- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi kackaloribu
-
fazladan niye makarna yapip koyuyorsun ki dolaba? yenmezse cöpe gidecek. senin durumunda cöpe yemek atacak degil. bir paketi 4 kereye bölersin gerekirse oglun icin. aksam yapacagin yemek artarsa artar öglen yerler, yok artmazsa bir zahmet koca adam kiysin parasina anasinin babasinin karnini doyursun. belki bu vesileyle utanirda alisveris yaparlar cullandiklari eve.
ayrica o yasta adamin sizin evinizde siz olmadan ne isi var. kocanizin kafasini cözemedim ben.
kizanlae kizabilirler. inanin elimden gelse bilsem kimler arayip almalari gereken cevabi ben vericem
evet mutlaka kilitlerim zaten diğer odalarıAyrıca 33 yaşındaki adam ben evde yokken evimde kalacak He. Ne biliyorsun sapık olmadığını dolabına gitmeyeceğini. Eşine de sana da sinir oldum kusura bakma yani. Bari yatak odanı kilitle sabahları.
asla çöp olmaz bizde yemek. ben yarın işe getiririm öğlen yemeye. oğlum da yer eşimde aynı şekilde. mutlaka biterfazladan niye makarna yapip koyuyorsun ki dolaba? yenmezse cöpe gidecek. senin durumunda cöpe yemek atacak degil. bir paketi 4 kereye bölersin gerekirse oglun icin. aksam yapacagin yemek artarsa artar öglen yerler, yok artmazsa bir zahmet koca adam kiysin parasina anasinin babasinin karnini doyursun. belki bu vesileyle utanirda alisveris yaparlar cullandiklari eve.
ayrica o yasta adamin sizin evinizde siz olmadan ne isi var. kocanizin kafasini cözemedim ben.
kizanlae kizabilirler. inanin elimden gelse bilsem kimler arayip almalari gereken cevabi ben vericem
normalde olmuyor 8 deç ıkıyor eşim ama bugün erken çıktıonlar içinValla katılıyorum... bu ne saçmalık...
Bir de merak ediyorumkackaloribu siz 19:00'da evde olunca eşinizde o saatte evde oluyor mu?
alemsiniz güldüm vallahi :) çok hoşsunuz yaBen bu mesajınızı yeni gördümKusura bakmayın... Tabldot fiyatı size fazla gelebilir bu durumda...
Bol bol kısır yapsanız 2-3 gün dayasanız önlerine? Çayla beraber yatıp kalkıp yesinler... Hem bu şekilde belki anlayışlarındaki kabızlık münasip bir yerlerine de sirayet eder... Kısır intikamınızı alır
Yok diilsin , habersiz gelen misafire bende hicbirsey yapmam ekstradan , evde ne varsa onu yerler , hicbir sey yoksa dedigin gibi yaparım makarna koyarim ortaya , hayatta parcalamam kendimi
Haberli misafirimi zaten elimden gelen en iyi sekilde agirlarim
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Küçükken ekonomik kriz döneminde babam işsiz kalmıştı. Evde salça, yağ dahil hiçbirşey yoktu. Annem bir liralık hazır çorba alıp pişirirdi. Birgün halamın kızı okuldan arkadaşını alıp bize geldi yenge bize mantı yap diye. Annem yazık evde birşey yok diyemedi. Anneme gidecektim dedi. Onlar döndüler geri. Halam anneme bizim kız arkadaşına rezil oldu. Yengem şöyle iyi diye anlatırmış diye aramıştı. Yazık annem zorda kalmıştı
Bende elim bos gitmem kimsenin eline gerci sayfalarca yazildi ama belki gelenler de eli bos gelmeyecektir , insallah elleri kollari dolu dolu gelirler de konu sahibine de faydalari dokunurhele bu devirde herkesin birbirinin durumunu net şekilde görebiliyor. ne biliyim biz yakın akrabayı bile çaya geliyoruz diye arasak ya marketten bişiler alırız, ya evde kek börek yaparız en olmadı kışlık yaptığımız makarna,tarhana,reçelden götürürüz. önemli olan o nezaketi göstermek.
Durumu sonradan okudum kusura bakmayın ne varsa evde onu koyun önlerine yapacak bişey yokçok isterdim ama imkansız :) teşekkür ederim yine de yorumunuz için aslında süper fikir tabi
O dönemlerden hepimiz geçmişiz. Benimde halen daha içim burkulur. Şimdi insanlar yine aynı malasaef geçim sıkıntısı çok ve insanlarda birbirine tahammül kalmadı. Şahsen ben kimseye tahammül edemiyorum artıkO kadar iyi anlıyorum ki sizi. Küçükken ekonomik kriz döneminde babam işsiz kalmıştı. Evde salça, yağ dahil hiçbirşey yoktu. Annem bir liralık hazır çorba alıp pişirirdi. Birgün halamın kızı okuldan arkadaşını alıp bize geldi yenge bize mantı yap diye. Annem yazık evde birşey yok diyemedi. Anneme gidecektim dedi. Onlar döndüler geri. Halam anneme bizim kız arkadaşına rezil oldu. Yengem şöyle iyi diye anlatırmış diye aramıştı. Yazık annem zorda kalmıştı
Bende elim bos gitmem kimsenin eline gerci sayfalarca yazildi ama belki gelenler de eli bos gelmeyecektir , insallah elleri kollari dolu dolu gelirler de konu sahibine de faydalari dokunur
Benim görümceler yapmıştı. Haber vermişler geleceğiz diye eşime bende maaş alalım öyle sesleyelim bir hafta var. Evde malzeme var ama yine de bişey lazım olur falan dedim. Eşimde diyince biz yapıp getireceğiz gece bişey yapmasın demiş. 2 gün sonra geldiler. Emrivaki oldu bana halen daha sinir olurum. Eşime tembihledim evin hanımı gece ona açın sorun de bi dahakine diye
normalde olmuyor 8 deç ıkıyor eşim ama bugün erken çıktıonlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?