hadi bakalım

ben diğer arkadaşların düşündüğü açıdan bakmamıştım eğer öyle düşündülerse üzüldüm gerçekten

hamilelik topiğinde bile birisi çocuğum olmayacakmış diye konu açarken diğeri arkadaşlar 3.çocuğa karar veremiyoruz ne yapmalıyız diye konu açıyor

arkadaş sadece konu başlığını yanlış yere açmış

bu da genelde oluyor zaten sonra ilgili yere taşıyor yetkililer

görümceyle iyi anlaşanlar konusuda vardı ona da bi sürü kişi yazmıştı nispet olarak mı algılanıyor bu tür olumlu konular anlamadım

o lafım zaten konu sahibineydi.
her gün mutlusunuz yani, her koşulda? sürekli bir uzlaşı, bir iyi niyet... insan sıkılır sanırım bundan. rutinimiz mutluluk.
bu arada nasıloluyor da tanımadığınız birine mutsuz evlliği olduğunu söylüyorsunuz onu anlamadım ben.cevabınız bana hitaben, alıntı başka yerden olunca ben yazayım dedim

Konu yanlış yerde değil,siz yanlış anlamışsınız.
Sadece eşleriyle mutlu kadınları sormamış konu sahibi;
eşi ve eşinin ailesi ile demiş.
İkisi bir arada olmuyor her zaman takdir edersiniz ki.

ben yaptığım ilk yorumda eşimin ailesiyle ilgili hissettiklerimi söyledim tekrarlayayım hiç bir sorunum yok,kayınvaldem dünya tatlısı bir kadın,birlikte alışverişe gideriz haftada en az 5 kere konuşuruz,zaten eşimin bi tane erkek kardeşi var,kayınpeder vefat etti,kadının tüm dünyası 2 oğlu ve gelini bu sebepten daha bi bağlı bize...görümcem olsaydı farklı olurmuydu bilemiyorum ama şanslı kesimdenim bu konuda heralde,sonuçta neler neler okuyorum burda hayret ediyorum,Allah yardımcıları olsun...ama niyetim kimseyi mutsuzluğundan dolayı yargılamak değil,yanlış anlaşıldıysam bu konuda üzülürüm...

Birisi Benden mi Bahsediyor..
Vallahi Misler Gibiyiz..

ben alınmadım da gerçekten böyle algılayanlar olabiliyor. o topiklerde de bana vermeyen allah ona veriyor hadi aldır da görelim muhabbeti dönebiliyor o yüzden dedim yeri burası değil diye.

arkadaşlar önceki sayfadaki açıklamamı okursanız çok sevinirim

:))))))))) mutluluktan sıkılmak mı?????? :))))))))))) ben " genel" konuştum kimseye ithafen birşey söylemedim,bence alınganlık yapmışsınız....arada bir fikir ayrılıkları oluyor tabi ama bunu nasıl atlatabildiğiniz önemli bence...genel olarak mutluyum ki konuda geneldi...emin olun ufak tefek fikir ayrılıklarımızı buraya dert diye yazsam çoğu kadın beni sana rahat batıyor heralde diye tefe tutar:)

Uçlarda gezinmemek gerekiyor.
Bir insan daima mutlu olamaz, daima mutsuzda olamaz insan doğasına aykırıdır
bu durum. Hayat iniş ve çıkışlarla doludur ve duygular değişkendir.
Evlenince hayattan kopmadığımıza göre hepimizin gergin olduğu kötü günleri vardır/olacaktır.
Eşimizinde kendimizinde.
Mutluluk demek daima dudak dudağa mı olmak demek? Hiç alakası yok.
Bir de olayların gerçekliğinden sözetmek kişinin mutsuz olduğu anlamına gelmez.
Evet kavgasız ilişki yoktur.
Varsada gayet sıkıcıdır, bir taraf ya hep susuyordur ya da hiç umursamıyordur.

Son düzenleme:

Ne kadar güzel,mükemmeliyeti yakalamışsınız.
Ama sorun şu;eşleriyle mutlu olup da aileleriyle pek sevişmeyenler için de ''mutsuz kadın''yaftasını yapıştırmanız.
Sanki siz de herşey güllük gülistanlık olunca ''mutsuz kadınların''bu durumu hazmedememesi gibi ilk yazdığınız mesaj...

ben alınmadım da gerçekten böyle algılayanlar olabiliyor. o topiklerde de bana vermeyen allah ona veriyor hadi aldır da görelim muhabbeti dönebiliyor o yüzden dedim yeri burası değil diye.

yok bende doğru yer burası demiyorum ama

zaten konu belli eğer ki eşinden kaynanasında dert yanan bi konu olsaydı bizde ballandıra ballandıra anlatsaydık haklısınız işin içinde nispet var derdim

ama konu zaten bu evliliğinizi zora sokacak sorunlarınız var mı yok mu bu kadar

yoksa kocamla şuan küs olduğumu daha önce yazmıştım

her konu faklı düşüncelerden dolayı hararetli geçiyor onun önüne geçilemez zaten

yanlış anlaşıldığım nokta bu olmuş işte üzüldüm inanın....hazımsızlık değil ama ben insan söz konusu olunca kesinlik ortadan kalkar diye düşünüyorum...umarım anlatabildim....genel konuşmustum ben,kimseye ok atma niyetim hiç olmamıştır...ama yorumları okuyunca sanki mutlu olanlar yalan söylüyormuş gibi bir izlenim de olmuştu taktir ederseniz...

Yok canım o tür şeyler değil, ama mesela şu şekilde olunca garip oluyor.
Örnegin: Biri gerçekten dertlenmiş ve içler acısı şeyler yazmış, konudan belli kocasından çok dertli.
Sonra biri çıkıyor, başlıyor dertli kadının yorumlarının altına, benim kocam öyle şeyler yapmaz, harikadır,
bana değer verir falan yazmaya.
Olacak iş mi? Konu sahibi zaten yeterince üzgün kendini ezilmiş, değer verilmemiş hissediyor ama
x yorumcu mutlu hayatından bahsetmeye devam ediyor. İnsanlar elbette mutluluğunuda paylaşmalı
ama hüngür hüngür ağlayan bir kadının yanında değil. En azından ben öyle düşünüyorum.

arkadaşlar açıklamamı yapmıştım
inanın ben mutlu olanlarla mutlu oluruz moralimiz düzelir diye açtım konuyu
şimdi yok nispet yok kapak olayı tadımızı kaçırdı
boşverin
farzedin bu konu hiç olmadı
yer bence de yanlış zaten

haklısınız.................bence buradaki çoğu kişi aynı kanaatte ama yanlış anlaşılmalar oldu.....

arada kavga etmezsem bişeyler batar bana, sinirli biriyim zaten çabuk parlarım genelde

tabi ki o olay çok başka yukarıda bende yazdım onu

o destek değil köstek olmak konu sahibine

ama bu konu çok başka sürekli eşinden kayınvalidesinden dert yananları dinliyoruz yok mu eşiyle mutlu olan eşinin ailesiyle iyi anlaşan diye

yani sürekli ağzı kulaklarında olarak değil de evliliği sarsıntıya sokmayacak şekilde dertlerden bahsetmiş benim anladığım bu :44:

Söylediklerinde çok haklısın Esincim;
bu bahsettiğin tongaya bende düşüyorum bazen,bi bakıyorum kaptırmışım veya kaptıracağım son anda farkediyorum kendimi bikaç oldu böyle oluyor
tabi dikkatli olup dizginlenmek,empati kurmak lazım ama,insanız beşer şaşar derler...

tolstoy ablacığım burası eşi yada eşinin ailesinden dertlilerin köşesi. burada 4 4lük mutlu mesut durumları pek yok. ben de buna dahilim. eşimi seviyrum ailesi ile de iyi ama sorunlar var işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…