- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
- Konu Sahibi kackaloribu
-
En azından köyden bir şeyler getirmedilerse yuh diyorum onlaraDüşük ihtimal de olsa tahminen kurabiye ve çocuğa çikolata.
Konu sahibi bir şeyler aldılar mı ?
Ben konu sahibinin yerine içimden küfrediyorum.En azından köyden bir şeyler getirmedilerse yuh diyorum onlara
bende öyle yazdim bir sürü begenmedim aldim. hala sözümün arkasindayim. kari koca iyi insanlar cok belli ama bu kadar pasiflik artik iyilik ve saflik disina cikiyor. kadincagiz cocugunu yedirip icirip isitamiyor kvsi bakiyor cocuga, günlük dus alacaklar, kombiyi kökleyecekler, aylarca su 3-4 günün borcunu cekecekler.yok bu saflik iyilik degil.....
Kadincagiz ogluna taneyle havuc hesap ediyor ustune 4 gun yatili misafir agirlayacak. O begenmedim yazanlar alsinlar evlerine de goreyim benAmaan. Bazıları "tanrı misafiri", yok "akraba" yok şu bu diye iyilik abidesi kesilmek ister belki bu durumda. Ama daha önce yazdığım gibi herşeyin bir adabı var. Konu sahibin maddi durumu bile müsait değil. Hani güya bunu akrabalık namına yapmak lazım, ama akraba da akrabagini düşünüp hareket edebilir. Ama yok. Senin hayatını umursamayana gönül kapını sonunaaa kadar açman lazım. Jet sosyete sennur diyordu "Almanyada uzak bir akrabagim var. Orda kalırım. Bedava iş". Al işte o kadar
Neden olsun. Kahvaltıya da bir gün omlet birgün patates kızartması bir günde poaca tamamdir. Çaydan sonra da akşam mandalina elma koyun sadece. Çay yanına aperatif yapmanıza gerek yok.önerileriniz süper kızlar ama markete gitmeden halletmek adına sordum konuyu tam anlatamadım sanırım ben
kuru bakliyatım var evde onlarla bişeler yapmam lazım.
bugün mercimek çorbası patates sulusu ve bulgur pilavı yapıcam.
yarın da kuru fasulye pirinç pilavı yaparım artık. çorbasız da olur sanırım.
sizce ayıp olur mu
Parası yok alışveriş için.Neden olsun. Kahvaltıya da bir gün omlet birgün patates kızartması bir günde poaca tamamdir. Çaydan sonra da akşam mandalina elma koyun sadece. Çay yanına aperatif yapmanıza gerek yok.
2 günluk menünüzu ayarlamissiniz zaten. 3. Günde de fırında kaşarlı makarnayla pırasa yapın yolcu edin
Amaan. Bazıları "tanrı misafiri", yok "akraba" yok şu bu diye iyilik abidesi kesilmek ister belki bu durumda. Ama daha önce yazdığım gibi herşeyin bir adabı var. Konu sahibin maddi durumu bile müsait değil. Hani güya bunu akrabalık namına yapmak lazım, ama akraba da akrabagini düşünüp hareket edebilir. Ama yok. Senin hayatını umursamayana gönül kapını sonunaaa kadar açman lazım. Jet sosyete sennur diyordu "Almanyada uzak bir akrabagim var. Orda kalırım. Bedava iş". Al işte o kadar
önerileriniz süper kızlar ama markete gitmeden halletmek adına sordum konuyu tam anlatamadım sanırım ben
kuru bakliyatım var evde onlarla bişeler yapmam lazım.
bugün mercimek çorbası patates sulusu ve bulgur pilavı yapıcam.
yarın da kuru fasulye pirinç pilavı yaparım artık. çorbasız da olur sanırım.
sizce ayıp olur mu
Kadincagiz ogluna taneyle havuc hesap ediyor ustune 4 gun yatili misafir agirlayacak. O begenmedim yazanlar alsinlar evlerine de goreyim beninsanda az bir sey dusunce olur diyecegim de yok maalesef
Evinde pırasa ve meyve yok sanırım. Hadi bir de yumurta olsun. 40 lira civarı tutar sanırım. Gelenler illa ki meyve almislardir bence. Aslında masraflı birşey yazmadımParası yok alışveriş için.
İşte insanın elinde bir lirası bile olmuyor olmayınca.Evinde pırasa ve meyve yok sanırım. Hadi bir de yumurta olsun. 40 lira civarı tutar sanırım. Gelenler illa ki meyve almislardir bence. Aslında masraflı birşey yazmadım
Konu sahibi zor bi dönemden geçiyo ve 1 lirasi bile cok onemli onun icin evde küçük cocugu var onun isteklerini zor karşılıyor. O yuzden evde olan kuru bakliyatlarla isi çözmek istiyor. Allah yardimcisi olsun su sitede okudugum her konusu içime dokundu ve cok cok iyi niyetli bi insan.Çok özür dileyerek soruyorum, karı koca çalışıyorsunuz, sebze alamaz misiniz mesela? Ben az önce bir sebze alışverişi yaptım 20tl tuttu aşağı yukarı ve onlarla günlerce yemek yapabilirim.
Ayrıca 33 yaşındaki adam ben evde yokken evimde kalacak He. Ne biliyorsun sapık olmadığını dolabına gitmeyeceğini. Eşine de sana da sinir oldum kusura bakma yani. Bari yatak odanı kilitle sabahları.
Peki esin bu durumu bildigi halde o nasil agirlayacaginizi dusunuyor?markete gidemeyecek durumdayız sorunumuz bu zaten yoksa gelsinler evde olsa malzemem sorun yok ağrılarım sesim çıkmaz ama eşime de markete git diyecek halde değiliz ki maalesf. o yüzden stresliyim
Krep yapın bidehiçbişepatates var bolca kızartırım artık..
Hepimiz istemediğimiz misafirimizi isteyene postayalım.Kadincagiz ogluna taneyle havuc hesap ediyor ustune 4 gun yatili misafir agirlayacak. O begenmedim yazanlar alsinlar evlerine de goreyim beninsanda az bir sey dusunce olur diyecegim de yok maalesef
Kkda herkes misafirperver. Bi ben varim yabani saniyordum valla. Kadinin evde erzagi yok firin yemegi yap yanina salata yap diyenler var saka gibiHepimiz istemediğimiz misafirimizi isteyene postayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?