Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Girmiyim benn baska taktiği olan

Sana taktik verecek kadar başarılı biri değilim ama söyle bir şey yapabilirsin. Odul-ceza işine gir.
Kaçamak mi yaptın mesela? Hemen 6 saat bitmeden kendine ceza ver. 100 ip atlama, 100 mekik gibi..
Bir yerden sonra Amannnn yoruldum bu ne böyle der yemezsin

Oooo iddialı laflar geldi ama bu gece bende iddialiyim. Az önce karamellim06 e meydan okumuşum, bundan kaçmak olmaz :) bu hafta 2 kilo hedefim var. Aşarsan birincilik senin olsun :))
2kg muuuuuuu neye dayanarak bu güven banada söyleyin de bende rekabete gireyim :)

Kızlar bana da yardım edermısınız dıyet lıstelerınızı paylasırmısısnız bende Eylül'de dogum Yaptım 25kılo aldım ama spor yapmaya Zaman'ım hıc yok bebegıme kendım bakıyorum.kızlar boyum1.67 kılom olmuş 85 25kılo aldım yasım 27

Srn nasil yürüyüşe çıkıyorsun hergün bebeğini aliyormusun yanına yada birinemi birakiyorsun suan annendesin sanirim ama normalde bide örnek olmasi acisindan 1 gün menunu bizimle paylasirmisin
Canım şu an anneme bırakıyorum, istanbulda iken arabasına koyup yürüyordum. Bizimki çok sever dışarıyı hiç sesi çıkmaz, bazen uyur :)
Sabah kahvaltım iki yumurta, yeşillik, kayısı kurusu, On tane ceviz, avuç içi kadar lor, çay veya süt. Ekmeksiz. Bazen bir dilim yumurta yağda ise yerim. Ondan hariç hiç yemem.
Öğlen bi tabak kuru fasulye. Bugün yemedim ama çoğu zaman bi kase yoğurt yerim
Akşam balık ve salata. dün kaçamak olarak balığın yanında fırında patates bir dilim yedim. Kaçamak patates yani :) yasak yiyecekler patates. Pişmiş havuç,pirinç, makarna, ekmek, tatlı,unlu, kızartma, hazır yiyecekler. Yani glisemik indeksi yüksek olan her şey yasak
Ve dün 2 saate yakın yürüdüm. Balık yemediğimde omega3 hapı alıyor um. Su 3 litreye yakın içerim. Yeşil çay, papatya, rezene, ısırgan çaylarından birini bi bardak içiyorum,. Limonlu su da genelde akşam içiyorum. Bu düzene tam uyunca mutlaka veriyorum kilo.

Canım diyet listesine uy. Gerekirse bi diyetisyene git. Ama oruçmuş gibi uy. Yani vakti gelmeden yeme.
Bir de öğünler in doyurucu olursa ve sağlıklı şeyler tok tutan protein ağırlıklı olursa böyle birden saldırmazsın.
Son olarak spor yap mutlaka. Bir saat yürüdükten sonra emeğini zayi etmek istemiyorsun.

Canım tebrik ederim eksi görmen çok iyi. Hastalık, doğum vs geride kaldı artık bi düzenin olur umarım
Bana nasıl meydan okuyorsu n baktim Hadi bakalım benim de tam 4.6 vermem gerek. Bakalım kim verecek önce

Merhaba. Kesin uyduğumuz bi diyet listesi yok. Ama istersen 160 lı sayfalarda ben emziren anne diyeti paylaşmıştım. Dr önerisiyle.
Doğumda çok kilo almışsın gerçekten ama üzülme verebilirsin.
Bebeğin 6. Aynı bitirdikten sonra daha rahat diyet yapabilirsin. Yani doğru zamandasın bence.
Bu gruba dahil olmak istersen ilk sayfayı okuman lazım. Bu şekilde yardımcı olabiliriz kilo vermene.
Son olarak spor yapmak zorundasın. Bebeğini bebek arabasına koyup günlük bir saat yürüsen yada evde Leslie yapman lazım.

Hoşgeldin canim tam bizim gruba özellikle de bana ve kaptana göre bi adaysin bizdr 83 kiloyuz ama bu kiloya on 90 dan ben 91 den düştük bu gruba girdigimizden beri cok insan girdi bende katilmak istiyorum dedi biz çok sevecn bi şekilde aramiza aldik ama hepsi sonra gitti buranun oturmuş belli bi kişileri var kararli ve azimli olursan kesinlikle kilo verirsin bizim gruptaki motivasyon kimsede yok gell vatandaş gelll..:)) neyse şaka bi yana sen bizimle kararli bi sekilde yuru kesinlikle basaracaksim burda kilo veremeyen bir insan dahi yok

Günaydın güzelilkler :)
Kahvaltı 11 leri buluyordu hep, ama madem bu hafta 1. Lige oynuyorum erkenci olmak lazım değil mi :)
Vay vay vayyy canim.beniimmm sen.beni karşına aldin ama pişman olacaksin sen erkenden kahvalti düşün ben 7 de çıktım tempolu bi sekilde yürüdüm şimdi girdim eve bi postada öğlen sonu giderim Mislisse yi ve seni alt etmem lazim bu hafta birinci beniiiimmmmmm:)))

Sağol canım inşallah güzel başlayalım yeni haftaya

Senle yarisiyormuyum bilmiyorum kilomuz yakin olsaydi belki ben de sen dahil herkesi tebrij ederim masallah bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…