Güzellik rutinleri

65 TL watsons puanım vardı üstüne 125 TL verdim bunları aldım. Celenes temizleyicim vardı. Bitince cosmed i deneyeceğim . Naturagen şase zaten kullanıyorum 40 gün olacak. Şase pahalı. 3. Ayı alamazsam diye hapını aldım indirimde diye. Aydınlatıcı aldım. Yüz temizleme silikonunu da çocuk istedi ona aldım. Kuaförüme uğradık ondan da keratin sütünden tekrar aldım saçım için stokladım .

Eklentiler

• E4BE152C-6E67-4FC1-B555-4FC84482E0F7.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 49
Hangi gunes kremi ve nemlendiriciyi alayım sok oldum bugun cildimi ve gözenek lerimi gorunce bir de agda lekeleri de kaldi gecmedi kirptim size goruntu aticam inşallah ayarlayabilirsem onerilerinze uyacagim. Solante zaten kullanmıyordum. Neutrigina olan makyaj temizleme jeli la roche tonigide kullanmayim degil mi. rutinim ne olabilir acaba bu urunlerden arbutin c vit felan hangi siralama ile kullanilir. Basit bi rutin istiyorum su gozeneklerden kurtulup eski halime doncegim. Dediginiz gibi insan dermatologlardan ds bi cozum bulamiyor.

gözeneklerden kurtulunmaz ki.genetik yapınız öyledir.benim de burun üstüm gözeneklidir.çift aşamalı yüz yıkamayla ve enzim peeling kullanarak içlerini temizledim .sonbaharda da haftada bir fiddy yöntemi yapacağım.gerek yok güzellik merkezlerine falan gitmeye.eskiden çok gittim.tek tek içlerini boşaltıyorlardı 1 ay olmadan geri dönüyordu hepsi.evde düzenli bakım daha faydalı.

Son düzenleme:
hep kullandığın ürünler halbuki ya çok ilginç...

nemlendiricini mi değiştirmiştin sadece yeni nemlendirici kullanıyordun ya ... güneş kreminle içeriği uymuyor olabilir

Eklentiler

• IMG_20220806_211101.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20220806_211042.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 59
Benim anlamadigim su eskiden boyle bi gorunum yoktu ben yanlis ürün yanlis sekil kullanarak yaptım bence yagliya dondu iyice

sonradan olur mu bilmiyorum.onu nisaya soralım.ben de ergenlikten beri vardır gözenekler.
Bnm gibi habire yatkin bi cilde nemlendirici yagli krem g. Kremi surerseniz olabilitesi var sannirim bn onceden hic bisi kullanmadigim icin cildime bi an patlama olmus olabilir sadece cok kuru hissettigimde makyaj altina nsmlendirici kullaniyodum
Bunlar benim fikirlerim sizi dinliyorum valla.

ben yüzümü akşamları sadece su bazlı yıkama jeliyle yıkıyordum.makyajım varsa da sadece gözümü temzliyordum garnier çift aşamalı ile.meğerse yanlışmış.artık önce yağ bazlı temizleyici ardından su bazlı haftada 2 gün de arkasından enzim peeling uyguluyorum.hepsi 5 6 dakika sürüyor valla.enzim peeling the purest ve cosmed markalarında var watsonsta

gözenek her insanda vardır olmaması imkansız bazılarında daha belirgin olur buna cilt yapısı kullandığı yanlış ürünler vs sebep olur sizin gözeneklerinizin içi dolu yani siyah noktalar var ondan gözünüze çarpıyor onlar temizlenir sebum dengeniz normale girerse eğer görünümü hafifler
sadece gözenek resminizi attığınızdan cildinizi göremedim haliyle cilt yağlı mı ne anlayamıyorum yağlı diyordunuz ama en yağlı olması gereken gözeneklerinizin olduğu yer yağlı da durmuyor birde çok ürün kullanıyorsunuz hepsi birbirine karışıyor daha sadeleşmek gerek hep diyorum ya sabah kuruysa jelle yıkamaya gerek yok onun dışında jelle yıkanır hangi serumu sürmek istiyorsanız sürülür 20 dk beklenir güneş kremi

akşam çift aşama temizlik serum 20 dk beklenir gerekirse nemlendirici bu kadar

c vitamini kullanacaksanız sabah sürün sonra da güneş kremi ...

bakımla olur o :) maalesef öyle bir ürünle sihir henüz icat edilmedi e o kızlara sorun bakalım ne yapıyorlarmış :)
Ay evet kesinlikle zamanla olacak bir şey emek gerekiyor ama karşılığını da alıyoruz bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor.Gene cildimiz ne yapsın havalar aşırı pis,sular pis yediklerimiz çok kötü artık paketli gıdayı falan saymıyorum sigarayı falan normal yediğimiz sebze meyve bile tarım ilaçlı, bir sürü stres unusurmuz var, uyku sorunları var, radyasyon var her yer serbest radikal bence iyi dayanıyorlar ufak tefek sorunlar buna rağmen az bile ya fake shoplu i, filtreli ciltler yüzünden morel bozmamalıyız

Bunu okuyup okuyup duruyorum ya hepsini benimmis gibi hayal edip mutlu oluyorum jumiso yu yazdim bi de alphascience i ve bahsettigin probiyotik s.c de mi? Lancome un da probiyotikli bi serumu var gri renkli ama o hyalarunik asit değil sanırım

Ben mesela skin fluencerlarin kusurlarını da gösterdiği medikal işlem görmemiş ciltlerini daha güvenilir buluyorum. Mesela takip ediyorsan bollove beauty var deyncat var melis öcal var cisem in de kizarikliklari var . Kusursuz cilt bence yok varsa bile genetik çok etkili bazen hic bakmayanlarin cildi cillop gibi olurken cok dikkat edenlerin problemli olabilyo. Ojemrujumrimelimi takip etmiyorum ama baktım bi o ufak dokunuşlar da olsa medikal işlem yaptırmış gibi hissettim. Belki botoks falan. Ben hiç filtre kullanmam çünkü orijinalini bildiğim şeyi farklı görmek beni tatmin etmiyor realist bir boğa olmamdan da kaynaklaniyor olabilr:))

Kizlar cildi böyle parıl parıl ayna gibi gösteren ürün var mı ya? İşyerinde bir kızın cildi ayna gibi maşallah ben de istiyorum
C vitamini kesinlikle ışıl ışıl yağıyor. Düşük yüzdeden başlayıp ufak ufak arttırarak giderseniz gerçekten içten gelen bir parlama sağlıyor. Benim kullandığım bu zamana kadar cildini ne ışıl ışıl yapan ürün skinceuticals retesturing activator ürünüydü. Mineral filtreli hafif tintli güneş kremleri de öyle oluyor darphin intral gibi. Gene darphinden

Lumiere Essentielle Illuminating Oil Gel-Cream kullanmıştım o da ışıl ışıl yapmıştı.Asitler de bu anlamda çok iyiler özellikle glikolik asit de güzel ışıldama sağlıyor. Cilt neme doyunca da ışıldar güzel bir hyaluronic asit serumu da çok iş görür. Uygun fiyatlı olanlar da var. Kağıt maske çok sevmem ama anlık olarak neme doyurma ve ışıltı açısından etkililer bence. Fermente içerikli ürünler de güzel neme doyurun a cildi ışıltılı oluyorsun. Missha first treatment essense gibi, Dr ceuracle kombuçya essense gibi ikisini de çok iyidir. Işıltılı bir makyaj bazı kullanabilirsiniz Mac Prep + Prime Natural Radiance base Lumiere gibi veya bobbi brown extra illuminating moisture balm gibi.​

Bu mu bahsettigin

Probiyotik serisini çok sevdim maskesini dediğim mi o korres. Bir de probiyotik olarak vichynin mineral 89mun probiyotiklisini yazmıştım ama korresi sordun sanırım. Ya hepsi efso duruyor ya Lancomu ben de merak ediyorum. Estee lauder advance nigt repair de öyle aslında o güzeldi. İkisi karşılaştırıl hep zaten.

Ah omur yetmeyecek tüm bebekleri sahiplenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…