Habersiz gelen yatılı misafirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Amaan. Bazıları "tanrı misafiri", yok "akraba" yok şu bu diye iyilik abidesi kesilmek ister belki bu durumda. Ama daha önce yazdığım gibi herşeyin bir adabı var. Konu sahibin maddi durumu bile müsait değil. Hani güya bunu akrabalık namına yapmak lazım, ama akraba da akrabagini düşünüp hareket edebilir. Ama yok. Senin hayatını umursamayana gönül kapını sonunaaa kadar açman lazım. Jet sosyete sennur diyordu "Almanyada uzak bir akrabagim var. Orda kalırım. Bedava iş". Al işte o kadar

Kadincagiz ogluna taneyle havuc hesap ediyor ustune 4 gun yatili misafir agirlayacak. O begenmedim yazanlar alsinlar evlerine de goreyim ben insanda az bir sey dusunce olur diyecegim de yok maalesef

Baklagillerden yapın. Kuru fasulye, nohut gibi gibi hem bereketli de olur calistiginizida biliyorlar. Sıkıntı etmeyin ya misafir buldugunu yer..

Neden olsun. Kahvaltıya da bir gün omlet birgün patates kızartması bir günde poaca tamamdir. Çaydan sonra da akşam mandalina elma koyun sadece. Çay yanına aperatif yapmanıza gerek yok.
2 günluk menünüzu ayarlamissiniz zaten. 3. Günde de fırında kaşarlı makarnayla pırasa yapın yolcu edin

Parası yok alışveriş için.

bitti o tanri misafiri akraba devirleri.

akrabada olsa annem disinda kimsenin evinde kalmam, ha belki kardesim. esimin babasinda bile kalmiyorum, oda yada daire tutuyorum bir kac günlükde olsa. herkes anlasin ki bende evimde istemiyorum kimseyi yatili.

Misafir çok severim. Yemek yapayım, davet masaları kurayım, yedireyim içireyim bayılırım. Yatılı misafirle de çok sorunum yok gibi (işime gelenlerle tabi)

Ammmaaaaa

Hayatta en nefret ettiğim şey emrivakidir. Annemin kardeşimin evine bile çat kapı gitmem.

Bu durumda, madem çat kapı geldiler gerçekten umduklarını değil bulduklarını yiyecekler.

En sevdiğim bakliyat yeşil mercimektir. Bi yeşil mercimek yemeği, yanına şehriyeli pilav ve yoğurt bi günü kurtaracaktır.

Bi gün de soslu makarna partisi yaparsınız, oldu bitti.

Kadincagiz ogluna taneyle havuc hesap ediyor ustune 4 gun yatili misafir agirlayacak. O begenmedim yazanlar alsinlar evlerine de goreyim ben insanda az bir sey dusunce olur diyecegim de yok maalesef

Ya beni deli eden şu: hepimiz ailemizi az cok tanıyoruz. Kimin iyi kötü gecindigini millet az cok biliyor. Öyle ha "ha annen yok mu, sorun yok, sana geliyoruz" demekle olmuyor işte akrabalık. Konu sahibine soralım misafir ettikleri insanlar bunları senede kaç kere arar sorar işleri düşmese. Ordan çıkar zaten "akrabalıklari". Benimde maddi imkanları kısıtlı olan akrabalarım var. Ben onlara yük olmamak adına gidip kalmam ve misafirliğe gitsem de elim boş gitmem. Insallah gelenlerde bunu göz önünde bulundurularak geliyorlar

Evinde pırasa ve meyve yok sanırım. Hadi bir de yumurta olsun. 40 lira civarı tutar sanırım. Gelenler illa ki meyve almislardir bence. Aslında masraflı birşey yazmadım
İşte insanın elinde bir lirası bile olmuyor olmayınca.

Çok özür dileyerek soruyorum, karı koca çalışıyorsunuz, sebze alamaz misiniz mesela? Ben az önce bir sebze alışverişi yaptım 20tl tuttu aşağı yukarı ve onlarla günlerce yemek yapabilirim.
Konu sahibi zor bi dönemden geçiyo ve 1 lirasi bile cok onemli onun icin evde küçük cocugu var onun isteklerini zor karşılıyor. O yuzden evde olan kuru bakliyatlarla isi çözmek istiyor. Allah yardimcisi olsun su sitede okudugum her konusu içime dokundu ve cok cok iyi niyetli bi insan.

Ayrıca 33 yaşındaki adam ben evde yokken evimde kalacak He. Ne biliyorsun sapık olmadığını dolabına gitmeyeceğini. Eşine de sana da sinir oldum kusura bakma yani. Bari yatak odanı kilitle sabahları.

Hakikaten ya tam da konuyu okuyunca annemde aynisini soyledi. Evde kazik kadar adam. Yatacaksin kalkacaksin, tuvaleti banyosu. Evde olmayacaksin evde kim ne halt karistiriyor bilmeyeceksin. Ciddi anlamda mide bulandirici. Erkek adam karisina boyle bir durumu reva gormemeli ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…