- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
selam kizlar bugün hiç iyi degilim, tatli krizimde tuttu offff
sabah : 1 kutu light yogurt 125gr, 1 kupa sütlü kahve
ara : çok az meyve püresi ($ekersizdi)
ögle : 3 ka$ik çokokrem (mahfettim diyeti)
1.5 diyet peynir
2 çatal peynirli omlet
4 zeytin, bir lokmadan az ekmek
öglen bozdugum için diger $eylerden az az yedim
sanirim 550-600kal civari ediyor
slm kızlar yorumlar ıcın tsk ....ben sabah kahvaltıya arkadaşımdaydım mıs gıbı pogca yapmıs dayanamadım 2 tane yedım yanı benım kahvaltı bugun kactı bugun hıc ekmek yemeyı dusunmuyorum oğle menum salata ve yoğurt aksamıda hafıf gecırmeyı dusunuyorum
gerçekten nesfitle nasıl doyulur ki bende yaptım ama akşama kadar da yedim durdum irade meselesi durun siz kızlar sabredebiliyosanız sonunda aynada fit durmak var :)
başladınız mı kızlar başlayınca bana msj atın bnde başlicam 10 kilo vermem lazım.
selam kizlar bugün hiç iyi degilim, tatli krizimde tuttu offff
sabah : 1 kutu light yogurt 125gr, 1 kupa sütlü kahve
ara : çok az meyve püresi ($ekersizdi)
ögle : 3 ka$ik çokokrem (mahfettim diyeti)
1.5 diyet peynir
2 çatal peynirli omlet
4 zeytin, bir lokmadan az ekmek
öglen bozdugum için diger $eylerden az az yedim
sanirim 550-600kal civari ediyor
bugun benim de tatlı krizim tutmuş durumda. henüz yemedim. su içip duruyorum. :/ 2 tane mandalina yedim bakalım akşam yemeğine kadar sabredebilirsem sonra hiç yemem ama...
bugun benim de tatlı krizim tutmuş durumda. henüz yemedim. su içip duruyorum. :/ 2 tane mandalina yedim bakalım akşam yemeğine kadar sabredebilirsem sonra hiç yemem ama...
akşam hafif yersen sorun yok , yakarsın akşaam kadar
1 kaşık yeseydin iyiymiş, olsun canım o kadar da kötü değil, 600 700 kalori kadar hakkın var daha
ben hiç bir tek ka$ikla duramiyorum bu yüzden kendime günde bir defa izin veriyorum, o çokokrem olmazsa her tatli $eye saldiriyorum ama günde bir kere olunca gün boyu tatli ihtiyacimin çok büyük bir kismini kar$iliyor,
$u anda bir kupa $ekersiz türk kahvesi içtim dibinie yedim ve kendimi hem iyi hemde tok hissediyorum tavsiye ederim :)
bugün ki menüm
sabah
2 dilim kepek ekmekli peynirli tost,
5 zeytin
yarım domates
ara
3 kuru incir 2 badem
öğle
1 kase şehriye çorbası bir küçük dilim tavuk, 1 dilim ekmek, elma
ara
1 dilim etimek, light peynir sürülmüş
ara
1 bardak light süt
akşam
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık mantı, az salata
2,5 litre su
malesef 15 dk memik
siz spor olarak ne yapıyorsunuz bayanalr
kızlar beni kocaman bi göbeğim var bunu eritmek için hangi sporları önerirsiniz mekikten baska
valla ben de göbek sadece mekikle erir sanıyodum da öyle değilmiş. hatta sadece mekik çekmenin göbek yağlarını eritmeye faydası yokmuş. önce kalori harcamak, ter atmak lazımmış. bunun en kolay yolu da yürüyüş yapmak sanırım. aslında düşününce doğru. ordakiler de yağ sonuçta ve bi şekilde yakılması gerekiyo. yağ yakmanın yolu da aktif spor yapmak, terlemek. mekik çekmek değil. mekik sonra geliyo yani.
tskler önce yürüyüş vs gibi ısınmak terlemek daha sonra mekik yapaayım o zaman...
bugün ki menüm
sabah
2 dilim kepek ekmekli peynirli tost,
5 zeytin
yarım domates
ara
3 kuru incir 2 badem
öğle
1 kase şehriye çorbası bir küçük dilim tavuk, 1 dilim ekmek, elma
ara
1 dilim etimek, light peynir sürülmüş
ara
1 bardak light süt
akşam
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık mantı, az salata
2,5 litre su
malesef 15 dk memik
siz spor olarak ne yapıyorsunuz bayanalr
ben de menümü yazayım
sabah
kepek ekmekle beyaz peynirli tost, yarım bardak süt
öğle
bir kase çorba, fırında iki küçük derisiz bagetve az fırın patates, 2 kaşık bulgur pilavı
ara
bir yeşil elma
akşam
daha yemedim ama bir kase çorba, bir kase de susuz cacık yiyeceğim inşallah eşim gelince onun yemeğine saldırmam :S
ara
yatmadan da bir bardak sütümü içerim
bugün yürüyemedim onun yerine mutlaka evde bir şeyler yapmam lazım yorgunluktan ölüyorum o ayrı ve ancak 1 litre su içebildim şimdiye kadar haydi hayırlısı ...
Akşam yemeğime yumurta eklemeyi karar verdim çünkü doymayacağımı hissediyorum...
canım bence aldıgın kalori miktarı bile düşük normalde yetişkin bir bayanın alması gerekn en az 1500 kalori diye biliyorum ben ve sporla aldıklarınıda yakacaksın ki öyle zayıflayacaksın ...geçen gün 600-7000 klaori diye yazmıstın sanırım ki bu çoooook çoook düşükbenim günüm hiç iyi geçmedi kizlar yaa aglamak istiyorum nerdeyse bi$ey yemedim ama hep tatli $eyler yedim, kek yaptim misafir için kekten yemedim ama çikolata sosunu yaparken bayagi yedim
sabah 1 kutu light yogurt 125gr 1 bardak diyet sütlü kahve
ara : çok az meyve püresi
ögle : 1.5 kk diyet peynir
4 zeytin
1 lokma ekmek
3 ka$ik çokokrem
2 çatal peynirli yumurta
ara : 1 $ekersiz türk kahvesi
çikolata sosu ( en az 350kaloridirpi$manim ama artik çok geç)
ara : 1 bardak ye$il çay
ak$am (ceza olarak) tadimlik firinda tavuk ve birazcik ha$lanmi$ renkli biber
1200-1300 kalori arasidir sanirim yarisi $eker pehh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?