Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

selam kizlar bugün hiç iyi degilim, tatli krizimde tuttu offff

sabah : 1 kutu light yogurt 125gr, 1 kupa sütlü kahve

ara : çok az meyve püresi ($ekersizdi)

ögle : 3 ka$ik çokokrem (mahfettim diyeti)
1.5 diyet peynir
2 çatal peynirli omlet
4 zeytin, bir lokmadan az ekmek

öglen bozdugum için diger $eylerden az az yedim

sanirim 550-600kal civari ediyor

bugun benim de tatlı krizim tutmuş durumda. henüz yemedim. su içip duruyorum. :/ 2 tane mandalina yedim bakalım akşam yemeğine kadar sabredebilirsem sonra hiç yemem ama...

akşam hafif yersen sorun yok , yakarsın akşaam kadar

gerçekten nesfitle nasıl doyulur ki bende yaptım ama akşama kadar da yedim durdum irade meselesi durun siz kızlar sabredebiliyosanız sonunda aynada fit durmak var :)

ben de doyamıyorum öyle şeylerle

başladınız mı kızlar başlayınca bana msj atın bnde başlicam 10 kilo vermem lazım.

yarın sen de başla listeye ekliyeyim mi?

1 kaşık yeseydin iyiymiş, olsun canım o kadar da kötü değil, 600 700 kalori kadar hakkın var daha

bugun benim de tatlı krizim tutmuş durumda. henüz yemedim. su içip duruyorum. :/ 2 tane mandalina yedim bakalım akşam yemeğine kadar sabredebilirsem sonra hiç yemem ama...

sabırlısın ben tatlı krzi tutunca sade kahve, light sütlü kahve içiyorum yada meyveli ciklet çiyniyorum su içiyorum geçiyor.

akşam hafif yersen sorun yok , yakarsın akşaam kadar

1 kaşık yeseydin iyiymiş, olsun canım o kadar da kötü değil, 600 700 kalori kadar hakkın var daha

ben hiç bir tek ka$ikla duramiyorum bu yüzden kendime günde bir defa izin veriyorum, o çokokrem olmazsa her tatli $eye saldiriyorum ama günde bir kere olunca gün boyu tatli ihtiyacimin çok büyük bir kismini kar$iliyor,

$u anda bir kupa $ekersiz türk kahvesi içtim dibinie yedim ve kendimi hem iyi hemde tok hissediyorum tavsiye ederim :)

günde bir kere küçük tatlı kaçamağımız olabilir canım. sen çözümü bulmuşsun.

bugün ki menüm

sabah
2 dilim kepek ekmekli peynirli tost,
5 zeytin
yarım domates

ara
3 kuru incir 2 badem

öğle
1 kase şehriye çorbası bir küçük dilim tavuk, 1 dilim ekmek, elma

ara
1 dilim etimek, light peynir sürülmüş

ara
1 bardak light süt

akşam
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık mantı, az salata

2,5 litre su
malesef 15 dk memik

siz spor olarak ne yapıyorsunuz bayanalr

aradaki 3 kuru incir değil, üzüm ... canım incir istedi herhalde ondan yazdım :)))

kızlr bende hemen yazayım bugun kü menümü

sabah: sirkeli ballı su+1 büyük bardak su
2 ince dilim tam bugday ekemegi peynir 3 zeytin salatalık domates

ara:bir mandalin yarın elma

öğlen: küçük kasede kepekli makarna ama sıfır ygsız...yoğurtla krısıtırıp yedim

ara: yesil cay ve melasef :18: peynirli küçük ev pogacası

aksam yemegi yemek istemiyorum cünkü poğacadan dolyı cok tok hissediyorum meyve ve bol su ile geçiştirecem...ve 2 mil leslie yapabilirsem yapacam bu arada hedefim 60 kilo olmak

ben de menümü yazayım
sabah
kepek ekmekle beyaz peynirli tost, yarım bardak süt
öğle
bir kase çorba, fırında iki küçük derisiz bagetve az fırın patates, 2 kaşık bulgur pilavı
ara
bir yeşil elma
akşam
daha yemedim ama bir kase çorba, bir kase de susuz cacık yiyeceğim inşallah eşim gelince onun yemeğine saldırmam :S
ara
yatmadan da bir bardak sütümü içerim
bugün yürüyemedim onun yerine mutlaka evde bir şeyler yapmam lazım yorgunluktan ölüyorum o ayrı ve ancak 1 litre su içebildim şimdiye kadar haydi hayırlısı ...

Son düzenleme:
bugunku yemek faslını kapattım kızlar. menum ise şöyle;

sabah saat 9 bucuk gibi, spora gitmeden önce;

nesfit

saat 12 gibi;

2 dilim tam tahıllı ekmek
4 yeşil zeytin
peynir
domates salatalık maydanoz
yeşil çay

saat 2 bucuk gibi;

2 parça tavuk ve yanında tuzsuz ayran

ara öğün;

2 mandalina

akşam yemeği;

1 tabak nohut yemeği ve 3-4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

kısmetse 1 saat sonra falan yeşil çayımı demliycem. su içmeyi de ihmal etmedim tabii ki. gece boyu içmeye devam :)

kızlar beni kocaman bi göbeğim var bunu eritmek için hangi sporları önerirsiniz mekikten baska

valla ben de göbek sadece mekikle erir sanıyodum da öyle değilmiş. hatta sadece mekik çekmenin göbek yağlarını eritmeye faydası yokmuş. önce kalori harcamak, ter atmak lazımmış. bunun en kolay yolu da yürüyüş yapmak sanırım. aslında düşününce doğru. ordakiler de yağ sonuçta ve bi şekilde yakılması gerekiyo. yağ yakmanın yolu da aktif spor yapmak, terlemek. mekik çekmek değil. mekik sonra geliyo yani. sen yine çekmek istiyosan çek ama önce terliyceksin. kalori yakıcaksın.

Son düzenleme:

tskler önce yürüyüş vs gibi ısınmak terlemek daha sonra mekik yapaayım o zaman...

canim ekemek tarzi $eyleri çok tüketiyorsun etimek ekmek manti bayagi çok olmu$ bence, bilmiyorum benmi az yiyorum ama bana yediklerin fazla gibi geldi

Akşam yemeğime yumurta eklemeyi karar verdim çünkü doymayacağımı hissediyorum...

benim günüm hiç iyi geçmedi kizlar yaa aglamak istiyorum nerdeyse bi$ey yemedim ama hep tatli $eyler yedim, kek yaptim misafir için kekten yemedim ama çikolata sosunu yaparken bayagi yedim

sabah 1 kutu light yogurt 125gr 1 bardak diyet sütlü kahve

ara : çok az meyve püresi

ögle : 1.5 kk diyet peynir
4 zeytin
1 lokma ekmek
3 ka$ik çokokrem
2 çatal peynirli yumurta

ara : 1 $ekersiz türk kahvesi
çikolata sosu ( en az 350kaloridir pi$manim ama artik çok geç)

ara : 1 bardak ye$il çay

ak$am (ceza olarak) tadimlik firinda tavuk ve birazcik ha$lanmi$ renkli biber

1200-1300 kalori arasidir sanirim yarisi $eker pehh.....

canım bence aldıgın kalori miktarı bile düşük normalde yetişkin bir bayanın alması gerekn en az 1500 kalori diye biliyorum ben ve sporla aldıklarınıda yakacaksın ki öyle zayıflayacaksın ...geçen gün 600-7000 klaori diye yazmıstın sanırım ki bu çoooook çoook düşük...böyle az yersen metabolizman yavaslar kilo vermek yerine kilo alırsın ccünkü yediklerin yağ olarak depolanır...eger yediklerinden bugün için şekerli diye pişmansan siyetini bozma ama evde aç biraz haraketli bi müzik dans et yarım saat yedikleriin bi kısmını harcarsın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…