- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
Yetişkin gibi press yapmış:) “ben beğenmedim demedim, diğer modeli beğendiğimi söyledim” diyerek. elinde bir tablet varken mi “diğer modeli beğendim” demiş yoksa henüz tablet alınmadan mı? İkisi farklı şey.Anlattım ve verdiğicevap ben illa şunu al demedim babama çok da mutlu oldum ama diğer model hoşuma gitti alabilir misin diye sordum o da bana kızdı ben yok bunu istemiyorum şunu alsaydın demedim dedi sizce böyle açılama yapan bi çocuk için tepki ağır değil mi
Babası normalde sinirli biri mi ? Bence babası konuşsun kızım bak bu modeli şimdilik alabildik ilerde biraz daha Büyüyünce diğer modelden de alırız şu an buna gücümüz yetiyor hem aynı Şeyler bu modelde de var vs diye gönlünü alsın .Anlattım ve verdiğicevap ben illa şunu al demedim babama çok da mutlu oldum ama diğer model hoşuma gitti alabilir misin diye sordum o da bana kızdı ben yok bunu istemiyorum şunu alsaydın demedim dedi sizce böyle açılama yapan bi çocuk için tepki ağır değil mi
Bilinçsizlik olduğunu düşünmüyorum yaSonra çocuğum içine kapandı çocuğum hırçınlaştı çocuğum beni dinlemiyor çocuğum şöyle oldu çocuğum böyle oldu. Aileler bu kadar bilincsiz olduğu sürece çocuklar napsn
Öncelikle 7 yaşındaki çocuğu teknolojiyle bu kadar haşır neşir ederek hata yapmışsınız. Sizinki tablet modellerini bile biliyor, ne için kullanacak ki tableti. Çocuklar fazlaca serbest olurlarsa tatmin olmaz bir hale geliyorlar, ne yapsan ne alsan begendiremiyorsun.Yaş 7 ama çok akıllı uslu bi kız ama bazen pat diye söyler öğretmek lazım bence babasj da evet biraz kırıcı konuştu
Aslında babası haklı ama tepkisi o yaşta bir çocuk için yersiz olmuş. Neticede sanmıyorum paranın ayrımını yapabildiğini. Siz değil ama babası şuan buna gücünün yettiğini, bununla yetinmeyi bilmesi gerektiğini daha makul anlatabilirdi.Babasıyla kızıma tablet aldık o da netten bakmış gitmiş babasına bi üst modelini alsaydın demiş babası da yetinmeyi bilmiyor diye kızdı ama bana göre o daha çocuk kendisi de üzüldü sonra bende üzüldüm babasının tepkisine sizce nasıl davranmalıyım ben konuşup anlattım hediye için böyle birşey söylenmez diye ama o üzülünce dünyam kararıyor
Yaş 7 ama çok akıllı uslu bi kız ama bazen pat diye söyler öğretmek lazım bence babasj da evet biraz kırıcı konuştu
Hayırlı olsun şimdiden,
Narin, zayıf karakterli, mızmız, şımarık bir kızınız olacak muhtemelen ilerde.
Başlıktan bile belli ne kadar korumacı ve bilinçsizce ebeveynlik yaptığınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?