güzellik takıntısı internetteki erkekler dedikleri ne kadar doğru?

bu nedir heee 2 gune guzellik konulari acilir olduyani bedeva estetik varda bizimmi haberimiz yok zaten yaptirmam ben cok guzelim herkis cok begenir beni o bildiginiz begendiniz sanatcilar bile bana bakip orasini burasini estetik yaptiriyo

Bu ne yahu Türkçeden yoksun inanılmaz devrik bir yazı okumak eziyet.. Anladığı kadarını cevaplıyım cinsel içerikli sitede kamera ile konuşmanı ne gereği var başına iş açılabilir. Bir de mail atmışsın sanırım adreslerini nereden biliyorsan bir grup afedersin sapık sana yorum yapıyor sen de ciddiye alıyorsun şunu bunu dediler diye senin gerçek bir hayatın arkadaşların yok mu çevrende yaşında çok küçük eminim ki uzak dur öyle sitelerden başına iş açılır pişman olursun.

herkesin derdi başından aşkın sizin açtığınız konuya bakın. Heyyy Allahım yaaa...

türkçe zor bir dil değil... okunduğu gibi de yazılır.. günlük hayatta bu kadar devrik ve kopuk mu konuşuorsun ki buraya iki kelimeyi yanyana getirip yazamadın

erkekler menfaatleri varsa kurbağaya bile güzel derler ,alacağına ulaşamadıklarını anladıklarında ise dünya güzeline bile kusur bulurlar psikolojik baskı yapmak için .
Kafaya takma bir yığın aklı penisinde erkeğin lafını

Al dedi... yap dedii. Git dedii... bir an bu kadın aklıma geldi yazış şeklinden...

Ama boşver internetteki insanların senin için ne dediğine.. aynaya bak ben güzelim de.. herkese göre güzellik değişiyor. Ve internettede kamera açma başına bi gün birşey gelir.

kaç yaşındasın merak ettim . hadi girdin öyle bir siteye kamera açmak niye?? hadi açtın millete kendini beğendirme derdin neden? oradaki bir iki zıpır adamın dediğini mi taktın bu kadar

8 erkeğe karşı kamera açıp kendini mi izletmiş ne anlamadım ne soruyor biri düzgün cümlelerle özetleyebilir mi
?boş site
?cinsellik site
ne iş

yorum dahi yapamıcam...o derece saçma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…