- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Haklısın ama ben zaten tatlı hastasıyım yani bu regl önüde tavan yaptı krizler hastalanamadımda çatlıycam artkYemiyceksin o zamn en azindantadina bakicaksin .... ya kizlar en azindan haftada 1 -2 kez odullendirelim bi cikolata yada sutlu tatli ama fazlasi olmasin ...
Ah canim yaa 20 tane yenirmi yerken biz aklina gelmiyoz mu pazar günü tarri fotosu aticam diye dusunmuyonmu beynini ben bunun 3 tanesiyle yetinecem diye sartlandir bak nasil 3 taneyle doyarsin yapma bu kötülüğü kendine bizi yarı yolda bırakma nolur birlikten dirlik dogar amaan nasil olsa kimse veremiyor bide üstüne kilo alan var diye düşünülmesini istermisin bu gruptaaslında çok kolay kilo veriyorum çok şükür ama aşırı yiyorum ben gerçekten yani bu hafta bir
günde yaptığm bir top top tatlıdan 20 adet yedim düşünebiliyomusun ve diğer günlerde yedim yani 1 kilo değil 3 kilo almam gerekirdi benim tek sorunum tatlıyı çok yemek maleseff
Evet ben bunu denedim gördüm canim aksam 6 dans sonrahic bisey yemeyince her sabah 100 200 ne olursa eksik geliyorsun buda haftada 1 kilo eder :)Yapabildigin ksdar hareket yap benim aklima o geliyor madem zaman yok en basiti corba karistirirken yerinde adim at ya da tv izlerken ben leslie tarzinda aklima o an ne geliyosa yapiyorum maksat kalori yakmak oyle yafa boyle ...nasil ayakta durmak bile kalori yaktoriyosa hareket etmek nie yaktirmasin ....tubiydi herhalde birisi sabah yesillikaksamda yemekten sonra bisey yemeyin gunluk 200 gr gider diyodu kesinlikle katikiyorum aksam yemeyince ben sabah hep eksik cikiyorum tartida :)) bu hafta gitsin kilolar kaldirin totolari ,,,,
Supersin canim sendeki iradeyi ee beğeniyorum bakalım bu hafta nasil bir.sonuc alacaksin en az 3 4 gün spor yapmayı ihmal etme50 dakikalık yürüyüş yaptım kızlar şimdi bir şeyler yicem sabaha kadar hiç bir şey yemeyip yağ yakacağım. Bence bu hafta çok iyi kilo vereceğiz
Ayyy çok sağol bitanem daha da iyileri senin olsun ben bu haftayi da bomba gibi geçiriyorum inanamıyorum kendimde ki iradeye bugun 1 buçuk saat yürüyüşümü yaptım gezmeye gittim 4 de yedim ve bidaha bisey yemiycem yesil cayim ve kahvem olacak gecenin ilerleyen saatlerinde bundna sonra yemek yerken beni düşün en büyük rakibin benim bu haftada kilo veremezsen sana yetismeme cooook az kalir:)))))Cani gonulden tebrik ediyirum seni rakibim :))
O dönemi atlatmamdaki en büyük yardımcı sizsiniz vucudun direniyor dediniz spor hemen etkisini göstermez dediniz araştırdımve heryerde sizin dediginiz gibi yazıyordu ben ondan daha inatciyim dedim 1 ayda almadim ki bu kilolari 1 ayda veriyim dedim ki almak vermekten 100 kat kolay düşününce mantıklı geldu o yüzden kesinlikle birakmayin spora baslamak ilk etapta kilo aldırıyor resmen ama sabır sabır sabır :))))Dedigimiz dogruymus dimi sende veremedin ama pes etmedin vucudun dirensede sen pes etnedin helal olsun sana bak nasil gitcek tikir tikir bahara en azindan 75 le gireriz tubicimm canimm :))) pes etmek yok ....
Aynen canım. Çarşamba misafirliğe gitcem ve şimdiden salata hariç bir şey yemeyeceğime şartlanıyorum. Takıntı yaptım bunu ben. 6 kilo daha verirsem eski kiloma dönmüş olurum. Ama bu arada sağlıklı beslenmeyi öğreniyorumSupersin canim sendeki iradeyi ee beğeniyorum bakalım bu hafta nasil bir.sonuc alacaksin en az 3 4 gün spor yapmayı ihmal etme
Aaa tabloyu şimdi gördüm de ben bildirdim kilomuMerhaba kızlar tablo birinci sayfamıza eklenmiş olup ,bu haftanın birincisi olmaya hak kazanan Tubi -Klc arkadaşımızı tebrik eder gayret ve başarılarının devamını dileriz.
Artı gören arkadaşlarımız da üzülmemeli bu hafta aldıkları artılarla vermekle beraber eksi görmelerini dilerim....
Günler su gibi akıp gitmekte bakın 12.haftaya geldik artık bişeyler yapalım arkadaşlar hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız die düşünüyorum haydin atağa kalkalım savaş açalım yağlarımıza...Extra bişey yapalım demiyorum hareketi çoğaltalım evde yürüyelim yerimizde adım atalım merdiven çıkalım maksat hareket olsun 5-10-15 dk farketmez hareket kaloridir yani.
Neyse haydin bakalım bu hafta kim daha çok verecek göreceğiz bakalım... Hepinize bol şans diliyorum...
POZİTİF OLALIM POZİTİF DÜŞÜNELİM....
HİÇBİRŞEYİN BİZİ YILDIRMASINA İZİN VERMEYELİM...
Eki Görüntüle 1785374 Eki Görüntüle 1785375
toparlıcam canım hep birlikte ulaşıcaz hedefe sözAh canim yaa 20 tane yenirmi yerken biz aklina gelmiyoz mu pazar günü tarri fotosu aticam diye dusunmuyonmu beynini ben bunun 3 tanesiyle yetinecem diye sartlandir bak nasil 3 taneyle doyarsin yapma bu kötülüğü kendine bizi yarı yolda bırakma nolur birlikten dirlik dogar amaan nasil olsa kimse veremiyor bide üstüne kilo alan var diye düşünülmesini istermisin bu grupta
harikasın çok iyi yürümüşsün canım bu performansla 64 ü görürsün bu haftaHerkese iyi akşamlar,
Bugün bir karşıya geçtim döndüm sanırım 1 haftalik spor olmuştur :)
Erenkoy den kadıköy e kadar yürüdüm. Ama programsiz davranınca kahvaltı yapmadım, ilk yemeğimi aksam 7 de yedim. Ve abarttımneyse başka bir şey yemeden aksami kapatalım yeter bana.
Adım sayarım 13 bin in üzerinde :)
fikri olan yokmuu çok z kalorili tatlı bişilerrKızlar hiç kilo aldrmıycak atıştırmalk özellikle tatlı ne yapabilirz tatlandırıcı mı alıp yapsam deneyen varmı birde patlamş mısır 0 kalori diye duymuştum doğrumu acaba???
Ağzından bal damliyor :)harikasın çok iyi yürümüşsün canım bu performansla 64 ü görürsün bu hafta
Ben hala ayak tayim minigim kalktı ne sıkıntısı varsa bir saat önce 100e yakın ip atladım faydası olur umarım .Yattinizmi kızlar
Bu saatte alt komsuyla takismayin sonra :)) olur faydası tabi ama en güzeli sabah sanırım, bütün gün metabolizmayı hızlandırıyorBen hala ayak tayim minigim kalktı ne sıkıntısı varsa bir saat önce 100e yakın ip atladım faydası olur umarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?