Kiz corbada ne kalorisi olacak ayrıca benim.un koydugum corba nadir canan karatay mercimek corbasini çatlayıp ölene kadar icebilirsiniz diyor :))Sarimsak mümkün değil ya. Öyle ki cacıkla bile tuketemem. Derken canım da cacık çektiaç miyim neyim anlamadım.
Bir de benim çorbalarla ilgili problemim var. Neredeyse bütün çorbalarin kalorisi yüksek. Yada benim bildiklerimin. Hemen hemen hepsinin içine un giriyor. Nasıl yapıyorsunuz siz?
Ayy canimsin dene dene banada bildir kocaman bir bardak suyu unutmatubi_klc
Senin hatrina çiğ tavuk yerim
Elma çok severim zaten sadece sabah yeme fikrim hoşuma gitmemiş ti. Ama madem 2 gün dene diyorsun, bu hafta hazır bu kadar gaza gelmişken deneyeyim :)
Evet mutlaka dene canin tatli istediği zaman ye bakalim etkili olacak mi tarcini bol koy tadi süper emin olkız bendemi denesem tatlıyı bırakırım belki
Oohhh afiyet olsun ama artk son hakkin ona göreşu an kahvemi yaptım ikinci dilim tatlı hakkımı kullanıyorum başka yokbiraz mola verdim birkaç halı sildim ohh halılar mis olurken göbeğimdeki yağlar da azcık erimiştir
mutlaka denicem de tarif tam nasıldı rendemi yapıyoruz doğruyomuyuzEvet mutlaka dene canin tatli istediği zaman ye bakalim etkili olacak mi tarcini bol koy tadi süper emin ol
kesinlikle sözümü tutuyorumOohhh afiyet olsun ama artk son hakkin ona göre
Dogruyorum benmutlaka denicem de tarif tam nasıldı rendemi yapıyoruz doğruyomuyuz
:)) benim yanlışım sağlıklı şeyler yiyordum üstüne de sağlıksızları yiyordumiyiki dikkat etmişsin birde etmesen ne olurdun
Mutlaka dene!!kız bendemi denesem tatlıyı bırakırım belki
Kiz corbada ne kalorisi olacak ayrıca benim.un koydugum corba nadir canan karatay mercimek corbasini çatlayıp ölene kadar icebilirsiniz diyor :))
nasil yapiyonuz onu ?Kiz ben o.karışımı kendim kesfettim biliyomusun sen biyerden mi duydun bende bayılıyorum 9 gündür nerdeyse hergün yiyorum
Bir elmayı dogruyorsun, üzerine 1 çay kasigi tarçın, istediğin kadar yoğurt :)nasil yapiyonuz onu ?
Dur kız daha kahve içmeye gitcez senle. Hem ben yürüyüş yaparım yine gelinceNiyeyse sen gidince tadı kalmayacak gibi geliyor
Diğer arkadaşlarım alınmasın, herkesin yeri başka :) bu saatten sonra kim gidiyorum dese üzülürüm. Alisiyor insan.
Yine de tamamen bırakmıyor olman teselli :)
Teşekkür ederim canımGunaydin kızlar
Inşaallah canım teşekkür ederim bana inandığın için. Tamam canım öyle yapalım. Hepinize teşekkür ederim sizi seviyorum. Geçici süre hoşçakalınTamm canim sorun etme kimsenin seni yanlis anladigi da yok bunu unutma biz senin nasil birisi oldugunu biliyoruz sinav daha onemli bi de evli ve cocukluyken daha zor buraya karsi sorumlu hissetme sinavin sorumlulugu yeter zaten ki sen kalan 5 kiloyu da bu arada vermis olursun biz sana inaniyoruz ne zaman istiyorsan gir bildirim yap hatta soyle olsun sana da uygunsa eger ideal kilona inene kadar listede kal pazar bildirim yap gerisine karisma aklin kalmasin olur mu ?
Basarilar canim simdiden allah zihin acikligi versin ...Dur kız daha kahve içmeye gitcez senle. Hem ben yürüyüş yaparım yine gelince
Teşekkür ederim canım
Inşaallah canım teşekkür ederim bana inandığın için. Tamam canım öyle yapalım. Hepinize teşekkür ederim sizi seviyorum. Geçici süre hoşçakalın
1 elmayi digruyorsun üstüne yogurt ve bol tarçın karistr ye afiyet olsunnasil yapiyonuz onu ?
Dikkat etmeye çalış yinede. En azından sağlıklı şeyler tüketKizlar stresten kendimi yemeğe verdim.bazıları morali bozuk olunca bişey yiyip içmez bende tam tersi moralim bozuk olduğunda kendimi yemeğe veriyorum.ne kötü bir şey yaaa.bugün oturup kahvaltı yapmaya fırsat bulamadım sonrada açlıktan sürekli birşeyler atiştırdım .offffff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?