Güzellik rutinleri

kız sebo güneş kreminide bir sil istersen bakteri üretir öyle dışı bulaş olmuş fondoten mi ne o ? yüzüne sürüyorsun sivilcelendirir valla
Güneş kremi sürerken bulastirmisim eski resim o şimdi temiz cnm N nscckts

Marudermin Eve shopta var hep gözüm takılıyor indirime girince bakarim diye düşünüyordum iyi olduğu onerdigin tm cnm bakicam bu ürünlere alacam inşallah @nsccks

hiç yapmadım sanırım sporda benim kopmam lazım, mesela bugün çok sakinlik istedim en sakin yavaş halimde yaptığım videoydu. genelde kendimi parçalayarak spor yapmayı seviyorum en çok bunları yapıyorum mesela
birde bu

tamam eskisi gibi irinli sivilceler çıkmıyorsa daha yeni düzelmeye gözle görülür farklara başlayacak daha nem dengesi oturmamıştır normal . o arbutinden de akşam rutinine eklersin
sabah da niacinimade devam. gerektiğinde nemlendirici sürersin haftada 1 enzim peeling 2 haftada bir fiddy yaparsın sıkıntı kalmaz

Akşam bakımını yaptım tek nemlendiriciyi sürmedim sürmeden yollayayim dedim bakarmisin nisam N nscckts

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-01-19-29-27-060_com.whatsapp.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2022-10-01-19-28-39-053_com.whatsapp.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 42
Çok keyifli eskiden leslie’den sonra 2. Videoyu yapardım. Bir süre daha platesle devam etmek zorundayım. Plateste hareketleri hızlı hızlı yapınca hoca olmadı tekrar diyor ve yavaş yapıyorsun. Hangi kas çalıştı neresi hangi bölgeyi destekledi vs anlatıyor. Önce zor gelmişti alıştım. Kürek te eğlenceli geldi tutuş şekline göre bacak, karın, sırt çalıştırabiliyorsun.
Yoga bir deneme dersi alacağım sanırım.

Offf burası su an 38 derece
öğlen piştik şapır şapır terliyoruz
Hala adam akıllı peptit ve retinole başlayamiyorum
Biz bugün 40 dereceyi gördük. Şu an 36 derece. Garip bir sıcaklık var dışarı çıkınca insan yüzünü ateşe tutmuş gibi oluyor. Benimde peptit retinol sırada bekliyor. Fiddy bile yapmadım bu haftasonu

Bende eskisi kadar tolere edemiyorum yani eskiden insan ilişkilerine daha hoşgörülu, sabırlı empatik uzaklaşırdim. Şimdilerde mantığım su ben düşünebiliyorsam incelikli , ben rahatsız etmeyim minnet etmeyim diye uğraşıyorsam , kötü gününde iyi gününde yanındaysam o da gayet olabilir. Bencil düşüncesiz insana benim de burda da gerçek hayatta da tahammülüm yok. Direk soğuyorum kötülük yapmayı düşünmem asla ama bidaha da sıcaklık duyup konuşmak istemem

Akşam bakımını yaptım tek nemlendiriciyi sürmedim sürmeden yollayayim dedim bakarmisin nisam N nscckts
eskiden cildin kabuk görüntülü mat ve akneliydi şimdi nasıl canlı olmuş parlıyor ,mevcut lekeler kızarıklıklar eski sivilcelerinin izleri zaten... birde geçenlerde cildim eskisinden kötü oldu demiştin şaka gibisin resmen rengin açılmış vallahi

Hiç yapmadım ben ama denemek isterdim önce şu reformer i halledeyemim de daha biksc ay onu düşünüyorum

Hiç yapmadım ben ama denemek isterdim önce şu reformer i halledeyemim de daha biksc ay onu düşünüyorum
Reformer gerçekten keyifli ve kilo hızla düşmese bile hızla incelme sağlıyor. Kasların güçlendiğini hissediyorsun.

Antalyanin cilvesi bu olsa gerek
ekim sonu kasımı başı bulur bizim serumlanmamız

O ara kötüydü cnm simdi toparladi sen zaten normal nisamed yapiyor düzeltecek demiştin dediğin oldu harikasın tşk ederim N nscckts

Antalyanin cilvesi bu olsa gerek
ekim sonu kasımı başı bulur bizim serumlanmamız
Ben daha önce ekim ayında bu sıcaklığı gördüğümüzü hatırlamıyorum. Peptit retinol stoğuna devam

O ara kötüydü cnm simdi toparladi sen zaten normal nisamed yapiyor düzeltecek demiştin dediğin oldu harikasın tşk ederim N nscckts
Sen Nisa’nın sözünü dinlemeye devam canım. Cildin parlamış canlanmış. Bariz ben bakımlıyım diyor. Kil maskesi için acele etme biraz daha toparlansın. Kil maskesi seni fazla kurutabilir.

Sen Nisa’nın sözünü dinlemeye devam canım. Cildin parlamış canlanmış. Bariz ben bakımlıyım diyor. Kil maskesi için acele etme biraz daha toparlansın. Kil maskesi seni fazla kurutabilir.
Bekleyeceğim onun içinde zaten sürsemde sadece burnuma sürerim en yoğun siyah noktam orada fotoğrafta görmüşündúr tatlım A Ametistt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…