o lafım zaten konu sahibineydi.teşekkür ederim, konu yanlış yerde açılmış olabilir ama konu sahibi mutlu olanlar anlatsın diyince sakınca görmedim...Allah kimseye yaşatmasın diyorum ben...kimseye kapak yapma niyetinde hiç değilim,sadece mutluluk imkansızdır gibi sözlere katılmıyorum,herkesin evliliği aynı olacak diye birşey yok...bn nasıl ki herkesin evliliğini kendiminki gibi değerlendirmiyorum,mutsuz evlilik yaşayanların da kendi mutsuzluklarının her evlilikte kesinlikle olacakları konusundaki kanaatlerinin yanlış olduğunu düşünüyorum...
Konu yanlış yerde değil,siz yanlış anlamışsınız.
Sadece eşleriyle mutlu kadınları sormamış konu sahibi;
eşi ve eşinin ailesi ile demiş.
İkisi bir arada olmuyor her zaman takdir edersiniz ki.
merhabalar arkadaşlar.birkaç aydır üyeyim ama formu bayağıdır takip ediyorum.ne çok dertli insan varmış meğer.çok merak ettim.acaba eşimle ya da ailesiyle hiç sorunum yok misler gibiyiz diyen arkadaşlar var mı.eğer varsa yazın lütfen de evliliğin kutsallığına ,aşkın büyüklüğüne olan inancım yerine gelsin.inşaallah dertlilerden daha kalabalıksınızdır.hadi anlatın o zaman
ben diğer arkadaşların düşündüğü açıdan bakmamıştım eğer öyle düşündülerse üzüldüm gerçekten
hamilelik topiğinde bile birisi çocuğum olmayacakmış diye konu açarken diğeri arkadaşlar 3.çocuğa karar veremiyoruz ne yapmalıyız diye konu açıyor
arkadaş sadece konu başlığını yanlış yere açmış
bu da genelde oluyor zaten sonra ilgili yere taşıyor yetkililer
görümceyle iyi anlaşanlar konusuda vardı ona da bi sürü kişi yazmıştı nispet olarak mı algılanıyor bu tür olumlu konular anlamadım
o lafım zaten konu sahibineydi.
her gün mutlusunuz yani, her koşulda? sürekli bir uzlaşı, bir iyi niyet... insan sıkılır sanırım bundan. rutinimiz mutluluk.
bu arada nasıloluyor da tanımadığınız birine mutsuz evlliği olduğunu söylüyorsunuz onu anlamadım ben.cevabınız bana hitaben, alıntı başka yerden olunca ben yazayım dedim
teşekkür ederim, konu yanlış yerde açılmış olabilir ama konu sahibi mutlu olanlar anlatsın diyince sakınca görmedim...Allah kimseye yaşatmasın diyorum ben...kimseye kapak yapma niyetinde hiç değilim,sadece mutluluk imkansızdır gibi sözlere katılmıyorum,herkesin evliliği aynı olacak diye birşey yok...bn nasıl ki herkesin evliliğini kendiminki gibi değerlendirmiyorum,mutsuz evlilik yaşayanların da kendi mutsuzluklarının her evlilikte kesinlikle olacakları konusundaki kanaatlerinin yanlış olduğunu düşünüyorum...
ben yaptığım ilk yorumda eşimin ailesiyle ilgili hissettiklerimi söyledim tekrarlayayım hiç bir sorunum yok,kayınvaldem dünya tatlısı bir kadın,birlikte alışverişe gideriz haftada en az 5 kere konuşuruz,zaten eşimin bi tane erkek kardeşi var,kayınpeder vefat etti,kadının tüm dünyası 2 oğlu ve gelini bu sebepten daha bi bağlı bize...görümcem olsaydı farklı olurmuydu bilemiyorum ama şanslı kesimdenim bu konuda heralde,sonuçta neler neler okuyorum burda hayret ediyorum,Allah yardımcıları olsun...ama niyetim kimseyi mutsuzluğundan dolayı yargılamak değil,yanlış anlaşıldıysam bu konuda üzülürüm...
ben alınmadım da gerçekten böyle algılayanlar olabiliyor. o topiklerde de bana vermeyen allah ona veriyor hadi aldır da görelim muhabbeti dönebiliyor o yüzden dedim yeri burası değil diye.
Ne kadar güzel,mükemmeliyeti yakalamışsınız.
Ama sorun şu;eşleriyle mutlu olup da aileleriyle pek sevişmeyenler için de ''mutsuz kadın''yaftasını yapıştırmanız.
Sanki siz de herşey güllük gülistanlık olunca ''mutsuz kadınların''bu durumu hazmedememesi gibi ilk yazdığınız mesaj...
ben diğer arkadaşların düşündüğü açıdan bakmamıştım eğer öyle düşündülerse üzüldüm gerçekten
hamilelik topiğinde bile birisi çocuğum olmayacakmış diye konu açarken diğeri arkadaşlar 3.çocuğa karar veremiyoruz ne yapmalıyız diye konu açıyor
arkadaş sadece konu başlığını yanlış yere açmış
bu da genelde oluyor zaten sonra ilgili yere taşıyor yetkililer
görümceyle iyi anlaşanlar konusuda vardı ona da bi sürü kişi yazmıştı nispet olarak mı algılanıyor bu tür olumlu konular anlamadım
Yok canım o tür şeyler değil, ama mesela şu şekilde olunca garip oluyor.
Örnegin: Biri gerçekten dertlenmiş ve içler acısı şeyler yazmış, konudan belli kocasından çok dertli.
Sonra biri çıkıyor, başlıyor dertli kadının yorumlarının altına, benim kocam öyle şeyler yapmaz, harikadır,
bana değer verir falan yazmaya.
Olacak iş mi? Konu sahibi zaten yeterince üzgün kendini ezilmiş, değer verilmemiş hissediyor ama
x yorumcu mutlu hayatından bahsetmeye devam ediyor. İnsanlar elbette mutluluğunuda paylaşmalı
ama hüngür hüngür ağlayan bir kadının yanında değil. En azından ben öyle düşünüyorum.
Örnegin: Biri gerçekten dertlenmiş ve içler acısı şeyler yazmış, konudan belli kocasından çok dertli.
Sonra biri çıkıyor, başlıyor dertli kadının yorumlarının altına, benim kocam öyle şeyler yapmaz, harikadır,
Olacak iş mi? Konu sahibi zaten yeterince üzgün kendini ezilmiş, değer verilmemiş hissediyor ama
x yorumcu mutlu hayatından bahsetmeye devam ediyor. İnsanlar elbette mutluluğunuda paylaşmalı
ama hüngür hüngür ağlayan bir kadının yanında değil. En azından ben öyle düşünüyorum.
valla ben varım arkadaslar
rüya gibi bi evlilik yaşıorum hiç hayal kırıklığı yaşamadım
sevgiliyen prensestim şimdi pamuk prensesi oldum kocamın
öle der bana:))))
5 yıllk flört döneminden snra evlendik biz
2006da tanıştık üniversitede, beraber okuduk
2008de sözlendik
2009da nişanlandık
2011de de evlendik:123:
şimdi 13 aylık evliyim ve hep İYİKİ dedim iyiki evlenmişim :)))))
tek bi eksiğimiz var dünyanın en güzel bebeği henüz doğmadı(gerçi şimdilik düşünmüyoruz:))
yani arkadaşlar ailesiyle, kendisiylede hiç bi sorun yaşamadık allahta yaşatmasın...
darısı herkesin başına......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?