruyor. Normal karsiliyorum. Ama sadece ondan bahsetmesi tuhafima gidiyor. Ne yapmaya calisiyor?

Ablamla konuscam dedi bazi konulari, konusuyor ama bana anlatmiyor. Bana geldimi herseyi soruyor. Sormaktanda cekiniyorum artik Yanlis anlayacak diye. Ama neden kendisi anlatmiyor onu anlamadim. Mesela onunla görüsüyorum netten, baska sehirde suanda is dolayisiyla. Ablasida geliyor o anda, neyse cikmam lazim diyip gidiyor. Artik ne sohbet edebiliyorum nede konusabiliyorum.

Nasil hareket edecegimi sasirdim. Tamam baristik dedik, ama yine ayni sekilde davraniyor.
Ben ne kötülük yaptimda bana bunu yapiyorlar.

En son yazan arkadasada sunu söyleyim benimde abim var ve hicbirsekilde böyle degiliz. Esiyle geldiginde veya isi oldugunda onlara rahatsizlik verecek davranislarda bulunmam. Kaldi ki bu bayan evli cocugu var. hangi ara onlarla ilgileniyor hep bizimle.:26:

Benimle konustugunda herseyden haberi oluyor birde bana soruyor. Ben sordugumda hicbirsey anlatmiyor nisanlimda anlatmiyor.

umursamayarak ise basla bence. nisanlin belliki bu konuda sana zerre hak vermiyor. acayip derecede sinir olsan bile belli etme bence. nisanlin gitmem gerekiyor diyorsa birak gitsin hic kapris yapma.

baktin hic deyismiyor bence bu adamla evlenme.

umursamayarak ise basla bence. nisanlin belliki bu konuda sana zerre hak vermiyor. acayip derecede sinir olsan bile belli etme bence. nisanlin gitmem gerekiyor diyorsa birak gitsin hic kapris yapma.

baktin hic deyismiyor bence bu adamla evlenme.

evet zaten sinirlendigimi gördükce hosuna gidiyor sanirim bu durum hic sormuyorum zaten. Ama ben sormadikca üstüme üstüme geliyor. En iyisi biraz uzak kalmak. anlasin bazi seyleri. Nisanliyim diye cantada keklik saniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…