- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Herkes nerde kızlar? Benim gittiğim gün fiyasko. Özür dilerimbu saatten sonra sabaha kadar bol su içerim yarın da spor yaparım ne yapsam telafi etsem
Eki Görüntüle 1782648
Kızlar kaynanam yapmış böyle harika bi kadın olabilir mi,oğlu tabi beğenemez beni)
Fotoyu goremedim ben cnmEki Görüntüle 1782648
Kızlar kaynanam yapmış böyle harika bi kadın olabilir mi,oğlu tabi beğenemez beni)
Ay hepimiz suç işlemişiz diye sesimiz çıkmıyor :))canim beni hic sorma suan pasta borek dagitiyorum bildigin daha fazla yemeyim diyee sen bisey yememissinki cok guzel onlar cabuk telafi olur insallah
Buradayım :) ve evet suçluyum :) misafirim vardı hala var, onlarla bir güzel yiyip ictim :) hazırlık derken spor da yok. Biri eline cetvel alıp bizi hizaya soksun
Çok kınıyorum seni:) ya çocuklar yaramazlık yapınca sesi çıkmaz ya, çocuk gibiyiz :)Buradayım :) ve evet suçluyum :) misafirim vardı hala var, onlarla bir güzel yiyip ictim :) hazırlık derken spor da yok. Biri eline cetvel alıp bizi hizaya soksun
Ahahahaaah :):):):) anlaşılan bugün herkezde bisey var bendee bugün misafirlikteydim evdeki gibi kendimi sıkmasamda tam serbest de bırakmadım cok suçlu hissetmiyorum gidecegim yere yürüyerek gittim 1 saati geckin sürdü yani sporu da aradan çıkardım :)Çok kınıyorum seni:) ya çocuklar yaramazlık yapınca sesi çıkmaz ya, çocuk gibiyiz :)
Tartı gününü sabote edelim diyosun yaaani:) :) :)
Sporunu yapmışsın diye suçlu hissetmiyorsun :)Ahahahaaah :):):):) anlaşılan bugün herkezde bisey var bendee bugün misafirlikteydim evdeki gibi kendimi sıkmasamda tam serbest de bırakmadım cok suçlu hissetmiyorum gidecegim yere yürüyerek gittim 1 saati geckin sürdü yani sporu da aradan çıkardım :)
Hoşgeldin ilk sayfada yazıyı okuyup mesaj atman Lazım.Slm arkadaşlar. Msjlarin bi kısmını okuyabildim sadece bende taze bir anneyim hamile kaldigim kilomdan 10 kilo fazlam var 71 kiloyumhedefimse 55 yani 16 kilo vermek istiyorum. Bende sizinle devam etmek istiyorum umarim sizlere rapor vericem diye kendimi dizginlerim
Insallah canim sana da günaydın dün ki suçlu psikolajisini bugun ustumuzden atma günü bol su protein ve hareket:))Günaydın güzel anneler iradeli boool hareketli bir gün olur inşallah
Evet sanirim oyleSporunu yapmışsın diye suçlu hissetmiyorsun :)
HOsgeldin canim 1. Sayfamizi okuyup geri dönüş yaparsan seviniriz birazda lendinden bahset; )Slm arkadaşlar. Msjlarin bi kısmını okuyabildim sadece bende taze bir anneyim hamile kaldigim kilomdan 10 kilo fazlam var 71 kiloyumhedefimse 55 yani 16 kilo vermek istiyorum. Bende sizinle devam etmek istiyorum umarim sizlere rapor vericem diye kendimi dizginlerim
Evet hem yaz geliyor hem dugun dernekCanım artık şu ipin ucunu tutalım yaz geliyor hedefimize ulaşmalıyız
Cok guzel gorunuyo ya icinde neler var :))Eki Görüntüle 1782648
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?