daha iyisini kendi kullandığım dermoskin arbutini önericem kendisine saf içerik belliki seboya dokunuyor anladığım o oldu sebodaDoğanın arbutinine alternatif yakın fiyatlı alternatif bir marka deneyebilirsin bence.
peki nemlendiricin hemen emiliyor mu yoksa bariyer gibi kalıyor mu normalde purestden kullandığın niacinimadeın nemi sana yetmeliydi üstelik yıkama jelin en en hassas nazik olanlardan cosmedi tam arındırmaz bile + yağ bazlı temizleyicininde bıraktığı nem var yani üstüne de bunu kullanıyorsan sen bildiğin kuru ciltlisin ya da fazlasıyla nemsizsin ne sürsen hüüpplüyor
Dermoskin yüksek fiyatlı derse juvenile be maruderm doa ya göre saha konsantre ve yoğun, güzel indirimlerde oluyor.daha iyisini kendi kullandığım dermoskin arbutini önericem kendisine saf içerik belliki seboya dokunuyor anladığım o oldu seboda
Bence de kuru ciltli o nivea ile çok agresif temizlediği için cilt yağ salgılamış ve bariyeri tamamen bozulmuş.peki nemlendiricin hemen emiliyor mu yoksa bariyer gibi kalıyor mu normalde purestden kullandığın niacinimadeın nemi sana yetmeliydi üstelik yıkama jelin en en hassas nazik olanlardan cosmedi tam arındırmaz bile + yağ bazlı temizleyicininde bıraktığı nem var yani üstüne de bunu kullanıyorsan sen bildiğin kuru ciltlisin ya da fazlasıyla nemsizsin ne sürsen hüüpplüyor
aynen onlarda çok iyi dur bakim dermoskin ne kadar olmuş elim titredi resmen hergün fiyatlar artıyorDermoskin yüksek fiyatlı derse juvenile be maruderm doa ya göre saha konsantre ve yoğun, güzel indirimlerde oluyor.
kesinlikle katılıyorumBence de kuru ciltli o nivea ile çok agresif temizlediği için cilt yağ salgılamış ve bariyeri tamamen bozulmuş.
önemli olan sana iyi hissettirmesi memnun kaldıysan işe yarar demektirKullanmadim aklima gelmisti dedigin. Fakat Boyle eriyor mu desem nasil desem. Yavas yavas masaj yapmistim yuzume.
Sepete attim daha ödeme yapmadim
The purest enzim peeling de iyi fakat bu ayri bir his ve yumusaklik verdi
Maruderm de 3 al 2 öde var.sebo bak şimdi benim sana içim çok rahat gözüm kapalı önerebileceğim ilk sıradaki dermoskindir
https://www.trendyol.com/dermoskin/...p-4363619?boutiqueId=603009&merchantId=115023 eczanelerde bir tık daha ucuza satılıyor biliyorum çünkü ben eczaneden alıyorum
sonra 2. sıradaki marudermdir
https://www.trendyol.com/maru-derm/...2Dw0x3JwhQsoFIUNCvF6rzQHq-Gu85m4aAhenEALw_wcB bu da whatson gratis gibi yerlerde satılıyor
https://www.trendyol.com/jeuvenile/...dt6GIIUji_J3ksNhHnXPILXkEfwSGeK8aAse2EALw_wcB bu da var ama cildine uymayabilir fazla içerik var emin değilim keşke tester olsa hepsinden kullansan baksan hangisini beğenirsen onu alsan firmalar bunu yapmalı 3-5 tl tek kullanımlık testerlar olmalı bu böyle gerçekten sıkıntı aynı sorunu bende yaşıyorum hangisi daha iyi gelir çok para veriyoruz stresiyle risk alamıyorum artık eskiden deneme tahtası gibi herşeyi alabilirdim şimdi benimde elim titriyor valla
bu kremlerde nem daha fazla ve gece uygularsın sabahda purest niacinimade uygularsın dengelenir
evet o kampanyaları süper kaçmaz, iş arkadaşı kuzeni falan varsa yarı yarıya parasını bölüşürler ikiside sahip olmuş olur kampanya sadesinde aslında daha ulaşılabilir de olabilir böylelikledeMaruderm de 3 al 2 öde var.
Juvenile’de 2. Si 1 tl var. Bunlardan rutine ekleme yapılabilir.
Geçen yıl doa niacinamide kullanmıştım su gibiydi. Bu yıl juvenile kullandım daha yoğun ve daha başarılı bana göre.
Dermoskin arbutini de tek geçerim. Hem nemlendiriyor hem renk açıyor.
Yemeyecek miyiz spordan sonrasporda iyi geldi valla bir gevşedim bugün kıtlıktan çıkmış gibi yiyesim var
yiceeezzz yicezzz yenmezmi ya ben tavuk budlu salata yanında ayranla yerim şimdi ama gereksiz enerji alasımda var enteresandır reglme 1 hafta kala benim iştah açılıyor ne manaysa ama kuduruk bir mide anlatamam nasıl açılıyor o iştah dünyayı yesem doymam sanki reglde de aşırı sancıdan habire çıkarıp duruyorum o da ayrı tabiiYemeyecek miyiz spordan sonrabende spordan çıktım çook açımm. Protein ağırlık bişeyler yesek!!
İlk başlarda nemli bir his bırakıyor sonra normalleşiyor emiliyor cilt analizi yapan bir eczane bulsam tam öğreneceğim eskiye oranla cildimden çok memnunum nivea mahvetmis kurutmustu sonrasında frudia bu ürünler çok iyi geldi nisamed ilk başlarda intihapli sivilceler çıkarıyordu şimdi daha iyim tek tuk sivilcem var hatta yüzümü çekip atayim yüzümü saklayıp olmazsa değerlendirmesini yaparsin cnm frudiayida vücuduma kullanip bitirmeye çalışıyorum niveayida anneme verdimpeki nemlendiricin hemen emiliyor mu yoksa bariyer gibi kalıyor mu normalde purestden kullandığın niacinimadeın nemi sana yetmeliydi üstelik yıkama jelin en en hassas nazik olanlardan cosmedi tam arındırmaz bile + yağ bazlı temizleyicininde bıraktığı nem var yani üstüne de bunu kullanıyorsan sen bildiğin kuru ciltlisin ya da fazlasıyla nemsizsin ne sürsen hüüpplüyor
Bende ızgara tavuk ve ayran. Regl döneminde hormonlar uçuşa geçiyor yüksek östrojen yağ hücrelerini genişletme çabasında oluyor sanırım. Magnezyum desteği yardımcı olabilir belki.yiceeezzz yicezzz yenmezmi ya ben tavuk budlu salata yanında ayranla yerim şimdi ama gereksiz enerji alasımda var enteresandır reglme 1 hafta kala benim iştah açılıyor ne manaysa ama kuduruk bir mide anlatamam nasıl açılıyor o iştah dünyayı yesem doymam sanki reglde de aşırı sancıdan habire çıkarıp duruyorum o da ayrı tabii
Yoga yaptınız mı hiç.sporda iyi geldi valla bir gevşedim bugün kıtlıktan çıkmış gibi yiyesim var
Çıkıyor sivilce yelpeki sivilcelerin ne durumda sürekli yenileri çıkıyor mu yoksa çıkanlar sönmeye başladılar mı değişiklikleri yenilikleri de yazar mısın eksiksiz ne var ne yoksa
Doadan memnun kaldım güzel gerçekten A AmetisttDoğanın arbutinine alternatif yakın fiyatlı alternatif bir marka deneyebilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?