Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Sabah aç ve çıplak mı tartıldın canım

:) evet ya ankara güzel. İstanbul gidip arada gezmek için güzel yaşamak için zor. Elimde olsa izmir é yerleşcem. Daha sakin. Valla karatay 2 kere yaptım hem sütüm gitti hemde baş dönmem oldu. Karatay kendisi gece kalkıp bebek emzirmedegi için yemez tabi :))) ben yatmadan ya süt içiyorum ya yoğurt yiyorum falan ama guruldayan karınlarınla yatımiyorum canım çünkü bebek emziriyorum. Açıkçası aç, halsiz anne olmak bana göre değil zaten az bi kilo var vermek istediğim. Ufak ufak veriyorum.

Dur bakalım daha iki gün var. Belki regl yaklaşmıştır. Kaçamak felan yapmadın demi
Regl cok yakin ya yarin ya birgün kaçamak dün yedigim yarim simit dışında hicc yapmadım dün de sabah 1 saat zumba yaptım öğlen sonuda carsiya yürüyüp gidip.geldim tam 2 saatten fazla sürdü dün yaktigim kalorinin yanida yarim simitin lafi olur mu sence aksamda 1 tabak pirasa yemeği tamam o kadar yemekyen sonra agzima hic bisey surmedm anlayamadim cok canım sıkıldı iki gün önce yarim kilodan fazla eksik gösteriyordu

Canım regl den Dolayıdır kesinlikle sıkma canını

Herkese merhaba, aslında bu hafta fena gitmiyorum ama tartıyı görünce bir gıcık olmadım değil :)
Tartilmamam gerektiğini bile bile çıktım tartıya, aşk olsun bana :))

En onemlisi insanin kendini takip etmesi süt ve bebegin su an senin için herssyden onemli gece ictigin süt yogury sana kilo olarakhic zarar vermez ama mumkunse yogurt ye cunki süt kabizlik yapabilir yogurt daha probiyotiktir bagarsakalara iyi gelir

Insallah oyledir ya kacamak yapmayi bırak aklimdan bile gecirmiyorum resmen yine bu hafta full sporsuz bi gün gecirmedim her gün yürüdüm ekstradan 2 gün 1 saat zumba yaptım
Aynen böyle devam et canım. Zaten işte tam bu noktada insan kırılıyor ama yılmak yok. Böyle devam etcez spor su az yemek. Sabır sabır güzel sonuçlar alcaz hep beraber :)

Moralinj bozma sakin eger istemiyorsan tartilma canim benim ...

Insallah oyledir ya kacamak yapmayi bırak aklimdan bile gecirmiyorum resmen yine bu hafta full sporsuz bi gün gecirmedim her gün yürüdüm ekstradan 2 gün 1 saat zumba yaptım
Bak bozma moralini sakin karamele katiliyorum odem falandir buyuk ihtimal dikkat ettemenin er yada gec sonuc verdigine sahit olmustuk ...

Aynen böyle devam et canım. Zaten işte tam bu noktada insan kırılıyor ama yılmak yok. Böyle devam etcez spor su az yemek. Sabır sabır güzel sonuçlar alcaz hep beraber :)
Kesinlikle katiloyirum karamel bahsettigimiz zumbayi baktin mi sen leslieye kurban olursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…