Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Yetmese acli
Yetmese açlık hisseder ve buda onda huzursuzluk yapar bence farkedersin

Yetmese acli

Yetmese açlık hisseder ve buda onda huzursuzluk yapar bence farkedersin
Huzursuz değil gibi yani arada yapıyor ama diş çıkarma döneminde bi de. Gerçi sütün azalması için sebep yok et süt yoğurt peynir balık tavuk yumurta her şey tüketiyorum üç litre su da içiyorum

Hangisi senin için daha hızlı oldu
Ilk 15 gün bu liste işime çok yaradı.ama sonra değiştirmem gerektiğini düşündüm diyetisyen 15 günlük yapmıştı listeyi. Şimdi karatayı pazartesi den beri yapıyorum. Memnunum şimdilik ama ilk denediğim listeyi yapabilirsin 15 gün. Zaten ilk etapta çok hızlı veriyorsun. Listeyi telimde bulamadım ama daha önce burda paylaşmıştım bakıp bulabilirsin. Listeye harfi harfine 15 gün uyarsan ve 3 litre su 1 saat yürüyüşle çok hızlı kilo verirsin

Yürüyüş yapmak için fırsat yaratın bence. Yani çalışıyorsan bir saat yürüyeceğin yol olsun iş çıkışı. Insanı çok rahatlatıyor gerçekten mutluluk hormonları tavan yapıyor hem de Zayıflıyorsun bence fırsat yaratılmalı yürüyüş için

Kizlar herkese gunaydin...gununuz aydin,mutlu, huzurlu az kalorili bol hareketli ,cumanizda mubareek olsun..
Seninde canım ya bu güne kötü başladım dayanamadim tartildm hâlâ yerimde sayıyorum aslında iyi gidiyordu hafta içi tartilmak cok yaniltiyor aslinda ama yinede dayanamadim insallah ödem filandir maydanoz filan kaynatip iceyim bari iki gün bidaha tartilmiycam hafta içi

Evet devamli yapan bi arkadaşım var ve sezeryan olmasina rağmen göbek namina bişey yok bende basladim ama düzenli devam edemedim malesef
Canım ben gece yatmadan 3 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı zenrdecal koyup yiyorum.3. Gün oldu bakalım etkinedecek mi aslında çok kolay. Bence başla bak bu vesile olsun

Canım ben gece yatmadan 3 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı zenrdecal koyup yiyorum.3. Gün oldu bakalım etkinedecek mi aslında çok kolay. Bence başla bak bu vesile olsun
Akşam 6 dan sonra tek lokma alıyorum ben artık. Leptin i etkiliyormuş. Karatay duymasın çok kızar :))
Bu arada Ankara'da oturuyormuşsun. Ayrı bi yakınlık hissettim sana. Çok Özledim Ankarayı evlendim geldim istanbul a. Çok yorgun ve mutsuz bi şehir. Kimse kimseye güvenmez ve asla gülümsemezler (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…