Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ya canim bak moralini bozma bu performansini etkilemesin nolur tuz tuketimin nasil ?

Kizlar bu hafta cok cabuk gecti ya benim icin size de oyle geldimi hic anlamadim nasil gecti ya ??? Birde sizlere bi onerim var herne kadar kacamak yapsanizda kendinizi pisman hissetseniz de bunun icin hergunu ayri bir gun olarak yasayin yani evet belki dun yediginiz biseyi asiri kacirmis olabilirsiniz ama ertesi gun gune o dusunceyle degil sifirdan baslayin o kacirdiginiz seyi telafi etmeye calisin extra spor yuruyus vs.yapin eger onun moral bozukluguyla devamini getirirseniz olmaz bu is .... zaten bunu yasam tarzi haline getirseydik suan boyle olmazdik degilmi allah izin verirde istedigim kiloya dusersem artik fazla yedigim herseyi dengeliycem baksaniza kilo vermek ne kadar zor afedersiniz ama 2 gr vericez die biyerlerimiz yirtiliyo resmen haksizmiyim kizlar ....???

Ya canim bak moralini bozma bu performansini etkilemesin nolur tuz tuketimin nasil ?
Tuz tüketimi normal yani hic fazla tuzlu yiyemem zaten ama hic atmıyor da değilim yok morelimi.bozmyorum bu kadar yol katettim birakirmiyim hiç de yani yaptığım bi kaçamak yok sporsuz geçen gün yok ısrarla artış göstermesinin sebebini anlayamadim insallah regl den dolayidir

V
Valla sonuna kadar haklısın resmen sen.benim dusuncelerime tercuman oluyosun bu arada sen bu lelsie yi madem böyle yapaniliyodin da neden yapmadin simdiye kadar bakiyim

V

Valla sonuna kadar haklısın resmen sen.benim dusuncelerime tercuman oluyosun bu arada sen bu lelsie yi madem böyle yapaniliyodin da neden yapmadin simdiye kadar bakiyim
tembellik diyelim zararin neresinden donersen kardir ama sunu soylemeliyim ki inanilmaz bi sıķılasma var bende spor gercekten etkiliymis ne kadar hareketliyim desem de sporum farkini hissediuorum insallah devam ederim firsat buldukca yapmaya calisicam

Kizlar sukredin ki kilo verebiliyoruz allaha sukur bi saglik sorunumuz yok vermemek icin bu yuzden neden buyuk beden giymeye mahkumuz ki 36 -38 beden giyebilecekken degil mi :)) haydi vakit hareket vakti

Herkese hareketli iradeli bir gün diliyorum ki bendeniz gecenin ikisinde kendimi kaybettim yine çünkü akşamdan kapıyı aralamştm yedikçe yiyor insan iyisimi bir dilim
den fazla yemiycem telafi için uğraşıcam ama tartıya kaldı bir gün ve bu hafta motivem inanlmaz düşük

Kızlar selam. Evden çıkarken hava ne kadar güneşli montumu almasaydım dedim. 1 saat yürüdüm dönerken yağmur ve rüzgar felaketti. Bebiş ıslanmadı ama ben biraz ıslandım. Olsun sporum Tamam bugün:)
Kesinlikle katiloyirum karamel bahsettigimiz zumbayi baktin mi sen leslieye kurban olursun :))
Baktım canım ama ben biraz odunum dans konusunda yapamam diye düşündüm. Leslie iyi ama yarım saat süren 2 mil yapcam bi daha.daha sonra geçerim 3 mil.çatlayacaktım o gün:)) bi de tam onun yaptığı hızla yapmaya çalıştım zorlandım baya

Aynen her gün yeni bir Başlangıç Her hafta sıfırlanıyoruz zaten. Ben hiç kaçamak yapmadım pazar yapmıştım bi tek. Zaten pazartesi tartıldım. Artıyı görünce kendime geldim ama bu grup bana çok destek oluyor gerçekten

KizLar bi midesi bulanan vardı karamellim06 miydi
Benim canım sabah da oldu biraz süt ve domates aynı kahvaltıda olduğu için diye düşündüm bu sefer

Canım sana kaçamak yapmayı yasaklamak lazım Hadi biraz emeğimizin karşılığını alalım

Canım ben gece yatmadan 3 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı zenrdecal koyup yiyorum.3. Gün oldu bakalım etkinedecek mi aslında çok kolay. Bence başla bak bu vesile olsun
Aynen canm haklısın kolay bisey iste useniyorum cocuklari giydir alt degistir uyut gaz cikar vs yorgun düşüp kendimi yastkta buluyorum ama baslamaliyim aslnda

Evdeym canm iki cocuk ikiside küçük oldugu için markete bile cikamiyorum eşim evdeyken bi programimiz olmazsa yürüyüş yapcam artk yillardir yapiyordm duzenli gerçekten en güzel spor hele ki güneş dogarken...

Insallah oyledir ya kacamak yapmayi bırak aklimdan bile gecirmiyorum resmen yine bu hafta full sporsuz bi gün gecirmedim her gün yürüdüm ekstradan 2 gün 1 saat zumba yaptım
Canim tuvalete cikmamak ta tartiyi cok etkiliyo eğer sabah yada gece yatmadan tuvalet cikmamissan tartida mutlaka arti görüyorsun böyle bi durum olabilir mi

Yaa joleya nie boyle yapiyosun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…