- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
nasıl seninki canımAma.benim dedigim sok diyet degil ki
Bebegin küçükmünasıl seninki canım
19 aylkBebegin küçükmü
Ha iyi küçük değilmiş gunde2 yada 3 kac ogün yiyorsan yemekten sonra 5 6 saat hic bi lokma almiycaksin gündüz acikirsan kahve meyve ye ama aksam yemeginden sonra kesinlikle bisey yemek yok yatana kadar sekersiz cay kahve su hariç19 aylk
aslında çok kolay kilo veriyorum çok şükür ama aşırı yiyorum ben gerçekten yani bu hafta birBebegin küçükmü
tamam canım bu yazdıklarını uygulamaya çalışıcam yine yapamazsam şok diet yapıcam ceza olarak haftayaHa iyi küçük değilmiş gunde2 yada 3 kac ogün yiyorsan yemekten sonra 5 6 saat hic bi lokma almiycaksin gündüz acikirsan kahve meyve ye ama aksam yemeginden sonra kesinlikle bisey yemek yok yatana kadar sekersiz cay kahve su hariç
canım lessie yapamam gibi geliyor eve gidince sen benim bir koşturmamı görsen yemek temizlik çocuklar ertesi günün yemeği derken pert oluyorum ama buğün yapmayı deneyeceğim, Ya almakta vermek kadar zor olsa nolur sanki ,Canım en mantıklısı Leslie. On beş dakkada yada 45 dakka nasıl istersen. Kk da en çok kilo verdiren spor anketinde Leslie var.
Ben inanıyorum sana pazara aldığından fazlasını vereceksin.
F arkındaysan bu grup biz dibe varsa da her pazar sıfırlatıp yeniden başlatıyor bizi
Bi iki kaçamak yaptım ama spor yaptım dikkat ettim regl yeni bitti ondan olur mu. Bittikten bi kaç gün sonra tartılın diyordu.[/QUOT
evet bittikten 5 gün sonra tartıl , ve günde bir bardak maydonoz suyu iç fazla içme sakın ama
Tamam canım maydanoz alayım şimdi. Bir de karatay kitabı aldım kızlar. Okumaya başlarım bu hafta karatay diyeti yapcam bakalım kilo verebilecek miyim
Evet vakit ataga kalkma vakti bugun biyere davetliydim sadece yarim yarim yedim :)):)))) çok güldüm tabloya zayıflama grubu değilmiyiz biz:)
Tebrik ederim tekrar kilo veren arkadaşları.
Amaaaa artık ayağa kalıyoruz haydi bakalım bu hafta asla kaçamak yok.....
Yapabildigin ksdar hareket yap benim aklima o geliyor madem zaman yok en basiti corba karistirirken yerinde adim at ya da tv izlerken ben leslie tarzinda aklima o an ne geliyosa yapiyorum maksat kalori yakmak oyle yafa boyle ...nasil ayakta durmak bile kalori yaktoriyosa hareket etmek nie yaktirmasin ....tubiydi herhalde birisi sabah yesillikaksamda yemekten sonra bisey yemeyin gunluk 200 gr gider diyodu kesinlikle katikiyorum aksam yemeyince ben sabah hep eksik cikiyorum tartida :)) bu hafta gitsin kilolar kaldirin totolari ,,,,kızlar ya kendimi çok iyi hissediyorum, yani aldığım bu bir bucuk kiloyu bir haftada bende vercem, vercem de bana bir akıl verin nolur vaktim yok az vakitte çok kalori harcayacağım birşeyler söyleyin aklıma ip atlamak geliyor böyle günlük ip atlayım diyorum başka fikri olan var mı,
Ya bana su karatay diyeti cok soguk geliyor hic sicak bakamiyorum o diyete kadin sert birisi ondan herhaldeTamam canım maydanoz alayım şimdi. Bir de karatay kitabı aldım kızlar. Okumaya başlarım bu hafta karatay diyeti yapcam bakalım kilo verebilecek miyim
Cani gonulden tebrik ediyirum seni rakibim :))Ayyy sonunda şu tabloda birinci oldum cok mutluyum:))))
Kesinlikle katiliyorum ben videoyu acmasamda aciyom bi miuzik leslie vari takiliyorum gerek bel gerek basen aklima ne yatiyosa kendime kural koymamak icin kotumu yapiyorum sizce ???Canım en mantıklısı Leslie. On beş dakkada yada 45 dakka nasıl istersen. Kk da en çok kilo verdiren spor anketinde Leslie var.
Ben inanıyorum sana pazara aldığından fazlasını vereceksin.
F arkındaysan bu grup biz dibe varsa da her pazar sıfırlatıp yeniden başlatıyor bizi
Dedigimiz dogruymus dimi sende veremedin ama pes etmedin vucudun dirensede sen pes etnedin helal olsun sana bak nasil gitcek tikir tikir bahara en azindan 75 le gireriz tubicimm canimm :))) pes etmek yok ....Kızlar ben şuna kanaat getirdim spor yapmaya azimle ve kararlilikla devam edin cok uzu zaman direnc gösteriyor gercekten ama devam edersiniz sonuc aliyorsunuz vucut şekle giriyor tartida ilk haftalar görünmese bile insan farki görüyor sabirla devam edin yürüyün kızlar yürüyün kendinize mutlaka bi zaman yaratip yürüyün havalarda düzeldi
Evvvet canim bak ben 13 kasimda 91.5 tum insnamazsiniz oyle boyle derken 84 e dustum 81 e dussem 10 kilo vermis olacagim hemde kis ayinda bubenim icin super bisey super mart bitene kadar 75 olsam baska bisey istemem sonra devami gelir zaten ....ya kizlar biz cok iyi grup olduk sanki yakızlar hadi mart ayında hepimiz en az 4 kilo verelim hedefimiz en az 4 kilo olsun 4 kilo 16 tane margarin demek üzerimizden onu atacağız inşallah
Yemiyceksin o zamn en azindantadina bakicaksin .... ya kizlar en azindan haftada 1 -2 kez odullendirelim bi cikolata yada sutlu tatli ama fazlasi olmasin ...aslında çok kolay kilo veriyorum çok şükür ama aşırı yiyorum ben gerçekten yani bu hafta bir
günde yaptığm bir top top tatlıdan 20 adet yedim düşünebiliyomusun ve diğer günlerde yedim yani 1 kilo değil 3 kilo almam gerekirdi benim tek sorunum tatlıyı çok yemek maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?