Evet mesela ara cilt tonunda olmak gibi çok açık çok koyu net al geç. Yağlı cilt kuru cilt tamam zorlukları var ama daha belli. Bizimki ince ayar bir anda yağlandırabilirsin bir anda kuruya da bilir ince ayar. Üzerine bir de hasas olunca üf yansınkuru karmanında bu sıkıntısı var habire nem üstüyor hüp diye emiyor içinde yağ olmayan nemlendirici aramak zorundasınız yoksa sivilce de yapar ... bu da daha çok araştırma daha çok ürün denemek demek zor ya
ürünün kendisi neydi bakabilir miyim
eğer iyi geliyorsa kullanın tabiiki önemli olan fayda sağlamanız , benim cildim hassas bana yaramıyor demek ki size yaramış zaten daha iyi hali bu ,
koreden gelmiş kullanılmaz mı ay caaan o can
doğru sizlerin elinde daha çok çeşitli ürünler olmalı ben kışın purest niacinimadeın içindeki nemden yararlanıyorum yazında svr yetiyor eğer hava kışın çok ayazsa antibiyotik falan kullanmışsam çok çok nadiren yüzümde hafif bir gerilme oluyor onda da şunu elime sürüp elimde kalanı yüzüme tampon yaparak değirmem yetiyorEvet mesela ara cilt tonunda olmak gibi çok açık çok koyu net al geç. Yağlı cilt kuru cilt tamam zorlukları var ama daha belli. Bizimki ince ayar bir anda yağlandırabilirsin bir anda kuruya da bilir ince ayar. Üzerine bir de hasas olunca üf yansınBir de tabii yazın ve kışın cildim çok değişiyor o yüzden ürünlerin kalan kısmını kullanırken zorlanabiliyorum.
ay bu çok güzel kullanın kullanın :)Urun su. Missha Cildi Aydınlatan Güneş Koruyucu SPF50 +/PA + + + 50ml APIEU Pure Block Tone-Up Sun Base Fiyatı - Trendyol
Riskli gebelik, alerjik bebek ve halen emziriyor olmamdan mutevellit oglumun doktoru oglumla ayni sampuan ve kremi kullanabilecegimi belirtti ve her seyi yasakladi. Alerjiyi astik cok sukur. Gebelikle birlikte 3 yildir cilt bakimi hak getire. Simdi doktordan izin cikti kendi rutinime donecegim.
Bu urunu de CC krem gibi kullandigim icin siparis etmistim.
Bir soru daha, rutin icin L’occitane urunleri kullaniyorum. 3 yil evvelden kalan urunlerim var. Ambalaj uzerinde kutu acildiktan sonra 6 ay ibaresi var. Onlari nasil degerlendirebilirim? Ya da cop mu direkt? Yeni urunlerim hazir ama kullanabilecegimi kurtarmak isterim.
Cin’deyken kacip kacip Kore’ye giderdik hey gidi gunler deyip mesaji tamamlayayim o halde.
Ekonomik bir cilt az ve öz ürün kullanımı yeter süper.doğru sizlerin elinde daha çok çeşitli ürünler olmalı ben kışın purest niacinimadeın içindeki nemden yararlanıyorum yazında svr yetiyor eğer hava kışın çok ayazsa antibiyotik falan kullanmışsam çok çok nadiren yüzümde hafif bir gerilme oluyor onda da şunu elime sürüp elimde kalanı yüzüme tampon yaparak değirmem yetiyorEki Görüntüle 3108710 birde effectha sevmiştim onu direkt sürebiliyordum biodermadan daha hafif geldi bana daha uygundu
Bunu görmedim valla görsem sebboya bağlar miydim kendimi, yakar miydim beyninin loblariniBurada bayağı bir hyaluronic asit ürünü yazmışım tutmayın beni hepsini istiyorum hepsini
Sebbocuğum bunu bepenmişsin ama bir şey yazmadın düşünmezsiniz bunu iyi doktorlar var. Ücretsiz oluyor üründen indiriyorlar ücreti bende denemedim ama iyi ürünler de var gibi çok uygun fiyatlı değil ama en azından az öz kaliteli ürünler var. Para biriktirip bakılabilir.Wtcde online konsültasyon alınabiliyor ben almadım ama düşünüyorum belki müsait olursam iyileşince. Hem de alsında ücretsize denk geliyor çünkü ürün alırken indiriyorlar meblağı. Macde makyaj yaptırıp o para ile ürün almak gibi.
Deneyecegim sabah. Cosrx in sanil essence inin nemlendiriciligi cok iyi diye okudum..kullanan herkes memnun. Yarin sabah deneyecegimessence sana güzel nem veriyor mu veriyorsa güzel olur ama yine sabah güneş kremin soyulur gibi geliyor mesela benim cildim hem essence hem nemlendirici emmez ağır gelir sende sıkıntı yoksa birde öyle dene bakalım
Yaaa kendisi üzülmüş galiba kalbi kırılmış ama biz sevdiğimizden takıldık çok üzüldüm hiç kalp kırmayı hiç sevmem sebbocuğum geri gel ya küsme.Bunu görmedim valla görsem sebboya bağlar miydim kendimi, yakar miydim beyninin loblarini
Evet çok güzel nemlendiriyor ve hassasiyet alıyor süper.Deneyecegim sabah. Cosrx in sanil essence inin nemlendiriciligi cok iyi diye okudum..kullanan herkes memnun. Yarin sabah deneyecegim
Takılmaktan daha çok yardımcı olunmaya çalışıldı oysa ve saf olduğu için çok kararsız kaldığı için de bu kadar detaylı bilgi verilmeye çalışıldı oysa. At deve değil ki ve zaten hepsi kozmetik yani bireysel kullanımda ilaç kadar riskli olmayan şeyler önerileri alıp çıkıp kullanmaliydi deneyip görecekti ki ben ürün tavsiyesi vermem sadece geniş ürün yelpazemle fikir alışverişinde bulunurum. Nisa çok uğraşti bence en çok ona uzulmeliyiz :/Yaaa kendisi üzülmüş galiba kalbi kırılmış ama biz sevdiğimizden takıldık çok üzüldüm hiç kalp kırmayı hiç sevmem sebbocuğum geri gel ya küsme.
Neresi burasıSebbocuğum bunu bepenmişsin ama bir şey yazmadın düşünmezsiniz bunu iyi doktorlar var. Ücretsiz oluyor üründen indiriyorlar ücreti bende denemedim ama iyi ürünler de var gibi çok uygun fiyatlı değil ama en azından az öz kaliteli ürünler var. Para biriktirip bakılabilir.
Eğlence konusu bu konu ya kimse üzülmesin gülelim eğlenelim zaten hayat zor. Kırışmayalım.Takılmaktan daha çok yardımcı olunmaya çalışıldı oysa ve saf olduğu için çok kararsız kaldığı için de bu kadar detaylı bilgi verilmeye çalışıldı oysa. At deve değil ki ve zaten hepsi kozmetik yani bireysel kullanımda ilaç kadar riskli olmayan şeyler önerileri alıp çıkıp kullanmaliydi deneyip görecekti ki ben ürün tavsiyesi vermem sadece geniş ürün yelpazemle fikir alışverişinde bulunurum. Nisa çok uğraşti bence en çok ona uzulmeliyiz :/
Welcome to club siz de bahsetmiştiniz sanki yukarıda başkası mıydı.Neresi burası
Ay evet o . Terrazen obagi gibi markaları satan siteWelcome to club siz de bahsetmiştiniz sanki yukarıda başkası mıydı.
Obagiyi görmedim ben ya obagi online satılmıyor diyebiliyorum.Ay evet o . Terrazen obagi gibi markaları satan site
Instramda satıyor bi yer melissamerenkoy olablir çünkü ben takip ettiğim bi hanımdan görüyorum. Biologica resercesde alırsam ordan alırımObagiyi görmedim ben ya obagi online satılmıyor diyebiliyorum.
İşte orası merkez merkezlerde satılıyor oraya mesaj atıp arayıp alabiliyorsun ama direkt online yok wtc gibi.Instramda satıyor bi yer melissamerenkoy olablir çünkü ben takip ettiğim bi hanımdan görüyorum. Biologica resercesde alırsam ordan alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?