Güzel bi haber ama altındaki sebep beni ağlatıyo

Ya ben bu insanları anlamıyorum
Madem unutamıyorsun git onla ol kadın razı zaten senle işi ne
Sama yazık değil mi
Hala resimler cüzdanda
Benim ailemin bile resmi yok cüzdanımda
Hala cüzdanda resim mi taşıyor
Büyük mü bunun yaşı??

Evet 30 yaşında. Bu arada kadın da razı birlikte olmaya ama eski sevgilimin annesi razı değil. O yüzden ayrılmışlar

Evet 30 yaşında. Bu arada kadın da razı birlikte olmaya ama eski sevgilimin annesi razı değil. O yüzden ayrılmışlar

Anasına saygi duydurtsaymis önce senden bekleyene kadar cürümsüz. Vala konunun akibetini ben cok merak ediyorum. Nerde oldugunu nasi öğrenemedi gunlerdir insan arar tarar bulur. Anca ariyo mu?

Anasına saygi duydurtsaymis önce senden bekleyene kadar cürümsüz. Vala konunun akibetini ben cok merak ediyorum. Nerde oldugunu nasi öğrenemedi gunlerdir insan arar tarar bulur. Anca ariyo mu?
Aramak dışında yapıcağı bi şey yok hiçbi arkadaşımın numarası yok onda

Bence resti çek
Durucağı yeri bilsin
Bunlar biebirini takıntı yapmış
Bende bu tip bir olayın içinde kaldım zamanında
Defettim adamı
Gitti onla evlwndi
Ay evlensin yaşlarıda uygun zaten
Ben gençtim ondan

Kadina niye okadar saydirdinizki onun sucu ne

Bence resti çek
Durucağı yeri bilsin
Bunlar biebirini takıntı yapmış
Bende bu tip bir olayın içinde kaldım zamanında
Defettim adamı
Gitti onla evlwndi
Ay evlensin yaşlarıda uygun zaten
Ben gençtim ondan
Valla onun aşk acısıyla uğraşamıcam zaten ayrıldım

Aklında olsun.
Bir dahaki sefere alcaksın fotoğrafı geçeceksin çocuğun karşısına.
Gözlerinin içine bakacaksın.
Dudağına alaycı yarım bir gülüş.
Olağan sakinliğinle.....
Yavaaaşşş yavaşşş yırtacaksın..
Cıııırrrtttt, Cııııırrrrrtttt
Sonra yüzüne attıktan sonra kapıyı çekip çıkacaksın.
Öyle sümükerinin üstünde yerlerde yuvarlanırsan kaybedersin!

Çok doğal ve samimi bir kızsın duygularını sonuna kadar yaşıyorsun, karşındakinin de duygusuz bir psikopat olmasından dolayı sinir krizi geçirmişsin. Bu adamla bi bok olmaz. Zatne eski sevgilisi ile annesi istemedi diye ayrılmış 30 yaşında anasının lafından çıkmayan adamla napcan ki. Sen eski sevgilsinden daha aykırı bi insansın, annesi seni de istemeyecek?? O kendine gelin arıyordur muhtemelen yönetip çekip çevierceği. Evden kaçıp oğlu ile aynı evi paylaşan birine onay vermez ki. Onay vermesi de gerekmiyor zaten ama adam onun lafını dinleyecekse zatne sizin sonunuz yok. Yaşının gerektirdiği hayatı yaşa okuyorsan okulunu bitir kendine uygun birini bul ve evlen zamanı gelince.

Zaten ben önümüzdeki uzun yıllar için evlilik planı yapmadığım için annesinin beni isteyip istemeyeceğini pek önemsememiştim. Zaten onla evlensem beni akıl hastanesine kapatırlar

Zaten ben önümüzdeki uzun yıllar için evlilik planı yapmadığım için annesinin beni isteyip istemeyeceğini pek önemsememiştim. Zaten onla evlensem beni akıl hastanesine kapatırlar
gelecek düşünmediğin biri ile vaktini harcama o zaman

aklımda yarım gülüşlü bihter geldi nedense. :)

Bıııırrraaaaak eski nişanlısının hatırasıyla başbaşa alakası yok gibi gelebilir ama adamın yaşı kaç seninki kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…