- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Bilmez olur mu. İşte tok açın halinden anlamaz tam olarak da bu oluyorhadi belki kuzeniniz gençti düşünemedi de halanız yanlış yapmış. bilmiyor mu abisinin durumunu
Bilmez olur mu. İşte tok açın halinden anlamaz tam olarak da bu oluyor
alemsiniz güldüm vallahi :) çok hoşsunuz ya
Z.kkımın kökünü yesinler. İnsanı zorla sinir edip strese sokuyorlar.hiçbişepatates var bolca kızartırım artık..
Z.kkımın kökünü yesinler. İnsanı zorla sinir edip strese sokuyorlar.
oh mis gibi valla çok iyisiniz düşünceli insanların olması güzel
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.kızlar markete gidecek param yok maalesef. o yüzden sordum ne yapabilirim diye.
önerilere göre mercimeğim var ondan çorba yapayım bugün, yanına da patates ve bulgur pilavı yapabilirim onlarda var. yoğurt turşu vs yok ama havucum var ondan da salata yapayım artık. ayıplamazlar sanırım misafire bunu mu yaptı diye.
yarına da bakalım düşünüyorum şimdi. kuru fasulye yapayım olmadı akşamdan ıslarım bugün.
Tamam misafirdir, iyi olmak lazım. Üstelik hastane için geleceklermiş. Hani sağlık bu neticede bir şey denmez ama 3 koca yetişkinin yatılı kalması hem de 4 gün için çatkapı gelmesi olacak şey değil. Ben konu sahibinin yerinde olsam acayip moralim bozulurdu ve suratım asık olurdu o 4 gün boyunca. Evde de ne varsa koyardım önlerine. Çünkü böylesi insanlar için strese girmeye zerre değmiyor ve fesat insan sen ne kadar mükemmel olduğunu düşünürsen düşün illa bir kusur buluyor. Bari strese girmeyeyim de öyle kusur bulacaklarsa bulsunlar derim ben.bende öyle yazdim bir sürü begenmedim aldim. hala sözümün arkasindayim. kari koca iyi insanlar cok belli ama bu kadar pasiflik artik iyilik ve saflik disina cikiyor. kadincagiz cocugunu yedirip icirip isitamiyor kvsi bakiyor cocuga, günlük dus alacaklar, kombiyi kökleyecekler, aylarca su 3-4 günün borcunu cekecekler.yok bu saflik iyilik degil.....
kackaloribu yanlış hatırlamıyorsam durumunuzla ilgili daha önceden konu açmıştınız, hatta siteden yardım eden olmuştu.
Kardeşleriniz gelecekti evde bir şey yoktu eşiniz de sizi evde parasız bırakıp başka bir sehirde düğüne gitmişti.
Bende bile bu olay yer etmişse akrabalarınız olayları daha iyi biliyordur. İnsanlar nasıl bu kadar anlayışsız oluyor anlamıyorum.
Tamam misafirdir, iyi olmak lazım. Üstelik hastane için geleceklermiş. Hani sağlık bu neticede bir şey denmez ama 3 koca yetişkinin yatılı kalması hem de 4 gün için çatkapı gelmesi olacak şey değil. Ben konu sahibinin yerinde olsam acayip moralim bozulurdu ve suratım asık olurdu o 4 gün boyunca. Evde de ne varsa koyardım önlerine. Çünkü böylesi insanlar için strese girmeye zerre değmiyor ve fesat insan sen ne kadar mükemmel olduğunu düşünürsen düşün illa bir kusur buluyor. Bari strese girmeyeyim de öyle kusur bulacaklarsa bulsunlar derim ben.
Ben calısan bi kadınım sizdende son dakika haberim oldu zaten evdede olmuyorum çalıstıgım için diyin.bence onların düsüncesizligi hataKızlar selam,
Yine ben yine bir dert.
Şimdi eşim aradı. Köyden akrabaları (kuzen sayılırmış) anne baba çocuk 3 lüsü bulunduğumuz şehre gelecekmiş. Hemde 3 yada 4 gün kadar kalacaklarmış hastane işleri vs varmış. Size geleceğiz demişler. Eşimin annesi de köye gitti haftasonu o kadar aksi ki durum. normalde ona gelirler ama kaynanamın da annesi biraz ağırlaşmış o yüzden köye gitti. oğluma da bi aile dostumuz bakıyor bu arada karman çormanız yani.
Evde yemeğim yok ve 7 gibi burda olacaklarmış bende işten 6bucukta çıkıyorum. eşim erken çıkıp karşılayacak ve bize götürecekmiş. Kabul etmesine çok kızdım ama gelme diyemezdim diyor. düşününce haklı. bende olsam diyemezdim. evde olduğumuzu biliyorlar. ama kızlar ben ne pişiricem bu aileye 3 4 gün boyunca. kuru erzağım var sadece. bana yardımcı olur musunuz ucuz yollu hemde misafire uygun ne yapabilirim?
mahçup olmakta istemiyorum ama napacağımı da bilmiyorum. kahvaltığı ayrı dert yemekliği ayrı dert. bana bi yardımcı olur musunuz nolurr..
bu arada gelen anne baba yaşlı çocuk dediğim de erkek ve o da en kötü 32 33 vardır yaşı. ya çok canım sıkıldı bu işe ya.
Düşük ihtimal de olsa tahminen kurabiye ve çocuğa çikolata.Gelmişlerdir şimdi elleri boş mu dolu mu geldi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?