Evet devamli yapan bi arkadaşım var ve sezeryan olmasina rağmen göbek namina bişey yok bende basladim ama düzenli devam edemedim malesefZerdecal ve yoğurt deneyin derim kızlar bence işe yarıyor. Bugün 3. Gün simdi yiyip yatcam
Emziriyor musun durumun nedirKızlar elinde faydalı diyet listesi olan varmı
Öğle yemeğini atladım bugün. Ondansa
Devam ederim belki midemi üşüttüğüm için olabilir. Yedigim şeyler çok sağlıklı çünkü. Ama üç öğün mü iki öğün mü karar veremedim. Iki öğün de dayanılabiliyor ama sütü etkiliyor mu farketmiyorum. Oğlum 9 aylık 3 çay bardağı ek gıda alıyor. Yetiyor mu acaba emmesi bilmiyorum canım
Yetmese açlık hisseder ve buda onda huzursuzluk yapar bence farkedersinÖğle yemeğini atladım bugün. Ondansa
Devam ederim belki midemi üşüttüğüm için olabilir. Yedigim şeyler çok sağlıklı çünkü. Ama üç öğün mü iki öğün mü karar veremedim. Iki öğün de dayanılabiliyor ama sütü etkiliyor mu farketmiyorum. Oğlum 9 aylık 3 çay bardağı ek gıda alıyor. Yetiyor mu acaba emmesi bilmiyorum canım
Geçen haftanın komik tablosu hırslandırdı bizi her halde :)Hadi bakalım bu hafta grupça bol eksi kokusu alıyorum herke birbirinden azimli :)
Ewt emziriyorum dokuz aylık ama mamada var yani sutum için pek sorun ddgilEmziriyor musun durumun nedir
Huzursuz değil gibi yani arada yapıyor ama diş çıkarma döneminde bi de. Gerçi sütün azalması için sebep yok et süt yoğurt peynir balık tavuk yumurta her şey tüketiyorum üç litre su da içiyorumYetmese acli
Yetmese açlık hisseder ve buda onda huzursuzluk yapar bence farkedersin
Benim diyetisyenden aldığım bi liste var. Ilk hafta 3400 ikinci hafta 1600 verdim o listeyle. Şimdi karatay yapıyorum.Ewt emziriyorum dokuz aylık ama mamada var yani sutum için pek sorun ddgil
Hangisi senin için daha hızlı olduBenim diyetisyenden aldığım bi liste var. Ilk hafta 3400 ikinci hafta 1600 verdim o listeyle. Şimdi karatay yapıyorum.
Ilk 15 gün bu liste işime çok yaradı.ama sonra değiştirmem gerektiğini düşündüm diyetisyen 15 günlük yapmıştı listeyi. Şimdi karatayı pazartesi den beri yapıyorum. Memnunum şimdilik ama ilk denediğim listeyi yapabilirsin 15 gün. Zaten ilk etapta çok hızlı veriyorsun. Listeyi telimde bulamadım ama daha önce burda paylaşmıştım bakıp bulabilirsin. Listeye harfi harfine 15 gün uyarsan ve 3 litre su 1 saat yürüyüşle çok hızlı kilo verirsinHangisi senin için daha hızlı oldu
Yürüyüş yapmak için fırsat yaratın bence. Yani çalışıyorsan bir saat yürüyeceğin yol olsun iş çıkışı. Insanı çok rahatlatıyor gerçekten mutluluk hormonları tavan yapıyor hem de Zayıflıyorsun bence fırsat yaratılmalı yürüyüş içinEvett çok heyecanlı. Gerci benim ilk hafta olduğu için hızlı gider gayette azimliydim zaten önemli olan bundan sonraki performansim bu aksam yürüyüş yaptm kendimi süper hissediyorum keşke hergün fırsatım olsa :)
Ne ise yariyor ?Zerdecal ve yoğurt deneyin derim kızlar bence işe yarıyor. Bugün 3. Gün simdi yiyip yatcam
Seninde canım ya bu güne kötü başladım dayanamadim tartildm hâlâ yerimde sayıyorum aslında iyi gidiyordu hafta içi tartilmak cok yaniltiyor aslinda ama yinede dayanamadim insallah ödem filandir maydanoz filan kaynatip iceyim bari iki gün bidaha tartilmiycam hafta içiKizlar herkese gunaydin...gununuz aydin,mutlu, huzurlu az kalorili bol hareketli ,cumanizda mubareek olsun..
Yağ yakımını destekliyor. Bu sekilde çok kilo veren varmış. İnternetten baktım. Genelde memnun insanlarNe ise yariyor ?
Canım ben gece yatmadan 3 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı zenrdecal koyup yiyorum.3. Gün oldu bakalım etkinedecek mi aslında çok kolay. Bence başla bak bu vesile olsunEvet devamli yapan bi arkadaşım var ve sezeryan olmasina rağmen göbek namina bişey yok bende basladim ama düzenli devam edemedim malesef
Akşam 6 dan sonra tek lokma alıyorum ben artık. Leptin i etkiliyormuş. Karatay duymasın çok kızar :))Canım ben gece yatmadan 3 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı zenrdecal koyup yiyorum.3. Gün oldu bakalım etkinedecek mi aslında çok kolay. Bence başla bak bu vesile olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?