Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kiz corbada ne kalorisi olacak ayrıca benim.un koydugum corba nadir canan karatay mercimek corbasini çatlayıp ölene kadar icebilirsiniz diyor :))

şu an kahvemi yaptım ikinci dilim tatlı hakkımı kullanıyorum başka yokbiraz mola verdim birkaç halı sildim ohh halılar mis olurken göbeğimdeki yağlar da azcık erimiştir

iyiki dikkat etmişsin birde etmesen ne olurdun
:)) benim yanlışım sağlıklı şeyler yiyordum üstüne de sağlıksızları yiyordum ilk gebelik olur oyle acgozluluk :)
kız bendemi denesem tatlıyı bırakırım belki
Mutlaka dene!!
Kiz corbada ne kalorisi olacak ayrıca benim.un koydugum corba nadir canan karatay mercimek corbasini çatlayıp ölene kadar icebilirsiniz diyor :))

Ya benim çorbalar sıkıntı demek domates, Tarhana ve Yayla evde çok tüketiliyor. Hepsinde de un var. Mercimek Çorbasına da ben patstates havuc falan atıyorum sebzeli mercimek oluyor :) yada lokanta usulü süzme mercimek de yine un kavuruyorum. Canan karatay biraz bana gelse de beslesem kadını

Niyeyse sen gidince tadı kalmayacak gibi geliyor
Diğer arkadaşlarım alınmasın, herkesin yeri başka :) bu saatten sonra kim gidiyorum dese üzülürüm. Alisiyor insan.
Yine de tamamen bırakmıyor olman teselli :)
Dur kız daha kahve içmeye gitcez senle. Hem ben yürüyüş yaparım yine gelince

Gunaydin kızlar
Teşekkür ederim canım

Inşaallah canım teşekkür ederim bana inandığın için. Tamam canım öyle yapalım. Hepinize teşekkür ederim sizi seviyorum. Geçici süre hoşçakalın

Basarilar canim simdiden allah zihin acikligi versin ...

Kizlar stresten kendimi yemeğe verdim.bazıları morali bozuk olunca bişey yiyip içmez bende tam tersi moralim bozuk olduğunda kendimi yemeğe veriyorum.ne kötü bir şey yaaa.bugün oturup kahvaltı yapmaya fırsat bulamadım sonrada açlıktan sürekli birşeyler atiştırdım .offffff offff

Dikkat etmeye çalış yinede. En azından sağlıklı şeyler tüket

Iyi akşamlar herkese akşam yemeğimi 8 de az yemek bol salata yedim şimdide biraz leblebi kıtırdattım. Sanki doymadım şu elmalı yoğurdu deniyim bakalım sonrada fermuar çekerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…