- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
bilmiyorlar tabiki. kaynanam burda olsa ona gelirlerdi. ama yok diye bana geliyorlar. başka da kimse yok burda gidebilecekleri.Sizi diğer konularınızdan hatırlıyorum. Dönemlik maddi sıkıntılarınız vardı. Bu aile bunu bilerek mi geliyor? Eğer öyleyse sizi bu strese sokmaları çok ayıp gerçekten.
Evde ne varsa onu çıkarın lütfen, ekstrası için kendinizi strese sokmayın. Sonuçta onlar için önemli olan hastane işini halletmeleri.
canım tatlı tarifin bnden o zman bime gidiyosun ve petibör bisküviyi alıyorsun.Sonra evinde puding hazırlayıp ya da 1-2 liraya hazır puding alıp bi kat biskuvi bir kat ouding koyuyorsun ve hazır.Biraz dondur zatn illaki biliyosndr bu tarifi bn ne zamn elim ayağım dolaşsa bu tatlıya koşarım..Kızlar selam,
Yine ben yine bir dert.
Şimdi eşim aradı. Köyden akrabaları (kuzen sayılırmış) anne baba çocuk 3 lüsü bulunduğumuz şehre gelecekmiş. Hemde 3 yada 4 gün kadar kalacaklarmış hastane işleri vs varmış. Size geleceğiz demişler. Eşimin annesi de köye gitti haftasonu o kadar aksi ki durum. normalde ona gelirler ama kaynanamın da annesi biraz ağırlaşmış o yüzden köye gitti. oğluma da bi aile dostumuz bakıyor bu arada karman çormanız yani.
Evde yemeğim yok ve 7 gibi burda olacaklarmış bende işten 6bucukta çıkıyorum. eşim erken çıkıp karşılayacak ve bize götürecekmiş. Kabul etmesine çok kızdım ama gelme diyemezdim diyor. düşününce haklı. bende olsam diyemezdim. evde olduğumuzu biliyorlar. ama kızlar ben ne pişiricem bu aileye 3 4 gün boyunca. kuru erzağım var sadece. bana yardımcı olur musunuz ucuz yollu hemde misafire uygun ne yapabilirim?
mahçup olmakta istemiyorum ama napacağımı da bilmiyorum. kahvaltığı ayrı dert yemekliği ayrı dert. bana bi yardımcı olur musunuz nolurr..
bu arada gelen anne baba yaşlı çocuk dediğim de erkek ve o da en kötü 32 33 vardır yaşı. ya çok canım sıkıldı bu işe ya.
çok isterdim ama imkansız :) teşekkür ederim yine de yorumunuz için aslında süper fikir tabiPide yaptırın yanına ayran sonrası çay bugünü kurtarır.
çorba yerine ya salata ya ayran oh missönerileriniz süper kızlar ama markete gitmeden halletmek adına sordum konuyu tam anlatamadım sanırım ben
kuru bakliyatım var evde onlarla bişeler yapmam lazım.
bugün mercimek çorbası patates sulusu ve bulgur pilavı yapıcam.
yarın da kuru fasulye pirinç pilavı yaparım artık. çorbasız da olur sanırım.
sizce ayıp olur mu
ablanızı yürekten tebrik ediyorum. haklısınız fazla umursuyorum sanırım.bence kendinizi paralayıp yüz vermeyin ya boş yere.
geçen hafta içi ablam geldi misafirliğe ve habersiz vs değil. kadın gelirken nohutunu haşlamış da getirmiş yemek yaparız diye. doğru olan budur çünkü. kimse iş çıkışı eve gidip de haberis gelen misafire mükellef sofra kuramaz ki.
bence bu habersiz yatılı misafirlik çok oluyorsa kendinizi paralamayın. halinizden anlasınlar biraz.
dıdımın dıdısı dedikodumu yapmasın aman diye ben kendi evimde mutsuz olamam valla hiç.
teşekkür ederim :)canım tatlı tarifin bnden o zman bime gidiyosun ve petibör bisküviyi alıyorsun.Sonra evinde puding hazırlayıp ya da 1-2 liraya hazır puding alıp bi kat biskuvi bir kat ouding koyuyorsun ve hazır.Biraz dondur zatn illaki biliyosndr bu tarifi bn ne zamn elim ayağım dolaşsa bu tatlıya koşarım..
havucum var birde marul alayım salata yapayım o zaman teşekkür ederim :)çorba yerine ya salata ya ayran oh miss
ablanızı yürekten tebrik ediyorum. haklısınız fazla umursuyorum sanırım.
maalesef söyleyemem çok isterdim ama. patates sulusu yapıcam inşallah düdüklüde mercimek çorbası pişene kadar o da olur sanırımmisafir umduğunu değil bulduğunu yer. habersiz geliyorlarsa yapacak birşey yok zira siz de çalışıyorsunuz.
durumunuz varsa en azından bu akşam için dışarıdan pide vs gibi şeyler söyleseniz ? siz de hızlı bir çorba, salata yaparsınız yanına ?
diğer günler için sanırım ya gece geç yada sabah erken bişiler pişirmek gerekecek..
önerileriniz süper kızlar ama markete gitmeden halletmek adına sordum konuyu tam anlatamadım sanırım ben
kuru bakliyatım var evde onlarla bişeler yapmam lazım.
bugün mercimek çorbası patates sulusu ve bulgur pilavı yapıcam.
yarın da kuru fasulye pirinç pilavı yaparım artık. çorbasız da olur sanırım.
sizce ayıp olur mu
Kızlar selam,
Yine ben yine bir dert.
Şimdi eşim aradı. Köyden akrabaları (kuzen sayılırmış) anne baba çocuk 3 lüsü bulunduğumuz şehre gelecekmiş. Hemde 3 yada 4 gün kadar kalacaklarmış hastane işleri vs varmış. Size geleceğiz demişler. Eşimin annesi de köye gitti haftasonu o kadar aksi ki durum. normalde ona gelirler ama kaynanamın da annesi biraz ağırlaşmış o yüzden köye gitti. oğluma da bi aile dostumuz bakıyor bu arada karman çormanız yani.
Evde yemeğim yok ve 7 gibi burda olacaklarmış bende işten 6bucukta çıkıyorum. eşim erken çıkıp karşılayacak ve bize götürecekmiş. Kabul etmesine çok kızdım ama gelme diyemezdim diyor. düşününce haklı. bende olsam diyemezdim. evde olduğumuzu biliyorlar. ama kızlar ben ne pişiricem bu aileye 3 4 gün boyunca. kuru erzağım var sadece. bana yardımcı olur musunuz ucuz yollu hemde misafire uygun ne yapabilirim?
mahçup olmakta istemiyorum ama napacağımı da bilmiyorum. kahvaltığı ayrı dert yemekliği ayrı dert. bana bi yardımcı olur musunuz nolurr..
bu arada gelen anne baba yaşlı çocuk dediğim de erkek ve o da en kötü 32 33 vardır yaşı. ya çok canım sıkıldı bu işe ya.
markete gitmeden halletmem gerek maalesef o yüzden fikir almak istedim açıkçası. teşekkür ederim yarın da kuru fasulye yapıcam inşallahArkadaş yazmış bu aksam için tavuk ve patetes ver fırına yanına pilav çorba salata sonraki günler içinde kuru fasülye ıslat ya da nohut ya da bütçen yetiyosa bir kilo kıyma al köfte yap köfte patates yemeği yaparsın.Olmayacak bir şey yok neticede
kızlar markete gidecek param yok maalesef. o yüzden sordum ne yapabilirim diye.
önerilere göre mercimeğim var ondan çorba yapayım bugün, yanına da patates ve bulgur pilavı yapabilirim onlarda var. yoğurt turşu vs yok ama havucum var ondan da salata yapayım artık. ayıplamazlar sanırım misafire bunu mu yaptı diye.
yarına da bakalım düşünüyorum şimdi. kuru fasulye yapayım olmadı akşamdan ıslarım bugün.
kalacak güçleri illaki vardır bi pansiyon tutabilirler diye düşünüyorum ama adet örf vs. illa tanıdık varsa orda kalma mantığıyla geliyorlar tabi.Hiç ayıp olmaz. Herkes misafirini gücünün yettiğince ağırlar. Üstelik emrivaki ile geliyorlar, asıl ayıp bu. Otelde kalacak maddi güçleri yoksa bir şey diyemem elbette.
Marul yerine turp bence. Havuç ve turp rendesi, çok güzel sade bir salata oluyor. Bir ya da iki turp yeter.havucum var birde marul alayım salata yapayım o zaman teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?