- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
amcadan kacsana 30 yasindaymis birdehic kendinimizin degerini bilmiyoruz boyle sacma insanlara katlanmamk gerek...
Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın...
Teşekkür ederim, benim yaşadığımı kimse yaşamazsın size rehber olabildiysem ne mutlu, benim ki de baştan belli etti ben iradeli davranamadım ve çok pişmanım siz güçlü olun sizi hak eden biri mutlaka karşınıza çıkar.Sizin yazdıklarınız resmen gözümü açtıçok üzücü bir deneyim yaşamışsınız umarım bundan sonrası sizin için çok daha iyi olur. Ayrıca o kadar haklısınız ki bu adamdan bir cacık olmaz balık baştan koktu bile
Hayır cevap vermeye fırsat bulamadım yalnızcaB Bremenmizikacisi dert bitti sanirim baristiniz mi ?
Hayır cevap vermeye fırsat bulamadım yalnızca
İyi ki almışsın resmini canım. Gitsin resmini sakladıklarını arasın. Zaten adam olsa 30 yaşına gelmiş madem çok seviyormuş muş muş saygı duyuyormuş muş muşş annesinin lafıyla ayrılmazdı. Kız gelmiş seni sıkıştırmış hesap sormuş bi de bu hala fotoğrafını saklıyor. Hangi dünyanın insanı bu ya? Nasıl bir kafaysa artık. Sen yanındayken sana da adam gibi aşkını verememiş beceriksiz aşktan sevdadan anlamayan bi insan! Bu kadar kalp kırıklığıyla nasıl hala yanında olmanı bekliyor anlaşılır gibi değil!Yok dönmeyi düşünmüyorum aradığında açmıyorum. Yani şu an gerçekten dönmeyi istemiyorum çünkü dönsem bile hiçbi şey eskisi gibi olmayacak farkındayım. Bi de benim fotoğrafım da vardı cüzdanında. Resmen kadınla beni yan yana koymuş. O fotoğrafımı da aldım
Bunlar zorla ayrılmış kız annesinden veto yemiş. Şimdi ne yaparlar ne ederler bilemiyorum ama benden uzak olsunlar yalnızca. Bu arada evden çıkarken cüzdanı çalasım gelmedi değil
suan sitedesiniz neden yazmiyorsunuz kiHayır cevap vermeye fırsat bulamadım yalnızca
Siz misiniz bu sitenin zaptiyesi?suan sitedesiniz neden yazmiyorsunuz ki
Hayır barışmadıkB Bremenmizikacisi son durum nedir. Akşam seni almaya geldi mi barıştınız mı?
Bugün bi düşüş yaşadık dün 20ye tamamladı bugün sadece 15kac defa aradi bugun amca
Bugün bi düşüş yaşadık dün 20ye tamamladı bugün sadece 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?