Güzel kızım

Abartmayın hanimefendi. Benim de küçük bir kızım var ve haddini bilmek zorundalar. Babası hiç te kötü söz soylememis. O uzulur ce dünyanız karariyormus ya asıl hadsiz, bencil ve şımarık bir insan olursa dünyanız kararır.

Benim de kızım var ama bu kadar pamuklarla sarmalayip cocuk büyütmek nedir cozemiyorum(

Saygı duyuyorum, daha söylemeliyim astoriya?
Ötesi yok.
İyi çalışmalar, başarılar.

Kızınız internetten bakıp bunun üst modelini mi alsaydınız dedi? Tam anlayamadım. Eğet öyleyse, 7 yaşında çocuk için biraz fazla değil mi bu davranış. İnternetten araştırıp beğenmemek falan.15 yaşında neler yapar.

Anne yüreği anlarım ama babası haklı bence de. Babasının haklı olduğunu o da bilmeli, sadece çok sert davrandıysa da gönlünü alabilir kızının. Hangimize babamız kızmadı. Bunun çocuğa çok olumsuz etki edeceğini sanmam eğer sürekli azarlamıyorsa, ya da sevgisini yeterince belli ediyorsa. Hatta sağlıklı bir gelişim için gerekli. Siz de eşinizi kızınızın gözünde haksız duruma düşürmeyin derim.

Saygı duyuyorum, daha söylemeliyim astoriya?
Ötesi yok.
İyi çalışmalar, başarılar.

Mesleki kanaatimi kullanmadığımı umduğunu söylemişsin, gayet de kullandığımı belirttim ben de. Mesleki bilgimi küçümsemenden hoşlanmadım kaldı ki ruh sağlığı alanında eğitim alan biri de değilsin, bir şeyler hakkında bırak eğitimsizden biraz daha fikrim olsun değil mi? Ha herkes çocuğunu istediği şekilde yetiştirmekte özgür, görüşünü belirtmekte de. İsteyen istediği görüşü dikkate alır. Ben de iyi akşamlar diliyorum, teşekkürler. :)

6 yaşında kızım var tablet kaç yaşında alırsınız diye sordu arkadaşında görmüş en erken 10 demiştim bn mi geç dedim siz mi erken aldınız anlamadım inan ki

Tatlım ne üzerine eğitim aldığımı nerden biliyorsun? :)
Banlatma bizi.
Polemik yaratıyorsun.

Evladınız prensesiniz anlıyorum ama hayatın acı tatlı yanlarına şimdiden alışmalı.
Eşiniz de sizin gibi hep sarıp sarmalasa toplumda tokat gibi gelecek gördükleri.

Hediyeye bir üstünü alsaydın denmez evet.

Babası da ne doyumsuz çocuksun hiç almamak lazımdı sana diye terslememiş sanırım?
Abartıyorsunuz sanki..

bir üst model kavramını biliyorsa çokta küçük olmasa gerek :) bence baba haklı.... yetiştirirken bir yerlerde hata yapmış olmalısınız.

Baba yahu.
Kırıcı konuştu filan nedir,dövdü mü sövdü mü.
Kızınızı bu kadar narin yetiştirmeyin bana kalırsa.

7yaşında bir çocuk babadan tablet istemiş,adam da almış,daha ne?
Kızınızın yaptığının yanlış olduğunu kabul edin.herkesin evladı kıymetli.
Evlatlar hiç üzülmesin amenna ama bu kadar da çıtkırıldım olunmazki.
Çok kırarlar daha,güçlü kadın olmak lazım,güçlü kadınlar yetiştirmek lazım.

Rica etsem makaleyi bana da gönderebilir misiniz?

Küçük kızım 8 yaşında. Bana ait tableti kullanıyor (6 senelik, zor çalışıyor). Kendine ait tablet almadım, istemeye tenezzül bile edemez. Nisan’da yurtdışından kendime yenisini alacağım, beraber kullanacağız.

Ona tablet alsam ve bu senin desem herhalde hayatta aklına gelmez başka tablet istemez. Hele ki nete girip üst modeli var mı diye bakmak!!! Altını üstünü de bilemez zira. Üst model dediği ne ola ki bu arada? Hafızası çok olan mı, hızı çok olan mı, ekran çözünürlüğü fazla olan mı???

7 yaşında çocuk bunları inceleyebildi ise benim 8 yaşındaki kızım embesil sanırım

heheh istemsiz gülümsedim:)))

benimde kızım o yaşta, tableti sadece hafta sonu belli bir süre kullanmasına izin veriyorum.
önce toplama, çıkarma alıştırmaları yapıyor. bu yüzden ne marka, ne model çok umru değil.
elinde olan anın tadını çıkarıyor, üst model bakacak vakti olmuyor.
onun ilgi alanı olacak şeylere fikrini sorup, istediğini alıyoruz.
ama maddi değeri olan şeylerde anne babayı üzecek yorumlar yapmaması sizin elinizde.

Evet bunu bende okudum
Bilgisayar için kod yazan çocuklar bilgisayar kullanmıyormuş

7 yasinda bi çocuğa tablet almak bile benim dusuncem tabi bu yanlışKen kaldiki bir üst model falan neyse bişey demeyim :)

Eşim teknoloji markette çalışıyor, geçen bir aile 2 yaşındaki çocuklarına tablet almaya gitmiş, biz şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…