Habersiz gelen yatılı misafirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Z.kkımın kökünü yesinler. İnsanı zorla sinir edip strese sokuyorlar.

bende öyle yazdim bir sürü begenmedim aldim. hala sözümün arkasindayim. kari koca iyi insanlar cok belli ama bu kadar pasiflik artik iyilik ve saflik disina cikiyor. kadincagiz cocugunu yedirip icirip isitamiyor kvsi bakiyor cocuga, günlük dus alacaklar, kombiyi kökleyecekler, aylarca su 3-4 günün borcunu cekecekler.yok bu saflik iyilik degil.....

oh mis gibi valla çok iyisiniz düşünceli insanların olması güzel

Bir arkadaş daha yazmış inşallah misafirleriniz de sizi şaşırtır da köyden hiç olmazsa doğal sebze meyve yumurta tavuk vs getirirler. Son dakika haber vererek çalışan ve çocuklu bir kadının evine misafirliğe gidiyorlarsa düşünmeliler zaten.

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.
Habersiz geliyorlarsa bulduklarını yiyecekler.
Beğenmeyenin kafasından aşağı bir kepçe patates sulusu dök bakalım, bir de öyle denesin. Belki beğenir.

Hastalık yüzünden değil keyfi olsa kızardım.
Simdi gidince aperatif yap kizartma ya da makarna çorba. Durumu anlat hoşgeldiniz bes geldiniz ama çalışıyorum kusura bakmayın 2 günlük aynı yemek yaparım yanlış anlamayin vs diye. Koy koca tencere fasulyeyi islat. 2 günlük fasulye yap yanina pilav. Salatayida bu aksam hazirla iki günlük soslama. 3 gun cepte. 4. Gün içinde böyle yaoarsan yazarsin ne var evde uydururuz bir şeyler

Tamam misafirdir, iyi olmak lazım. Üstelik hastane için geleceklermiş. Hani sağlık bu neticede bir şey denmez ama 3 koca yetişkinin yatılı kalması hem de 4 gün için çatkapı gelmesi olacak şey değil. Ben konu sahibinin yerinde olsam acayip moralim bozulurdu ve suratım asık olurdu o 4 gün boyunca. Evde de ne varsa koyardım önlerine. Çünkü böylesi insanlar için strese girmeye zerre değmiyor ve fesat insan sen ne kadar mükemmel olduğunu düşünürsen düşün illa bir kusur buluyor. Bari strese girmeyeyim de öyle kusur bulacaklarsa bulsunlar derim ben.

kackaloribu yanlış hatırlamıyorsam durumunuzla ilgili daha önceden konu açmıştınız, hatta siteden yardım eden olmuştu.
Kardeşleriniz gelecekti evde bir şey yoktu eşiniz de sizi evde parasız bırakıp başka bir sehirde düğüne gitmişti.
Bende bile bu olay yer etmişse akrabalarınız olayları daha iyi biliyordur. İnsanlar nasıl bu kadar anlayışsız oluyor anlamıyorum.

Ben de aynı şeyi hatırlıyorum. Forumda sadece maddi konularla ilgili konularını hatırlıyorum bu konu sahibinin. Biz bile durumu biliyoruz ama eşi bilmiyor demek ki. Böyle bir durumda ne yemek yapsam diye konu açmazdım ben olsaydım sanırım, eşi beyefendi eve misafir kabul ediyorsa kendisi ağırlasın bi zahmet.

yahu hastalikda komada degil ya bu gelecek hasta. pansiyonlarin suyu mu cikmis? hadi bir gecelik mecburi durum olurda, 3-4 gün nedir. bir gece kal, sabaha git kalacak yer bul kendine. artik konu sahibinin kapisi bir kere acildi, daha da kapanmaz gelen gelene giden gidene....

Ayni numarayi bana da yapar esimin akrabalari. Hastane isimiz var der gelir kalirlar maaile. Hayir ben anlamiyorum bir tek bu koyden gelenlerin mi var hastane isi? Biz niye elin evine postu serip de hastaneye gidicez demiyoruz ki gelip gezip tozuyorlar 3-4 gun neyin hastanesiymis. Bence esinize soyleyin yuz vermesin,ne rahatlik bu yani

Ben calısan bi kadınım sizdende son dakika haberim oldu zaten evdede olmuyorum çalıstıgım için diyin.bence onların düsüncesizligi hata

Akşama yemek yaparken bile aklımdaydı konu sahibi, acaba ne yaptı diye. Umarım gelen misafirler en azından köyden bir şeyler getirmişlerdir.

Bu tarz düşüncesiz insanlar genelde de dedikoducu olabiliyor maalesef, hem çalışan kadına haftaici son dakika 4 gün yatılı gelirler. Hemde arkasından evi pisti, düzgün bir yemek yapmadı bizi güzel ağırlayamadı derler. Umarım bu misafirler o kategoriden değildir. Ne düşündüklerinin bir önemi yok tabiki ama konu sahibi arkadaş da naif , ince düşünceli birine benziyor. Üzülmesini istemem saçma sapan insanlar yüzünden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…