Habersiz gelen yatılı misafirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence paldır küldür gelen misafir bir kilo kıymasını, peynir zeytinini, ekmeğini içeceğini alsın da gelsin. Ekonomi sıkıntıda ucu ucuna yetiştiriyor özellikle çocuklu aileler. Madem pansiyon ayıp pansiyonun yarı fiyatına küçük bi alışveriş yapılarak gidilmeli

bildigin gezmeye geliyorlar ya. o yasta adam tek de gelebilir hastaneye.

yapamam gelme diyemem diye kendinizi paraliyorsunuz. yazik iyi verin oglunuzun rizkini ele.

hastalıklarını inanın bilmiyorum eşimde detaylı konuşamamış akşam öğrenicem bakalım umarım değildir tabi

umarım bu nezaketisizlikleri üzerine elleri kolları dolu gelirler. en azından özür babında..
Çok sinir bozucu ve düşüncesiz böyle insanlar ya. Alt tarafı bir tas yemek vermek diye düşünülüyor ama o kadının orada nasıl mahçup olabileceği hesap edilmiyor. Sonra neden misafirperver değilsiniz oluyor. Misafir misafirliğini bilse kimse ağırlamaktan gocunmaz.

ahh hiç demeyin. bende yoklukta büyüdüm evlendim iyiyim dedim yine yoklukla savaşıyorum.. teşekkür ederim cümleminze inşallah

Al bütün tavuk hasla düdüklüde, suyuna pilav yap, corba yap, etini de patates türlü vs ya da fırında sebzeli yapabilirsin bir sürü çeşit yemek cikar hem ekonomik.

evde hıcbırseyım yok sadece kuru baklıyat dedıgınız ıcın salcalı soslu pılav yanına yogurtlu meze ve yesıllık salata
bırde yogurtlu bır corba yapın yeterlı
onlar cekınmıyorlar aılecek pat dıye gelıyorlarsa sızde cekınmeyın
evde ne varsa o hıcbırsey yoksa ufak alısverıs mesela a101 de pıde lahmacun tavuk falan satılıyor dırek fırına atıp pısırıyorsunuz meze falan var orda ondan bırer paket ısınızı gorur

allah kolaylık ve sabır versın

Kuru erzagin varsa kuru fasulye pilav yada nohut pilav yanina ayran yada salata yada yogurt tursu bunlardan biri.. bunlar yarin oburgun icin bugun daha kolay seyler lazim.. bakliyati bekletmek lazim geceden cünkü

nasıl gelıp boyle kalabılıyorlar aklım almıyor ya
bırde samımıyetde yok gelıp sızde kalıcaz mı demısler bana sankı esın ya gelın bızde kalın ayıp edıyorsunuz demıs gıbı gelıyor okadar yuzsuz mısafır var mı gercekten

Söyleyin siz de. Ben de yeni geldim önceden bilgimiz olsa çok daha iyi ağırlardım, evde ne varsa artık diye.. Halden de anlarlar bir zahmet. Anlamazlarsa da dışarıda yesinler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…