Ya kıyamam sana hakkını helal et aslında bn cildimi yağlı zannediyordum karma ciltlilere uygun ürün kullanınca farkettim ki birde sadece burun bölgem yağlı duruyor zaten diyer yerlerim normal sizin yaptınız derin cilt bakımlarını yapamam evt cildimi tam düzeltmeden oturmadan urunler her gün uçuyor fiyatları alıyım kenarda dursun düşüncem cnm zamanı gelince kullanırımsen önce cilt bariyerini onar cilt tipini en sağlıklı hale getirde kızlar senden aylar önce başladılar oturttular ürünün tipinden içeriğinden anlarlar anlaşıp anlaşamayacaklarını ona göre stok yaparlar sen daha tanıma alıştırma aşamasındasın bak sepya da birkaç ay aynı rutinde gitti cildi alışana kadar tekdüze sonra kendiside alıştı cildide değişti kendince şunu mu alsam bunu mu alsam diye doğru ürün tespiti yapabiliyor senin daha ph düzenlemen bariyer onarman lazım. birde bence cilt tipini doğru ifade edemiyorsun mesela kuru diyorsun yağlı da demiştin ilk... sonra karma dedin hepsi birbirinden o denli farklı ki ... bu yüzden senin doğru ürünleri bulman daha uzun sürecek gibi. mesela sana tavsiyem kuru olan bölgelerine ayrı yağlı olan bölgelerine ayrı ürün kullanman . bunu dedim de hepimizin devreler yanmaz inşallah sübhaneke dinimiz amin
Yok ya yok, ben sana nerede satıldığını yazdığım halde sen hepsine soracağım diyorsun ya, bir daha bir şey yazasım gelmiyor. Vallahi de gelmiyor, billahi de gelmiyor. Ahan da buraya yazıyorum, içimden gelmiyor yavHepsine soracağım bakalimArrietty_
İşte ben de sana dün bu yüzden cildin karma galiba ama sanki yağlı yazmıştın tam hatırlamıyorum demiştim. Bence Gratis ya da Watsons'a git, hangisinde cilt bakım uzmanı bulursan ona sor ki görerek cildini anlatsın sana. Sen ürünleri ona göre seçersin. Çünkü bir ay sonra havalar soğuduğunda cildim aslında kuruymuş diyeceğine eminim.Ya kıyamam sana hakkını helal et aslında bn cildimi yağlı zannediyordum karma ciltlilere uygun ürün kullanınca farkettim ki birde sadece burun bölgem yağlı duruyor zaten diyer yerlerim normal sizin yaptınız derin cilt bakımlarını yapamam evt cildimi tam düzeltmeden oturmadan urunler her gün uçuyor fiyatları alıyım kenarda dursun düşüncem cnm zamanı gelince kullanırım
alayım kenarda dursun dediklerin belki cildine uymayacak boşuna para vermiş olacaksın ?Ya kıyamam sana hakkını helal et aslında bn cildimi yağlı zannediyordum karma ciltlilere uygun ürün kullanınca farkettim ki birde sadece burun bölgem yağlı duruyor zaten diyer yerlerim normal sizin yaptınız derin cilt bakımlarını yapamam evt cildimi tam düzeltmeden oturmadan urunler her gün uçuyor fiyatları alıyım kenarda dursun düşüncem cnm zamanı gelince kullanırım
anladığım kadarıyla cildi alerjiye akneye meyilli hassas ve kuruya dönük karmaYok ya yok, ben sana nerede satıldığını yazdığım halde sen hepsine soracağım diyorsun ya, bir daha bir şey yazasım gelmiyor. Vallahi de gelmiyor, billahi de gelmiyor. Ahan da buraya yazıyorum, içimden gelmiyor yav
İşte ben de sana dün bu yüzden cildin karma galiba ama sanki yağlı yazmıştın tam hatırlamıyorum demiştim. Bence Gratis ya da Watsons'a git, hangisinde cilt bakım uzmanı bulursan ona sor ki görerek cildini anlatsın sana. Sen ürünleri ona göre seçersin. Çünkü bir ay sonra havalar soğuduğunda cildim aslında kuruymuş diyeceğine eminim.
Sizin burada önerdiklerinizi alacağım umarım uyar cildime oda şansa artıkalayım kenarda dursun dediklerin belki cildine uymayacak boşuna para vermiş olacaksın ?
tanesi sert değil mi bunun dikkat et micro çizikler olmasın cildinde heKizlar gecen sampuan aldigimda icinden su urunun minik boyu cikmisti. 1 defa kullanmalik tester
Etude House Baking Powder Crunch Pore Scrub / Kabartma Tozlu Peeling 200g Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Etude House Baking Powder Crunch Pore Scrub / Kabartma Tozlu Peeling 200g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Harika birseydi. Nemlendirici ile bunuda attim sepete
Gratise gittim bundan varmış olurmu gerçi başkalarına da bakmaya devam edecegim oayri konu S sepyazeytinYok ya yok, ben sana nerede satıldığını yazdığım halde sen hepsine soracağım diyorsun ya, bir daha bir şey yazasım gelmiyor. Vallahi de gelmiyor, billahi de gelmiyor. Ahan da buraya yazıyorum, içimden gelmiyor yav
İşte ben de sana dün bu yüzden cildin karma galiba ama sanki yağlı yazmıştın tam hatırlamıyorum demiştim. Bence Gratis ya da Watsons'a git, hangisinde cilt bakım uzmanı bulursan ona sor ki görerek cildini anlatsın sana. Sen ürünleri ona göre seçersin. Çünkü bir ay sonra havalar soğuduğunda cildim aslında kuruymuş diyeceğine eminim.
sen bana şimdi tekrardan bir rutinini yazsana tam olarak ne kullandın bu son 3-4 gün birebir yazsana bakayımYa kıyamam sana hakkını helal et aslında bn cildimi yağlı zannediyordum karma ciltlilere uygun ürün kullanınca farkettim ki birde sadece burun bölgem yağlı duruyor zaten diyer yerlerim normal sizin yaptınız derin cilt bakımlarını yapamam evt cildimi tam düzeltmeden oturmadan urunler her gün uçuyor fiyatları alıyım kenarda dursun düşüncem cnm zamanı gelince kullanırım
Kullanmadim aklima gelmisti dedigin. Fakat Boyle eriyor mu desem nasil desem. Yavas yavas masaj yapmistim yuzume.tanesi sert değil mi bunun dikkat et micro çizikler olmasın cildinde he
Olur olur en cok Kullanilan ve memnun olunan narli diye okudum benGratise gittim bundan varmış olurmu gerçi başkalarına da bakmaya devam edecegim oayri konu S sepyazeytin
Bunların dışında hiç birşey kullanmıyorum cnm sadece hafta bir kullanırım cildim toparlayinca fiddy yaparım diye kıl maskesi almak istiyorum nemlendirici bitince de onu yenileyeceğim nisacim okadar N nsccktssen bana şimdi tekrardan bir rutinini yazsana tam olarak ne kullandın bu son 3-4 gün birebir yazsana bakayım
Konuşmuyom ben senleGratise gittim bundan varmış olurmu gerçi başkalarına da bakmaya devam edecegim oayri konu S sepyazeytin
bu zaten alacağın kaç gündür söyleniyor daha ne bakacaksın başka yerlere al artık sebo şunu al gözünü seveyim ya heryerde aynı sonuçta başka yerde altına batırmıyorlar kiGratise gittim bundan varmış olurmu gerçi başkalarına da bakmaya devam edecegim oayri konu S sepyazeytin
peki sivilcelerin ne durumda sürekli yenileri çıkıyor mu yoksa çıkanlar sönmeye başladılar mı değişiklikleri yenilikleri de yazar mısın eksiksiz ne var ne yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?