- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
- 88
Peeling etkisi de yapıyor. Glikolikle benzer etki. Yüksek oranda üre sayesinde. Bunda da hyalarunik asit, fermante içerik var ama asıl bomba üre. Akşam öneriliyor ama uzmanı gündüz de kullanılabilir demişti gündüz zaten bunu sür sadece üstüne güneş kremi valla ışıl ışıl her yer her yer sanki pavyonBu mu bahsettigin
Skinceuticals Retexturing Activator 30ml | Dermoeczanem.com
Skinceuticals Retexturing Activator 30ml ve tüm Skinceuticals çeşitleri ve tüm seçkin dermokozmetik markalar vitaminler, bebek ürünleri Dermoeczanem'de.www.dermoeczanem.com
Ben bi de kiehls kullanmıştım ya mavi renkli nightAh omur yetmeyecek tüm bebekleri sahiplenmeye
Bunu alicam kiehls bile kullandım mavi renkli night serumu ve nemlendirici ama s.c ye sira gelmedi. Yani bi s.c seçenek hakkım olsa bu olsun der miydin?Peeling etkisi de yapıyor. Glikolikle benzer etki. Yüksek oranda üre sayesinde. Bunda da hyalarunik asit, fermante içerik var ama asıl bomba üre. Akşam öneriliyor ama uzmanı gündüz de kullanılabilir demişti gündüz zaten bunu sür sadece üstüne güneş kremi valla ışıl ışıl her yer her yer sanki pavyonTemiz cilde tek başına uygulanıyor pratik de ve nem bombası.
En yakın kankitom boğaBen mesela skin fluencerlarin kusurlarını da gösterdiği medikal işlem görmemiş ciltlerini daha güvenilir buluyorum. Mesela takip ediyorsan bollove beauty var deyncat var melis öcal var cisem in de kizarikliklari var . Kusursuz cilt bence yok varsa bile genetik çok etkili bazen hic bakmayanlarin cildi cillop gibi olurken cok dikkat edenlerin problemli olabilyo. Ojemrujumrimelimi takip etmiyorum ama baktım bi o ufak dokunuşlar da olsa medikal işlem yaptırmış gibi hissettim. Belki botoks falan. Ben hiç filtre kullanmam çünkü orijinalini bildiğim şeyi farklı görmek beni tatmin etmiyor realist bir boğa olmamdan da kaynaklaniyor olabilr:))
seni gördüğüme çok sevindimSanıyorum ki 1 haftamı,geceleri herkes uyurkene bu topiğie verdimhatta ben bile kaç kez okurken sızdım
Ilgimi cekme sebebi asitlere başlamak istiyor olmam ve asitlerden cok korkuyorumiyi ki de korkmuşum ve iyi ki de bu topik açılmış...öncesinde anladığım kadarı ile bariyer güçlendirip rutin oluşturmak gerekiyor
Cildim karmadan yağlıya dönük
Kışın da bir tık daha normale dönük
sivilce sorunum yok ayda 1-2 kere çenede çıkarsa çıkar bazen de ağrısı olur kendisi çıkmadan gider biter
Yüzümde parlama olur
Gözenek sorunum var (1 aydır kolajen kullanıyorum görünümde biraz hafifleme var yada bana öyle geliyor bilmiyorum)
Pütürlük olayı da var alın ve çene bölgesinde
Kasım gibi retinol ve peptit asitlerine başlamak istiyorum ufaktan ve ben dersime güzel çalıştıysam ilk etapta almam gereken ürünler bunlar dimi?
Eğer okeylerseniz alicam hemen
Özellikle N nscckts ( sabrına kurban bu arada ben bile şöyle oldum)
Bu arada cyrene göz kremi hakkindaki düşüncelerinizi de merak ediyorum ağır kaçar mi yaz günü? Gerçi gözaltım alışık sanıyorum bu tür iceriklere
şuan baş tacı yapmak istiyorum seni harikasın harikaCelenesi eklemedim çünkü bende var
Eki Görüntüle 3108866 Eki Görüntüle 3108867 Eki Görüntüle 3108868
Karşı değilim bende kremim yetmediği yerde hekime giderim ama şuan beni skincare mutlu ediyor yani h em hobi hem ilgi seviyorum gittiği yere kadarEn yakın kankitom boğaGene ruh ikiziyiz hepsini takip ediyorum. ojemrujum evet var ufak ufak dokunuşlar zaten gizlemiyor paylaşıyor dokunuşlarını yakıştırıyor da bence. Çok hoş Tabii medikal işlemler ayrı dava kremlerin de sınırı bir yere kadar yani.
Yaa ❤şuan baş tacı yapmak istiyorum seni harikasın harika
Denemediğim ürünleri de var her şeyini denemedim. Denediklerim arasında evet. Hepsini sevdim evet ama phyto corrective maske güzel. Güzel sakinleştiriyor ama bir daha almasam da o kadar üzülmem başka sakinleştiren ürünlerim de var ha güzel mi güzel. Phyto corrective serum ve Hydrayting b5 serum çok güzel ama son kertete hyalarunik asit serumu swiss bio falan da var the fair var bu kadar para vermeden gene güzel ürünler var. Resveratrolü daha tam anlayamadım. Emin değilim yeni.Equlazing toner de iyi ama en az sevdiğim de bu oldu güzel ama kesinlikle almalıyım demem. Bunlar arasında o. Ama zaten antioksidan oteritesi sonuçta c leri denemedim asıl ana ürünler onlar belki de kullanınca onları seçerim. Bir de bu biraz değişik pek alternatifi yok bir de benim gibi çok düşüşük yüzdeki yüzde 1 bile glikolikte hatta laktikte bile genel olarak aha da cildi zorlanan biri için çok işlevsel yüzde 20 glikoliğe falan eş diyorlardı.Ben bi de kiehls kullanmıştım ya mavi renkli night
Bunu alicam kiehls bile kullandım mavi renkli night serumu ve nemlendirici ama s.c ye sira gelmedi. Yani bi s.c seçenek hakkım olsa bu olsun der miydin?
Gece bunu gündüz cvit kullansam ısıldim güneş gözlüğü mü taktırır bakanlara
Glikolik bende ciddi sorun yani o yüzden çok glikolik deneyimim olamadı maalesef. Skinceuticalsta da var glikolik 10 onu çok merak ediyorum ve temizleyici de var glikolikle temizleyici deyip geçmemek lazım bazen böyle etkili aktif içeriklerde sadece bir kaç dakika yüzde tutup temizlemek bile işe yarıyor. Retinale başlamayı düşünüyorsun ya aslında ufak skarlara o iyi geliyor. I am from ginseng barulab veya klairs peptit kombosu da patlatabilirsin.Skinceuticalsı ben beğeniyorum epey ama şart mı tartışılır uygun fiyatlı 1 glikolik arada zaten de retina de varsa yeto benceS Skinkeyrlover ya bende glikolik mü başlasam derin olmayan skarlarim ve geniş olmayan gozeneklerime glikolik mi dersin yoksa s.c nin su muhteşem serumu mu
Saç tipimiz pek benzemiyor benim boyasız ince telli ve hafif dalgalıKızlar biraz saçlardan da konuşalım herkesin farklı fikri önemli benim için.
Şimdi ben 23 yaşından beri keyfi boyuyorum farklı renkler denedim iki kere ombre yapıldı bi kez yandı. Kuru kalın kivircik saçlarım. Evlenmeden önce ve evlendikten sonra yandığında
* Davines nourishing
* b.c nemlendirici
* kerastes turuncu ve yeşil kapaklı serisini kullandım. Milkshske in kopuklerini ve hair care markasının serumu şampuanı
Marketlerde ise herbal essence, ogx, inecto, urban care ve ashley joy un farklı çeşitlerini.
Ya benim iki doğumdan sonra dökülme de başladı. Ona biotin, the fair serum ve swissoderm önerilerini almıştım kızlardan
Bu ay yoğun sarıya radikal dönüş yapabilrim. Kepek problemin yok ama saç derim nefes almıyor arada kaşınıyor hissediyorum. Hem sari olunca nem verecek kurutmayacak sac derisini rahatlatacak yag kürleri dışında önereceğiniz şampuan/ krem bakım ürünleri var mı?
* liquid keratin de aklımda bu arada bi kere kuaförde yaptırdım keratin açtı kivirlarimi o yüzden evde yapısını bozmadan sağlığını da bozmadan kullanacağım şeyler lazım
Juvenil glikolik asitli temizleyici aldım daha açmadım bi de she vec ten saf glikolik asit tester geldi. Önce bi deneyip fikir sahibi olayım bari.Glikolik bende ciddi sorun yani o yüzden çok glikolik deneyimim olamadı maalesef. Skinceuticalsta da var glikolik 10 onu çok merak ediyorum ve temizleyici de var glikolikle temizleyici deyip geçmemek lazım bazen böyle etkili aktif içeriklerde sadece bir kaç dakika yüzde tutup temizlemek bile işe yarıyor. Retinale başlamayı düşünüyorsun ya aslında ufak skarlara o iyi geliyor. I am from ginseng barulab veya klairs peptit kombosu da patlatabilirsin.Skinceuticalsı ben beğeniyorum epey ama şart mı tartışılır uygun fiyatlı 1 glikolik arada zaten de retina de varsa yeto bence
Saçımız gruptan ayrıldı deseneSaç tipimiz pek benzemiyor benim boyasız ince telli ve hafif dalgalı
Enzim peeling hic denemedim inşallah iyi gelir,anlaşıldı 2 haftada 1seni gördüğüme çok sevindimpütürlükler için enzim peeling denedin mi ? 2 haftada bir yaparsan seversin ve yeterli gelir
süpersin okuduğun için çok teşekkür ederim retinol ne almayı düşünüyorsun peki
şuan nasıl bir cilt bakım rutinin var ?
önce sarıya döneceksen lazım olur diye mor şampuanlardan başlayayımKızlar biraz saçlardan da konuşalım herkesin farklı fikri önemli benim için.
Şimdi ben 23 yaşından beri keyfi boyuyorum farklı renkler denedim iki kere ombre yapıldı bi kez yandı. Kuru kalın kivircik saçlarım. Evlenmeden önce ve evlendikten sonra yandığında
* Davines nourishing
* b.c nemlendirici
* kerastes turuncu ve yeşil kapaklı serisini kullandım. Milkshske in kopuklerini ve hair care markasının serumu şampuanı
Marketlerde ise herbal essence, ogx, inecto, urban care ve ashley joy un farklı çeşitlerini.
Ya benim iki doğumdan sonra dökülme de başladı. Ona biotin, the fair serum ve swissoderm önerilerini almıştım kızlardan
Bu ay yoğun sarıya radikal dönüş yapabilrim. Kepek problemin yok ama saç derim nefes almıyor arada kaşınıyor hissediyorum. Hem sari olunca nem verecek kurutmayacak sac derisini rahatlatacak yag kürleri dışında önereceğiniz şampuan/ krem bakım ürünleri var mı?
* liquid keratin de aklımda bu arada bi kere kuaförde yaptırdım keratin açtı kivirlarimi o yüzden evde yapısını bozmadan sağlığını da bozmadan kullanacağım şeyler lazım
Saçta bence prosperity olayı çok önemli mesela benim saçlarım low prosperity o yüzden aslında proteinli şeylerden uzak durmam gerekiyor ama şu ara her saç ürününde ama her saç ürününde benim yukarıda attığım şampuan da dahil olmak üzere bir hidrolize buğday proteini, hidrolize soya proteini, hindistanceviziyağı falan var yani asla kullanamam diye bir şey yok arada benim saçımın da ihtiyacı oluyor ama low prosperity hairin o kadar da ihtiyacı olmuyor ama o kadar her şey de var ki bir de okadara ihtiyacım olmadığı halde bir ara çok ürün kullandım çok iyi gelmedi saçlarım bir garip oldu şimdi dönüşümlü bazen kullanıyorum ama çoğunlukla proteinsiz şeylere yöneldim ama seninkiler anlattığın kadarı ile high prosperity hair tabi tam proteine ihtiyacı olan saç.Saçımız gruptan ayrıldı desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?