aynen öyle arkadaşlar.ben şunu öğrendim sevmeyi değil sevilmeyi biliyorum artık. böyle olunca çok daha kolay yada şöyle diyelim sevginizi onun için deli olduğunuzu bilmemeleri biraz avucunun içinden kayıp gidecekmiş hissi vermek sanırım. tecrübe konuşuyor valla:)))
aynen öyle arkadaşlar.ben şunu öğrendim sevmeyi değil sevilmeyi biliyorum artık. böyle olunca çok daha kolay yada şöyle diyelim sevginizi onun için deli olduğunuzu bilmemeleri biraz avucunun içinden kayıp gidecekmiş hissi vermek sanırım. tecrübe konuşuyor valla:)))
SAOL CANIM..BİR ALKIŞ DA BU ESPİRİLERİ BANA YAPTIRAN KOÇİŞİME GELSİN..:Roflol::Roflol::Roflol:
KESİNLİKLE KATILIYORUM SANA ...AMA GALİBA 11 SENEDEN SONRA BENİM KOÇİŞ İÇİN GEÇERLİ OLMUYOR ARTIK..klava: klava: klava::enbuyukkk:
doğru diyo kocan şımarırsın sen daha ço romantiklik istersin...sev kocanı bakiim..
bende diyordum var bu adamın bir avukatı ama kim yakaladım seni söyle bakiiiim kaç para alıyorsun avukatlık ücretiklava::1rolleyes:
askım erken gelmeye calıs daha ıftara yetısıcez :tatlicadiarzu::Roflol:
valla kızlar bende eşimin gömlek ceplerine küçük güzel notlar koyardım zamanında.çok mutlu olurdu ama velakin bakın boşandım 5 yıl önce not mot fayda etmiyo:))) şimdi ise yeni bir aşk yeni sözler var işte aşkımdan dün gelen msj alın bakalım.yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. sensizlik ölüm kadar acı. varlığın yaşamak kadar kutsal sen nefes almak kadar önemli canım kadar değerlisin.... uzağızda şu anda ondan bu msj ama ben akıllandım ikinciye eskisine gönderdiğim ne msj lar var nede gömlek ceplerine ve terliklere nede banyo aynalarına iliştirilen notlar. akıllandım artık. şımarık bu erkekler şımarık
hepsi de çok güzel mesajların.bazılarını okurken gülmekten öldüm yaa :)
KESİNLİKLE KATILIYORUM SANA ...AMA GALİBA 11 SENEDEN SONRA BENİM KOÇİŞ İÇİN GEÇERLİ OLMUYOR ARTIK..klava: klava: klava::enbuyukkk:
bizim kk nın hatunları amma yaratıcı cıktı hee :Roflol:hadi geçenlerde yolladığım bi mesaj nasılsın bile demeden ultrasona gircem hesaba para yolla ben bi saat sonra çekerim by by :Roflol:işe yaradı ve para geldi:Roflol:
mesajımm ulaşamaz ama neyse yazimm ŞAFAK : 312
yaşarken ölüye dönen bu canıma hayat verdin bebeiim ,Al bu ömrüm senin olsunn. . .KALBİM ETTEN Bİ ORGAN SEN YOKKEN KALBİM YÜREĞİM OLUR SEN GELİNCE SEVDİĞİMM
kuzumla barıştık onu çook sewiorum canımmm kocacım
kontör at sevgilim duayayım o sesini
tatoşş alemsin valla eheuehue:)))
nerde bizd eo şanssssssss
benimde kontorum yokki kocama mesaj atayımm(
biraz önce mesaj çektim hadi bakalım ne cevap verecek diye...yazdımyazdım neler yazdım ahhh ne aşk sözleri....ne yaptı dersiniz hemen mesaj atmış aşkım dedim ve okudum..heee söyle yine ne istiyorsun..acelem var oyalama beni işe gidecemmm.....klava: klava: pek romantiktir koçişimmm...yokmu oralarda büyük bir kazan mümkünse koçişi atıcammm
Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin gide
en güzelı bence
geç kalınmış aşklara
hehehh kuzu haberleri bile yok onlar için neler düşündüümzden benim kocaiş bana atmazki mesaj en son flört döneminde 7 ssat konuşmuştuk telefonda bide o zamanlar atardı şimdi sadece bişi lazımmı die arar:):):)
atatlım canım sevdıgımıze mesaj atalım tabı... atalım da cevap verecek mı bakalım.. senağlamasenağlama
canımgülüm benim ben son kontörü harcadımda sanki bir işe yaradı...değmez anacıgım bu adamlara kontör montör harcamak...ben boşuna harcadım kontörlerimi yıllarımı kafamçokkarıştı:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:
tatoşş alemsin valla eheuehue:)))
nerde bizd eo şanssssssss
benimde kontorum yokki kocama mesaj atayımm(
haklısın anam nankör bunlar nankorrrklava::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?