Bu hayalini biraz ileri tarihe ertele tatlim çünkü haftaya ben 1. Olucam:))(((Bu arada eksi gören arkadaşlarım tebrik ederim :)
Ah şu grupta bir gün ben birinci olsam ya :)
Girmiyim benn baska taktiği olanYOK ben yemin ettiysem bitmiştir tutamiycak olmayi aklimdan bile geçirmem bu konuda kendine guvenmiyorsan tabiiki girme
Bu hayalini biraz ileri tarihe ertele tatlim çünkü haftaya ben 1. Olucam:))(((
Girmiyim benn baska taktiği olan
Bak bu olabilirSana taktik verecek kadar başarılı biri değilim ama söyle bir şey yapabilirsin. Odul-ceza işine gir.
Kaçamak mi yaptın mesela? Hemen 6 saat bitmeden kendine ceza ver. 100 ip atlama, 100 mekik gibi..
Bir yerden sonra Amannnn yoruldum bu ne böyle der yemezsin
2kg muuuuuuu neye dayanarak bu güven banada söyleyin de bende rekabete gireyim :)Oooo iddialı laflar geldi ama bu gece bende iddialiyim. Az öncekaramellim06 e meydan okumuşum, bundan kaçmak olmaz :) bu hafta 2 kilo hedefim var. Aşarsan birincilik senin olsun :))
Canım şu an anneme bırakıyorum, istanbulda iken arabasına koyup yürüyordum. Bizimki çok sever dışarıyı hiç sesi çıkmaz, bazen uyur :)Srn nasil yürüyüşe çıkıyorsun hergün bebeğini aliyormusun yanına yada birinemi birakiyorsun suan annendesin sanirim ama normalde bide örnek olmasi acisindan 1 gün menunu bizimle paylasirmisin
Canım diyet listesine uy. Gerekirse bi diyetisyene git. Ama oruçmuş gibi uy. Yani vakti gelmeden yeme.Kizlar bidee benim malesef şöyle kötü bi yanim var duzenli olarak kesin bi sekilde diyete devam edemiyorum 3 ileri 2 geri yanii buda haliyle kilo vermemi etkiliyo yaa nasil sikcam dişimi bi oneride bulunun aralarda sıkılıp tika basa yiyorum yanii misal bugün gibiii
Herkesten çok özür dilerim.
Bu haftalik affedin benj kilo bildirimi konusunda geciktigim için.
Sabah uyandik, ev toparlama ardından yemek işine giristim. Değil telefonu elime almak nefes alacak vaktim olmadi bu saate kadar.
Gorumcem hastaneden çıktı, ona yemek yaptım, sonra ona gittik, gelen-giden derken bu saat.
Mislisse kusura bakma canım, bu haftalik hemen yazıyorum kilomu :)
Geçen hafta: 65.00
Bu hafta:64.600
Fark:-400
64 leri gördüm ya daha ne isterim :))
Hala telefon alamadım malesef. Sorun da çözemedim. Fotoğraf konusu sıkıntıysa gerekirse makinayla çekip bilgisayardan atacağım.
Canım tebrik ederim eksi görmen çok iyi. Hastalık, doğum vs geride kaldı artık bi düzenin olur umarımAslında kilolarımız yakın gibi gelmese de gözüne hedeflerimiz yakınbiraz kolay lokma sayılırım ama bu hafta gaza geldim, sana meydana okuyorum :)
Bugün harika ve kaçamaksız bir gün geçirdim, yarın ve sonraki günlerde öyle olacak. Ne dersin
Hedefim 6.6 kilo var bu arada :)
Bir tek o zaman vakit kaldığı için olabilir mi acep :)
Su son haftalardaki is, hastalık ve iki gündür doğum yoğunluğu yüzünden gerçekten mahcubum biraz size karşı. Ama bomba gibi dönüyorum
Merhaba. Kesin uyduğumuz bi diyet listesi yok. Ama istersen 160 lı sayfalarda ben emziren anne diyeti paylaşmıştım. Dr önerisiyle.Kızlar bana da yardım edermısınız dıyet lıstelerınızı paylasırmısısnız bende Eylül'de dogum Yaptım 25kılo aldım ama spor yapmaya Zaman'ım hıc yok bebegıme kendım bakıyorum.kızlar boyum1.67 kılom olmuş 85 25kılo aldım yasım 27
Hoşgeldin canim tam bizim gruba özellikle de bana ve kaptana göre bi adaysin bizdr 83 kiloyuz ama bu kiloya on 90 dan ben 91 den düştük bu gruba girdigimizden beri cok insan girdi bende katilmak istiyorum dedi biz çok sevecn bi şekilde aramiza aldik ama hepsi sonra gitti buranun oturmuş belli bi kişileri var kararli ve azimli olursan kesinlikle kilo verirsin bizim gruptaki motivasyon kimsede yok gell vatandaş gelll..:)) neyse şaka bi yana sen bizimle kararli bi sekilde yuru kesinlikle basaracaksim burda kilo veremeyen bir insan dahi yokKızlar bana da yardım edermısınız dıyet lıstelerınızı paylasırmısısnız bende Eylül'de dogum Yaptım 25kılo aldım ama spor yapmaya Zaman'ım hıc yok bebegıme kendım bakıyorum.kızlar boyum1.67 kılom olmuş 85 25kılo aldım yasım 27
Vay vay vayyy canim.beniimmm sen.beni karşına aldin ama pişman olacaksin sen erkenden kahvalti düşün ben 7 de çıktım tempolu bi sekilde yürüdüm şimdi girdim eve bi postada öğlen sonu giderimGünaydın güzelilkler :)
Kahvaltı 11 leri buluyordu hep, ama madem bu hafta 1. Lige oynuyorum erkenci olmak lazım değil mi :)
:)))Girmiyim benn baska taktiği olan
Sağol canım inşallah güzel başlayalım yeni haftayaEline sağlıkMislisse ayrıca tebrik ederim. Yoksa Gizli Gizli Benle de mi yarışıyorsun bakim
tubi_klc seni de özellikle tebrik ederim çok başarılısın.
Herkesi tek tek tebrik ederim kısacası:)cicisko da eminim bu hafta iyi bir kilo verir ve telafi eder. Grup olarak çok başarılı gidiyor uz maşallah :)
Tesekkur ederim canim ben de deni rebrik ederim 2.oldunCok çok çok tebrik ederim tatlim basarilarinin devamini dilerim
Senle yarisiyormuyum bilmiyorum kilomuz yakin olsaydi belkiEline sağlıkMislisse ayrıca tebrik ederim. Yoksa Gizli Gizli Benle de mi yarışıyorsun bakim
tubi_klc seni de özellikle tebrik ederim çok başarılısın.
Herkesi tek tek tebrik ederim kısacası:)cicisko da eminim bu hafta iyi bir kilo verir ve telafi eder. Grup olarak çok başarılı gidiyor uz maşallah :)
Gunaydin canim..Herkese günaydın bu aradaa öğlene kadar uyuyan var mi grupta hâlâ bizim tatlı canavari @JoleYa uyuyordu dimi öğlene kadar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?