Hadi Sevdiğimize Bir Mesaj Atalim Mi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KESİNLİKLE KATILIYORUM SANA ...AMA GALİBA 11 SENEDEN SONRA BENİM KOÇİŞ İÇİN GEÇERLİ OLMUYOR ARTIK..klava:klava:klava::enbuyukkk:

SAOL CANIM..BİR ALKIŞ DA BU ESPİRİLERİ BANA YAPTIRAN KOÇİŞİME GELSİN..:Roflol::Roflol::Roflol:

KESİNLİKLE KATILIYORUM SANA ...AMA GALİBA 11 SENEDEN SONRA BENİM KOÇİŞ İÇİN GEÇERLİ OLMUYOR ARTIK..klava:klava:klava::enbuyukkk:

evet belirli bir zaman sonra artık çelik gibi oluyolar hiç bir şey işe yaramıyor...

tatoş eşine de (alkış)

:Roflol::Roflol:

o olmaasa sen olamazdın..

doğru diyo kocan şımarırsın sen daha ço romantiklik istersin...sev kocanı bakiim..

bende diyordum var bu adamın bir avukatı ama kim yakaladım seni söyle bakiiiim kaç para alıyorsun avukatlık ücretiklava::1rolleyes:

bende diyordum var bu adamın bir avukatı ama kim yakaladım seni söyle bakiiiim kaç para alıyorsun avukatlık ücretiklava::1rolleyes:

:Roflol::Roflol:

ortalık karışacak galiba...:Roflol::Roflol:

bak kaç gün oldu benimkisi şöyle içten bir mesaj çekmiyor hatununa

kalın şeyyyyylülülülülülüÇok üzgünüm çoookklava:

bende çekmiyorum banane işte çeksin o ben öle çekicemmm:mymeka:

askım erken gelmeye calıs daha ıftara yetısıcez :tatlicadiarzu::Roflol:

hepsi de çok güzel mesajların.bazılarını okurken gülmekten öldüm yaa :)

katılıyorum çok şımartmıcazzzz

bizim kk nın hatunları amma yaratıcı cıktı hee :Roflol:hadi geçenlerde yolladığım bi mesaj nasılsın bile demeden ultrasona gircem hesaba para yolla ben bi saat sonra çekerim by by :Roflol:işe yaradı ve para geldi:Roflol:

mesajımm ulaşamaz ama neyse yazimm ŞAFAK : 312

yaşarken ölüye dönen bu canıma hayat verdin bebeiim ,Al bu ömrüm senin olsunn. . .KALBİM ETTEN Bİ ORGAN SEN YOKKEN KALBİM YÜREĞİM OLUR SEN GELİNCE SEVDİĞİMM

kuzumla barıştık onu çook sewiorum canımmm kocacım

kuzumla barıştık onu çook sewiorum canımmm kocacım

BİZ BİZ ÇOK YARATICIYIZ....a.s.

............................................

Son düzenleme:
hehehh kuzu haberleri bile yok onlar için neler düşündüümzden benim kocaiş bana atmazki mesaj en son flört döneminde 7 ssat konuşmuştuk telefonda bide o zamanlar atardı şimdi sadece bişi lazımmı die arar:):):)

biraz önce mesaj çektim hadi bakalım ne cevap verecek diye...yazdımyazdım neler yazdım ahhh ne aşk sözleri....ne yaptı dersiniz hemen mesaj atmış aşkım dedim ve okudum..heee söyle yine ne istiyorsun..acelem var oyalama beni işe gidecemmm.....klava: klava: pek romantiktir koçişimmm...yokmu oralarda büyük bir kazan mümkünse koçişi atıcammm

kontör at sevgilim duayayım o sesini

tatoşş alemsin valla eheuehue:)))
nerde bizd eo şanssssssss
benimde kontorum yokki kocama mesaj atayımm(

Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin gide

en güzelı bence
geç kalınmış aşklara

atatlım canım sevdıgımıze mesaj atalım tabı... atalım da cevap verecek mı bakalım.. senağlamasenağlama

kesinlikle katılıyorum geçen ben 250 kontörü bir günde bitirdim..
mesaj atarım ararım ama o yine bir kaç gün sonra sen beni arıyormusunki hep ben ararım seni der...

tatoşş alemsin valla eheuehue:)))
nerde bizd eo şanssssssss
benimde kontorum yokki kocama mesaj atayımm(

canımgülüm benim ben son kontörü harcadımda sanki bir işe yaradı...değmez anacıgım bu adamlara kontör montör harcamak...ben boşuna harcadım kontörlerimi yıllarımı kafamçokkarıştı:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

jessi ne duruyon orda katılımıyonmı bize kuzum

ben adama mesaj atayım oda bana havasını atsın değilmi??? yok bundan sonra yok mesaj felan....bunları fazla şımartmayacan..hemen havaya giriyorlar..:Roflol: :Roflol:
koçişşş gelirsem oraya havanı alırım klava:

Kızlar size baktım bende askıma msj gönderdim..Ama korktuğum gibi olmadı derste olmasına rağmen oda bana çok güzel şeyler yazmış...galiba ben bu konuda biraz şanslıyım...Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…