- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Canım hastalığının ismini söylemedi ama çok kötü oldugunu söyledi kendide üzüntüden sabahı akşamı yokmuş. Rabbim darda bırakmasın şifa versin inşallah biran önceNeyi varmış geçmiş olsun
Allah ALLAH ya bu hastalkk grip oksurek gibi degil o zaman demi canim üzüldüm şimdi yaaaCanım hastalığının ismini söylemedi ama çok kötü oldugunu söyledi kendide üzüntüden sabahı akşamı yokmuş. Rabbim darda bırakmasın şifa versin inşallah biran önce
AY ciddi yani, vallahi uzuldum insallah tez zamanda atlatirCanım hastalığının ismini söylemedi ama çok kötü oldugunu söyledi kendide üzüntüden sabahı akşamı yokmuş. Rabbim darda bırakmasın şifa versin inşallah biran önce
Aynen bende ates falandir diye dusundum, yani tabi hepsi onemlide bizim cocuklardan alisik oldugum icin dedim.Allah ALLAH ya bu hastalkk grip oksurek gibi degil o zaman demi canim üzüldüm şimdi yaaa
Amin canim ya allah acll sifalar versin insCanım hastalığının ismini söylemedi ama çok kötü oldugunu söyledi kendide üzüntüden sabahı akşamı yokmuş. Rabbim darda bırakmasın şifa versin inşallah biran önce
Evet yüklemek için ugrastim olmamıştı sonra sana cevao yazarken oda gitmis :))[/QUOTE]Canim kahvaltinmi
Ya tubinin baska mesajina guleyim derken buna yazmisimniye güldün kız
Ben anladım zaten üstünde durmadım :)Ya
Ya tubinin baska mesajina guleyim derken buna yazmisim((
Ben ütü yapıyordum bu saate kadar. Bıktım ev işlerinden ya, niye bütün yük kadının omzunda olmak zorunda anlamıyorumNeredesiniz kizlaaarrr
:) bitmeyen tek şey nedir tabi ki ev işi :)))))Ben ütü yapıyordum bu saate kadar. Bıktım ev işlerinden ya, niye bütün yük kadının omzunda olmak zorunda anlamıyorum
Boyle telafi edebilirsin cok mu kacirdin ? Aksama misafirim var yemekle falan ugrastim digerleri de belliki yoğunHerkes nerde kızlar? Benim gittiğim gün fiyasko. Özür dilerimbu saatten sonra sabaha kadar bol su içerim yarın da spor yaparım ne yapsam telafi etsem
Ben burdayım ara ara girdim ama yazamadım tel dondu .üzülme cqnım tekafi et yarın benim kadar hiçbirinz suçlu olamazsınz dün gece misafirlkte kaçırdklarım yetmefi bugün sabahtan beri tıkınıyorum akşama sabaha hastalanıcam belliHerkes nerde kızlar? Benim gittiğim gün fiyasko. Özür dilerimbu saatten sonra sabaha kadar bol su içerim yarın da spor yaparım ne yapsam telafi etsem
Yani genelde salata türlü yedim ama ufak bi tatlı bir de iki tane Sivas köftesi yedim. Özlemişim memleketimin köftesini. Bir de bu hafta reglim fazla çıkıyorum tartıda. Ayy misafir Deme. Gelmesin kimse biz gidelim hep:)Boyle telafi edebilirsin cok mu kacirdin ? Aksama misafirim var yemekle falan ugrastim digerleri de belliki yoğun
Canım artık şu ipin ucunu tutalım yaz geliyor hedefimize ulaşmalıyızBen burdayım ara ara girdim ama yazamadım tel dondu .üzülme cqnım tekafi et yarın benim kadar hiçbirinz suçlu olamazsınz dün gece misafirlkte kaçırdklarım yetmefi bugün sabahtan beri tıkınıyorum akşama sabaha hastalanıcam belliyarın diğer gün toparlasam aynı kiloya razıym bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?