Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Yemiyceksin o zamn en azindantadina bakicaksin .... ya kizlar en azindan haftada 1 -2 kez odullendirelim bi cikolata yada sutlu tatli ama fazlasi olmasin ...
Haklısın ama ben zaten tatlı hastasıyım yani bu regl önüde tavan yaptı krizler hastalanamadımda çatlıycam artk

Kızlar hiç kilo aldrmıycak atıştırmalk özellikle tatlı ne yapabilirz tatlandırıcı mı alıp yapsam deneyen varmı birde patlamş mısır 0 kalori diye duymuştum doğrumu acaba???

Ah canim yaa 20 tane yenirmi yerken biz aklina gelmiyoz mu pazar günü tarri fotosu aticam diye dusunmuyonmu beynini ben bunun 3 tanesiyle yetinecem diye sartlandir bak nasil 3 taneyle doyarsin yapma bu kötülüğü kendine bizi yarı yolda bırakma nolur birlikten dirlik dogar amaan nasil olsa kimse veremiyor bide üstüne kilo alan var diye düşünülmesini istermisin bu grupta

Evet ben bunu denedim gördüm canim aksam 6 dans sonrahic bisey yemeyince her sabah 100 200 ne olursa eksik geliyorsun buda haftada 1 kilo eder :)

50 dakikalık yürüyüş yaptım kızlar şimdi bir şeyler yicem sabaha kadar hiç bir şey yemeyip yağ yakacağım. Bence bu hafta çok iyi kilo vereceğiz
Supersin canim sendeki iradeyi ee beğeniyorum bakalım bu hafta nasil bir.sonuc alacaksin en az 3 4 gün spor yapmayı ihmal etme

Cani gonulden tebrik ediyirum seni rakibim :))
Ayyy çok sağol bitanem daha da iyileri senin olsun ben bu haftayi da bomba gibi geçiriyorum inanamıyorum kendimde ki iradeye bugun 1 buçuk saat yürüyüşümü yaptım gezmeye gittim 4 de yedim ve bidaha bisey yemiycem yesil cayim ve kahvem olacak gecenin ilerleyen saatlerinde bundna sonra yemek yerken beni düşün en büyük rakibin benim bu haftada kilo veremezsen sana yetismeme cooook az kalir:)))))

Dedigimiz dogruymus dimi sende veremedin ama pes etmedin vucudun dirensede sen pes etnedin helal olsun sana bak nasil gitcek tikir tikir bahara en azindan 75 le gireriz tubicimm canimm :))) pes etmek yok ....
O dönemi atlatmamdaki en büyük yardımcı sizsiniz vucudun direniyor dediniz spor hemen etkisini göstermez dediniz araştırdımve heryerde sizin dediginiz gibi yazıyordu ben ondan daha inatciyim dedim 1 ayda almadim ki bu kilolari 1 ayda veriyim dedim ki almak vermekten 100 kat kolay düşününce mantıklı geldu o yüzden kesinlikle birakmayin spora baslamak ilk etapta kilo aldırıyor resmen ama sabır sabır sabır :))))

Supersin canim sendeki iradeyi ee beğeniyorum bakalım bu hafta nasil bir.sonuc alacaksin en az 3 4 gün spor yapmayı ihmal etme
Aynen canım. Çarşamba misafirliğe gitcem ve şimdiden salata hariç bir şey yemeyeceğime şartlanıyorum. Takıntı yaptım bunu ben. 6 kilo daha verirsem eski kiloma dönmüş olurum. Ama bu arada sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum

Herkese iyi akşamlar,
Bugün bir karşıya geçtim döndüm sanırım 1 haftalik spor olmuştur :)
Erenkoy den kadıköy e kadar yürüdüm. Ama programsiz davranınca kahvaltı yapmadım, ilk yemeğimi aksam 7 de yedim. Ve abarttım neyse başka bir şey yemeden aksami kapatalım yeter bana.
Adım sayarım 13 bin in üzerinde :)

Aaa tabloyu şimdi gördüm de ben bildirdim kilomu niye öyle oldu ki şimdi

Mislisse 256. Sayfada kalmış.
Geçen hafta:65.3
Bu hafta:66
Fark+700
Resmi silmişim tekrar eklemiyorum ama 256. Sayfada mevcut :)

toparlıcam canım hep birlikte ulaşıcaz hedefe söz en önemliside sağlıklı beslenmeyi öğrenicez bu akşamda azıcık kaçamak oldu ama telafi edicem yatmadan ip atlarım yada şu lesliemi internetten bakayım nasıl yapılıyor

harikasın çok iyi yürümüşsün canım bu performansla 64 ü görürsün bu hafta

Ben hala ayak tayim minigim kalktı ne sıkıntısı varsa bir saat önce 100e yakın ip atladım faydası olur umarım .
Bu saatte alt komsuyla takismayin sonra :)) olur faydası tabi ama en güzeli sabah sanırım, bütün gün metabolizmayı hızlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…