Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım hastalığının ismini söylemedi ama çok kötü oldugunu söyledi kendide üzüntüden sabahı akşamı yokmuş. Rabbim darda bırakmasın şifa versin inşallah biran önce
Allah ALLAH ya bu hastalkk grip oksurek gibi degil o zaman demi canim üzüldüm şimdi yaaa

Canim kahvaltinmi
Evet yüklemek için ugrastim olmamıştı sonra sana cevao yazarken oda gitmis :))[/QUOTE]
Kiz senin bu msjina ha ha yszip guldugumu saniyodum gecmis olsun mesajina yazmisim sana gulerken basima geldi iyimi

Günaydın kızlar, bol salatalı sporlu günler:) ben bugün kaynanamla gündeyim.irademle savaşacağım bakalım kim kazanacak:)

merabayın kızlar nasılsınız? ben dün yine misafirim var demiştim kurtarıcı olarak salata ve sütlü tatlı yaptım kek börek yerine onlardan yedim ama yine de kendimi suçlu hisettiğim için buğün temkinliyim ve leslie yapasım var inşallah yaparım sizler nasılsınızz?

merabayın kızlar nasılsınız? ben dün yine misafirim var demiştim kurtarıcı olarak salata ve sütlü tatlı yaptım kek börek yerine onlardan yedim ama yine de kendimi suçlu hisettiğim için buğün temkinliyim ve leslie yapasım var inşallah yaparım sizler nasılsınızz?

Herkes nerde kızlar? Benim gittiğim gün fiyasko. Özür dilerim bu saatten sonra sabaha kadar bol su içerim yarın da spor yaparım ne yapsam telafi etsem

Herkes nerde kızlar? Benim gittiğim gün fiyasko. Özür dilerim bu saatten sonra sabaha kadar bol su içerim yarın da spor yaparım ne yapsam telafi etsem
Boyle telafi edebilirsin cok mu kacirdin ? Aksama misafirim var yemekle falan ugrastim digerleri de belliki yoğun

Ben burdayım ara ara girdim ama yazamadım tel dondu .üzülme cqnım tekafi et yarın benim kadar hiçbirinz suçlu olamazsınz dün gece misafirlkte kaçırdklarım yetmefi bugün sabahtan beri tıkınıyorum akşama sabaha hastalanıcam belli yarın diğer gün toparlasam aynı kiloya razıym bu hafta

Boyle telafi edebilirsin cok mu kacirdin ? Aksama misafirim var yemekle falan ugrastim digerleri de belliki yoğun
Yani genelde salata türlü yedim ama ufak bi tatlı bir de iki tane Sivas köftesi yedim. Özlemişim memleketimin köftesini. Bir de bu hafta reglim fazla çıkıyorum tartıda. Ayy misafir Deme. Gelmesin kimse biz gidelim hep:)

Canım artık şu ipin ucunu tutalım yaz geliyor hedefimize ulaşmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…