Güzel bi haber ama altındaki sebep beni ağlatıyo

Ben bir baskasi icin o kadar cinnet gecirmeye utanırım yahu. Nasil bu kadar kiskanc olabiliyorsunuz anlamiyorum. :/

Teşekkür ederim, benim yaşadığımı kimse yaşamazsın size rehber olabildiysem ne mutlu, benim ki de baştan belli etti ben iradeli davranamadım ve çok pişmanım siz güçlü olun sizi hak eden biri mutlaka karşınıza çıkar.

Delidir, ne yapsa yeridir demiştir. Ortalık sümük, gözyaşı, kusmuk..feci yani. Ararım demiş bir de giderken, daha ne yapsın?

Mantıklı davranın, ayrılın.

İyi ki almışsın resmini canım. Gitsin resmini sakladıklarını arasın. Zaten adam olsa 30 yaşına gelmiş madem çok seviyormuş muş muş saygı duyuyormuş muş muşş annesinin lafıyla ayrılmazdı. Kız gelmiş seni sıkıştırmış hesap sormuş bi de bu hala fotoğrafını saklıyor. Hangi dünyanın insanı bu ya? Nasıl bir kafaysa artık. Sen yanındayken sana da adam gibi aşkını verememiş beceriksiz aşktan sevdadan anlamayan bi insan! Bu kadar kalp kırıklığıyla nasıl hala yanında olmanı bekliyor anlaşılır gibi değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…