- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
- Konu Sahibi kackaloribu
-
maalesef söyleyemem çok isterdim ama. patates sulusu yapıcam inşallah düdüklüde mercimek çorbası pişene kadar o da olur sanırım
akraba olduğu için gelmeyin diyemem ki . bende çok isterdim ama yapamam ayıp olur eşimede. pansiyon tutabilirler elbette ama akrabamız sonuçta tanıdık var diye bize geliyorlar işte.son cümleye kadar (yine saskinlikla) okudum ama yooook artik dedirtecek cinsten. ne yani kazik kadar insanlar bi otel bi pansiyon tutamiyor mu? siz evde yokken ne yapacaklar? bu sekilde evime kabul edecegim tek sahislar anne baba kardestir.
rahatliginiza hayran kaldim.
hiç yapmadım ve yemedim önerinizi uygulayacağım teşekkür ederim.Marul yerine turp bence. Havuç ve turp rendesi, çok güzel sade bir salata oluyor. Bir ya da iki turp yeter.
yarın sabah 11 de randevuları varmış kahavaltı yapıp çıkarlar sanırım. öğle dışarda yerler bencede ama akşam yine birlikte olacak mecbur.teşekkür ederim yorum içinBir de hastane için geliyorlar belki de çoğunlukla yemeklerini dışarıda yiyebilirler o yüzden kahvaltı için dertlenme bence.Önemli olan güler yüz tatlı dil maddi sıkıntıdaysan yapacağın başka bişey yok
akraba olduğu için gelmeyin diyemem ki . bende çok isterdim ama yapamam ayıp olur eşimede. pansiyon tutabilirler elbette ama akrabamız sonuçta tanıdık var diye bize geliyorlar işte.
tam olarak hissettiğim şey de bu aslında. havucum var 4 yada 5 adet. oğlum seviyor diye akşamları birer tane veriyorum.Ya üzüldüm, belki cebimde 100 liram kalmadı belki dolapta pişirmeye bir parça et bir parça sebze kalmadı. Olamaz mı olabilir. Her şey olabilir. Habersiz böyle hiç hoşlanmazdım ya
makarna da iyi fikir yapayım bir tencere dolapta dursun teşekkür ederimas suratini yap salcali makarna cok isterlese cayin yanina da zikkimin dibini cikarirsin. ay cok sinirlendim valla
hiç yapmadım ve yemedim önerinizi uygulayacağım teşekkür ederim.
Acele etmeyin yahu. Gelir gelmez sofraya oturmak zorunda değiller. Kendi düzeninizdeki saatiniz nasılsa öyle halledin.
Böyle hafta içi, habersiz gelen misafire de param yokken kendimi zora sokup kahvaltılık almazdım. Pansiyon yerine evinizi kullanıyorlarsa bir market yapabilir 30 küsür yaşındaki oğulları gelince. Çok sinir oldum buradan
akraba olduğu için gelmeyin diyemem ki . bende çok isterdim ama yapamam ayıp olur eşimede. pansiyon tutabilirler elbette ama akrabamız sonuçta tanıdık var diye bize geliyorlar işte.
Canım inan birde maddi durumun sıkıntılıysa çok bile yaptıkların habersiz gelen misafire.önerileriniz süper kızlar ama markete gitmeden halletmek adına sordum konuyu tam anlatamadım sanırım ben
kuru bakliyatım var evde onlarla bişeler yapmam lazım.
bugün mercimek çorbası patates sulusu ve bulgur pilavı yapıcam.
yarın da kuru fasulye pirinç pilavı yaparım artık. çorbasız da olur sanırım.
sizce ayıp olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?