Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

yaa hayatım okudukça şok oldum valla.ıstanbuldamı oturuyosun dıyetısyenını çok merak ettim.ben ıkı aydır gıdıyorum ve her hafta gidiyorum ıkı ayda 1 2 kılo verdım kı zaten onuda gerı aldım neden boyle dıye sorduğumda sıkma canını ayda bır bır bıle olsa kurtulcaz dıyo kadın ve ben son 15 gun harıç her gun sabah 1 aksam bır saat kosuyodum lıstemde çok azdı ılk gunler oluyorum sandım aclıktan verdiğim paraya acıyorum artık gıtmıycem valla kadın her hafta para almak için beni oyalıyo heralde artık boyle dusunuyorum.

lolilo sakın canım sakın ihmal etme ben bır yıl önce bı dr gıttım adam fılm falan cektırmeden kılon fazla tabı agırır belın dedı ve bana 15 seans fızık tedavı verdı tabı ben o utancla bır yıl hıc belımagırıyo demedım en son ıste ıkı hafta once belım tutuldu nefes alamadım mecbur gıttım dr fılmlere bakınca sok oldu bu adam nasıl sana boyle bı kotuluk yapmış bu halde bı sene daha gecmış dıye çok kızdı hatta obur dr adını aldı fılmlerı gondercem utansın bıraz dıye o yuzden ltf ıhmal etme benımde ustum cok ınce bacaklarım ınce ama göbeğim ve popom acayıp buyuk ve bu arada gittiğim dr ıstanbulun en ıyı hastanesınde bı dr du artık kıme guvenıcem bılmıyorum valla.bu arada verdiğin tavsiye için çok teşekkür ederim yarın fizik sonrası dediğin gibi endokrin uzmanına gitcem.işte bu siteyi bu yuzden çok seviyorum bana kalsa ben dahiliyeye gidecektim dediğin gibi oda çok anlamayacaktı.tekrar teşekkürler..

melisra sana özel mesaj attım

ah canım yaa ben de bi 77 yi görsem daha ne isterim benim de kilo vermem durdu çok canım sıkılıyor hatta 300 400 gram aldım bile

liste diyetisyenin bana verdigi listeye çok benziyor, o kadar çok protein verdiki, ama bana ara ögün vermedi, bende çok almi$tim ve az yedigim için demi$ti, listeye uymadim ve kilo almaya devam ettim malesef

selam kizlar, bugün tartildim biraz fazla çiktim dün gün boyu misafir vardi bende onlarla yedim ak$am yemegi yemediysemde çayla beraber kek ve çikolata yedim belki bu yüzden fazla çiktim ama çok mutluyum çünkü bir pantolonum vardi ama çok dar oldugu için düzgün oturamiyordum karnim açiyordu vede dügmesi zor kapaniyordu ama bu sabah giydim ve $ok oldum çünkü bana tam oldu $u anda oturuyorum ve hiçte dar falan degil!

bugün iyimi ettim kötümü bilmiyorum ama 30 tl lik diyet ali$veri$i yaptim, 2 kutu guarana çayi ve 1 kutu guarana+mate+ye$il kahve kari$imli hap aldim, ama güvenilir bir marka üstelikte %100 bitkisel, guarana yaglari yakmaya çok faydaliymi$ heryerde okudum bunu yabanci seiteler dahil herkes öneriyordu, denicem ve in$allah umutluyum

canım ben bu çayı ilkkez duydum daha önce hiç duymamıştım eczanede mi oluyor

melisra sana özel mesaj attım

hayatım ben özelden msj atamıyorum daha yeni oldugum içinhastanem nişantaşındakii..ve benim özel sigortam yok herşeyi cebimden ödüyorum.tahlillerim bin lira tuttu her haftada kadına 270 lira bayılıyorum ınsulın dırencın var ama dahılıyecıye gıtme bız halledıcez dıyo ısrarla herkes tabı gondermez dahılıyecı sana ınsulın ıcın ılac verıcek daha kolay kılo vereceksın buda kadının işine gelmez diyo kafam karıstı valla.her hafta gıdıyorum tatıyo lısteye devam dıyıp gonderıyo hıc ılgılenmıyo.vee o lısteyle aclıktan olcem nerdeyse ben ıkı aydır ne seker ne tatlı ne pılav makarna yemedım hepsının tadını unuttum valla.çook kafam karıştı..

kızlar bu arada tuvalet sorunum vardıya dun formları gezerken herkes çörek otundan bahsetmiş hem kılo verdırıyomuş hem tuvalet sorununu gıderıyomuş dun kullandım cıdden işe yaradı umarım kıloda verdırır kullanan herkes çok memnun

bak endokrine git,özataya git adam çok mantıklı,o kadar para verdin yanı pesss,bırak o kadını.her hafta kadına 270 bayılcak durumun varki veriyon,neden osman müftüoğluna falan gitmıyorsun,

liste diyetisyenin bana verdigi listeye çok benziyor, o kadar çok protein verdiki, ama bana ara ögün vermedi, bende çok almi$tim ve az yedigim için demi$ti, listeye uymadim ve kilo almaya devam ettim malesef
anlamadım sen kadının sana verdiğinden daha mı az yedin,ama bende bu doktorda çok iyi gelmedi bana,ama yapıyorum dediklerını,yüzmeden 10 çıkıyorum,akşam yemeği yıyemem diyorum,yüzmeden önce yıceksın dyıor,iyide ağzıma kadar dolu mıdeylemı yüzücem diyorum,onada cevap yok,bi tuhaf,gitti param,haftaya gitcem daha gitmem ona,başkasına gidicem

bak endokrine git,özataya git adam çok mantıklı,o kadar para verdin yanı pesss,bırak o kadını.her hafta kadına 270 bayılcak durumun varki veriyon,neden osman müftüoğluna falan gitmıyorsun,

hayatım bu kadında çok tanınmış dıye ona gıdıyorum ne bılıym hergun tvlerde boy gosterıyo.endokrıne bugun randevu alamadım yarına verdı yarın gıtcem bakalım hayırlısı.hem malasef konu sağlık olunca bı sekılde baska seylerden kısıp verıyosun yanı durumumla alakası yokkı belım için acil zayıflamam lazım ama tabı artık drada guvenemıyorumkı

canım benım aslında yanı para varsa hanı o kadar veriyosan osman müftüoğluna yada endokrın duayenlerıne ver anlamında dedim şekerım,umarım yanlış anlamadın benı,okuyunca yanlış anlaşılır gibi düşmüş cümle,devrik düşük olmuş,hanı bende kıysam 2000 tlye falan osman beye faln giderdim anlamında,lütfen endokrıne git,alman hastenisnde duayen hoca var onu araştır,

bugünkü menü :))

sabah : 10 fındık

ara: 1 elma

öğle: 1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım domates
yarım salatalık
1,5 kk lor peyniri
3 zeytin
1 bardak nescafe

ara: 1 çokoprens bisküvi

akşam : yarım küçük kase domates çorbası
1 tavuk baget yanında 2 yk haşlanmış garnitür
2 yk yoğurt
1 küçük kase muhallebi ( çok az şekerliydi ve su-süt karıştırılıp da yapılmıştı hafifti yanii :))

canım ben bu çayı ilkkez duydum daha önce hiç duymamıştım eczanede mi oluyor

ben yurtdi$inda ya$iyorum ve carrefour tarzi büyük magazalarda satiliyor bitkisel $eylerin satildigi reyonda "guarana" çayi sallama çay ama hem %100 dogla hemde organik tarim ürünü, kafein miktarinin en çok oldugu bitki oymu$ dünyada

evet canim ben zaten yemegi fazla yemedigim için verdi liste çok fazla geldi, denedim bir hafta sonunda biraktim çünkü $ekersiz bir gün bana i$kence gibiydi, 2 kere gittim ve kilo aldigimi görünce sende hiç motivasyon yok demi$ti

bence menün güzel fakat sende benim gibi sabahi hafif yapiyosun

bende menümü yazayim

sabah : 1 kocaman ka$ik nutella

ögle : 1 dilim çavdar ekmegi
2 çok ince ve küçük dilim pastirma

ara : 1 mandalina ve 2 küçük avuç kari$ik kuru meyve

ak$am : 1 kase yagsiz hazir çorba
3 çatal eri$te
2 yemek ka$igi kiyma
2 avuç kepek(kari$ik tahil)

ara : çok az çikolata

$imdilik 1050 kalorideyim ama bu artacak eminim çünkü yarin 3 tane sinavim var ve eminimki saat 2-3 te anca yatacagim

bence menün güzel fakat sende benim gibi sabahi hafif yapiyosun

normalde kahvaltıyı atlamamaya çalışırım..çünkü kahvaltı yapmayınca akşama doğru daha çok yiyorum ve tatlı isteğim de çok artıyor..ama bugün kahvaltı için vaktim yoktu ben de simit poğaça yemektense fındık yedim uzun süre de tok tuttu :)) ama ben şu tatlı işini napıcam yaa. bisküvi ya da tatlı birşey yemeden atlatamıyorum şu günleri..bayaa azalttım ama ancak bu kadar oluyor yine dayanamayıp yedim çokoprensi (

sen de benim gibi tatlıcısın sanırım :) ama sınav zamanı oluyor öyle sınav stresini tatlılarla atlatıyorum bende :)) ama senin kahvaltın gerçekten az olmuş keşke yanında ekmek ve biraz peynir de yeseydin :S

ah canim ah tatli konusunda çok dertliyim tam tiryakiyim hatta bir çikolata hakkinda birileri soru sorunca arkada$lara hemen leyya ya sorun o bilir diyorlarr, evet sinav stresinden sabah kalkar kalmaz saldiriya geçtim ve kendimi cezalandirmak için ba$ka bir$ey yemedim zatende kahvaltida genelde yogurt ve kahve yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…