Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Herkes nerde kızlar? Benim gittiğim gün fiyasko. Özür dilerim bu saatten sonra sabaha kadar bol su içerim yarın da spor yaparım ne yapsam telafi etsem

canim beni hic sorma suan pasta borek dagitiyorum bildigin daha fazla yemeyim diye e sen bisey yememissinki cok guzel onlar cabuk telafi olur insallah

kızlar ya tam karar verdim son iki gün yemiycem dedim kendime bir bardakta form çayı içtim tabi bu mutluluk uzun sürmedi oğlum en sevdiğim tatlıyı almş gelmiş ben bu hafta iptalimm

Buradayım :) ve evet suçluyum :) misafirim vardı hala var, onlarla bir güzel yiyip ictim :) hazırlık derken spor da yok. Biri eline cetvel alıp bizi hizaya soksun

Çok kınıyorum seni:) ya çocuklar yaramazlık yapınca sesi çıkmaz ya, çocuk gibiyiz :)
Ahahahaaah :):):):) anlaşılan bugün herkezde bisey var bendee bugün misafirlikteydim evdeki gibi kendimi sıkmasamda tam serbest de bırakmadım cok suçlu hissetmiyorum gidecegim yere yürüyerek gittim 1 saati geckin sürdü yani sporu da aradan çıkardım :)

Tartı gününü sabote edelim diyosun yaaani:) :) :)

Sporunu yapmışsın diye suçlu hissetmiyorsun :)

Hoşgeldin ilk sayfada yazıyı okuyup mesaj atman Lazım.
Taze anne derken ne kadar taze:) yani Sütünüz azalmasın altı aydan küçükse yavrun

H
HOsgeldin canim 1. Sayfamizi okuyup geri dönüş yaparsan seviniriz birazda lendinden bahset; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…