Güzellik rutinleri

Ya kıyamam sana hakkını helal et aslında bn cildimi yağlı zannediyordum karma ciltlilere uygun ürün kullanınca farkettim ki birde sadece burun bölgem yağlı duruyor zaten diyer yerlerim normal sizin yaptınız derin cilt bakımlarını yapamam evt cildimi tam düzeltmeden oturmadan urunler her gün uçuyor fiyatları alıyım kenarda dursun düşüncem cnm zamanı gelince kullanırım

Hepsine soracağım bakalim Arrietty_
Yok ya yok, ben sana nerede satıldığını yazdığım halde sen hepsine soracağım diyorsun ya, bir daha bir şey yazasım gelmiyor. Vallahi de gelmiyor, billahi de gelmiyor. Ahan da buraya yazıyorum, içimden gelmiyor yav
İşte ben de sana dün bu yüzden cildin karma galiba ama sanki yağlı yazmıştın tam hatırlamıyorum demiştim. Bence Gratis ya da Watsons'a git, hangisinde cilt bakım uzmanı bulursan ona sor ki görerek cildini anlatsın sana. Sen ürünleri ona göre seçersin. Çünkü bir ay sonra havalar soğuduğunda cildim aslında kuruymuş diyeceğine eminim.

alayım kenarda dursun dediklerin belki cildine uymayacak boşuna para vermiş olacaksın ?

anladığım kadarıyla cildi alerjiye akneye meyilli hassas ve kuruya dönük karma aslında kendisine şu şu ürünleri al diyebilirim ama demeye korkuyorum , tam olarak adım akıllı rutin yapılması lazım buda maalesef maliyet ayy keşke şartlarımız farklı olsa gerçekten gönül neler isterde ... ah ah

tanesi sert değil mi bunun dikkat et micro çizikler olmasın cildinde he

Gratise gittim bundan varmış olurmu gerçi başkalarına da bakmaya devam edecegim oayri konu S sepyazeytin

Eklentiler

• images (14).webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 31
sen bana şimdi tekrardan bir rutinini yazsana tam olarak ne kullandın bu son 3-4 gün birebir yazsana bakayım

tanesi sert değil mi bunun dikkat et micro çizikler olmasın cildinde he
Kullanmadim aklima gelmisti dedigin. Fakat Boyle eriyor mu desem nasil desem. Yavas yavas masaj yapmistim yuzume.
Sepete attim daha ödeme yapmadim
The purest enzim peeling de iyi fakat bu ayri bir his ve yumusaklik verdi

sen bana şimdi tekrardan bir rutinini yazsana tam olarak ne kullandın bu son 3-4 gün birebir yazsana bakayım
Bunların dışında hiç birşey kullanmıyorum cnm sadece hafta bir kullanırım cildim toparlayinca fiddy yaparım diye kıl maskesi almak istiyorum nemlendirici bitince de onu yenileyeceğim nisacim okadar N nscckts

Eklentiler

• IMG_20220907_200344.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2022-09-01-22-11-45-924_com.android.chrome.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 29
  • cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml-cosmed-156596-37-B.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220806_120751.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20220613_172326.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2022-05-04-09-45-11-376_com.zhiliaoapp.musically.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 35
Nemlendiricimde bu unutmuşum atmayı N nscckts

Eklentiler

• images (4).webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 27
Gratise gittim bundan varmış olurmu gerçi başkalarına da bakmaya devam edecegim oayri konu S sepyazeytin
bu zaten alacağın kaç gündür söyleniyor daha ne bakacaksın başka yerlere al artık sebo şunu al gözünü seveyim ya heryerde aynı sonuçta başka yerde altına batırmıyorlar ki

peki sivilcelerin ne durumda sürekli yenileri çıkıyor mu yoksa çıkanlar sönmeye başladılar mı değişiklikleri yenilikleri de yazar mısın eksiksiz ne var ne yoksa

Doğanın arbutinine alternatif yakın fiyatlı alternatif bir marka deneyebilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…