- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Sabah aç ve çıplak mı tartıldın canımSeninde canım ya bu güne kötü başladım dayanamadim tartildm hâlâ yerimde sayıyorum aslında iyi gidiyordu hafta içi tartilmak cok yaniltiyor aslinda ama yinede dayanamadim insallah ödem filandir maydanoz filan kaynatip iceyim bari iki gün bidaha tartilmiycam hafta içi
:) evet ya ankara güzel. İstanbul gidip arada gezmek için güzel yaşamak için zor. Elimde olsa izmir é yerleşcem. Daha sakin. Valla karatay 2 kere yaptım hem sütüm gitti hemde baş dönmem oldu. Karatay kendisi gece kalkıp bebek emzirmedegi için yemez tabi :))) ben yatmadan ya süt içiyorum ya yoğurt yiyorum falan ama guruldayan karınlarınla yatımiyorum canım çünkü bebek emziriyorum. Açıkçası aç, halsiz anne olmak bana göre değil zaten az bi kilo var vermek istediğim. Ufak ufak veriyorum.Akşam 6 dan sonra tek lokma alıyorum ben artık. Leptin i etkiliyormuş. Karatay duymasın çok kızar :))
Bu arada Ankara'da oturuyormuşsun. Ayrı bi yakınlık hissettim sana. Çok Özledim Ankarayıevlendim geldim istanbul a. Çok yorgun ve mutsuz bi şehir. Kimse kimseye güvenmez ve asla gülümsemezler (
Bende yapmaya başlayayım yatmadan önce mi yememiz gerekiyor canımCanım ben gece yatmadan 3 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı zenrdecal koyup yiyorum.3. Gün oldu bakalım etkinedecek mi aslında çok kolay. Bence başla bak bu vesile olsun
Evet canım öyle diyor. Hatta içine yarım limon diyo ama ben koymuyorum çünkü yoğurtla çok eksi oluyoBende yapmaya başlayayım yatmadan önce mi yememiz gerekiyor canım
Tamam tşk ettim:)Evet canım öyle diyor.
Evet canım öyle diyor. Hatta içine yarım limon diyo ama ben koymuyorum çünkü yoğurtla çok eksi oluyo
EvetSabah aç ve çıplak mı tartıldın canım
Dur bakalım daha iki gün var. Belki regl yaklaşmıştır. Kaçamak felan yapmadın demi
Regl cok yakin ya yarin ya birgün kaçamak dün yedigim yarim simit dışında hicc yapmadım dün de sabah 1 saat zumba yaptım öğlen sonuda carsiya yürüyüp gidip.geldim tam 2 saatten fazla sürdü dün yaktigim kalorinin yanida yarim simitin lafi olur mu sence aksamda 1 tabak pirasa yemeği tamam o kadar yemekyen sonra agzima hic bisey surmedm anlayamadim cok canım sıkıldı iki gün önce yarim kilodan fazla eksik gösteriyorduDur bakalım daha iki gün var. Belki regl yaklaşmıştır. Kaçamak felan yapmadın demi
Canım regl den Dolayıdır kesinlikle sıkma canınıRegl cok yakin ya yarin ya birgün kaçamak dün yedigim yarim simit dışında hicc yapmadım dün de sabah 1 saat zumba yaptım öğlen sonuda carsiya yürüyüp gidip.geldim tam 2 saatten fazla sürdü dün yaktigim kalorinin yanida yarim simitin lafi olur mu sence aksamda 1 tabak pirasa yemeği tamam o kadar yemekyen sonra agzima hic bisey surmedm anlayamadim cok canım sıkıldı iki gün önce yarim kilodan fazla eksik gösteriyordu
En onemlisi insanin kendini takip etmesi süt ve bebegin su an senin için herssyden onemli gece ictigin süt yogury sana kilo olarakhic zarar vermez ama mumkunse yogurt ye cunki süt kabizlik yapabilir yogurt daha probiyotiktir bagarsakalara iyi gelir:) evet ya ankara güzel. İstanbul gidip arada gezmek için güzel yaşamak için zor. Elimde olsa izmir é yerleşcem. Daha sakin. Valla karatay 2 kere yaptım hem sütüm gitti hemde baş dönmem oldu. Karatay kendisi gece kalkıp bebek emzirmedegi için yemez tabi :))) ben yatmadan ya süt içiyorum ya yoğurt yiyorum falan ama guruldayan karınlarınla yatımiyorum canım çünkü bebek emziriyorum. Açıkçası aç, halsiz anne olmak bana göre değil zaten az bi kilo var vermek istediğim. Ufak ufak veriyorum.
Insallah oyledir ya kacamak yapmayi bırak aklimdan bile gecirmiyorum resmen yine bu hafta full sporsuz bi gün gecirmedim her gün yürüdüm ekstradan 2 gün 1 saat zumba yaptımCanım regl den Dolayıdır kesinlikle sıkma canını
Aynen böyle devam et canım. Zaten işte tam bu noktada insan kırılıyor ama yılmak yok. Böyle devam etcez spor su az yemek. Sabır sabır güzel sonuçlar alcaz hep beraber :)Insallah oyledir ya kacamak yapmayi bırak aklimdan bile gecirmiyorum resmen yine bu hafta full sporsuz bi gün gecirmedim her gün yürüdüm ekstradan 2 gün 1 saat zumba yaptım
Moralinj bozma sakin eger istemiyorsan tartilma canim benim ...Seninde canım ya bu güne kötü başladım dayanamadim tartildm hâlâ yerimde sayıyorum aslında iyi gidiyordu hafta içi tartilmak cok yaniltiyor aslinda ama yinede dayanamadim insallah ödem filandir maydanoz filan kaynatip iceyim bari iki gün bidaha tartilmiycam hafta içi
Bak bozma moralini sakin karamele katiliyorum odem falandir buyuk ihtimal dikkat ettemenin er yada gec sonuc verdigine sahit olmustuk ...Insallah oyledir ya kacamak yapmayi bırak aklimdan bile gecirmiyorum resmen yine bu hafta full sporsuz bi gün gecirmedim her gün yürüdüm ekstradan 2 gün 1 saat zumba yaptım
Kesinlikle katiloyirum karamel bahsettigimiz zumbayi baktin mi sen leslieye kurban olursun :))Aynen böyle devam et canım. Zaten işte tam bu noktada insan kırılıyor ama yılmak yok. Böyle devam etcez spor su az yemek. Sabır sabır güzel sonuçlar alcaz hep beraber :)
Zumba fena yaa sen dededinmiKesinlikle katiloyirum karamel bahsettigimiz zumbayi baktin mi sen leslieye kurban olursun :))
gece yatarken mi yiyorsun ?Canım ben gece yatmadan 3 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı zenrdecal koyup yiyorum.3. Gün oldu bakalım etkinedecek mi aslında çok kolay. Bence başla bak bu vesile olsun
Yok kiz nerde leslieyle devam ediyorum simdilik :))Zumba fena yaa sen dededinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?