Saç Uzatma Yöntemleri haftada 2 Cm Garanti :D:D

bu arada entele sürerken defalarca yüzüme aktı, yanlışlıkya yüzüme sıktım hiçbir şey olmadı, tencereyi de kullanıyoruz arkadaşlar, iyi yıkadıktan sonra atmaya gerek yok

canm valla ilk hafta hergn yaparken 2.ci günde frkediordu uzaması 2.ci hafta her sürdüğünde uzama belli oluyor bide ben saçlarımı yıkıorum sadece durularken farkediliyor yani canm ama kesn olarak uazamasını farkedicem dersen cetvelle ölç

valla dur bakalım daha bi hafta oldu, belki bende birden belli etmez. denemeye devam bu arada ilgilendiğin için saol tatlımopuyorumnanaktan

kılzarr yaa yokmu bana bir yol gösteren hiç biyerde internette bile adam akıllı biyer bulamadım satışını yapan , internetten alan arkadaşlar hanig isteden aldınız yazarmsınız bana bilmiyorumkismile:1no2:

kılzarr yaa yokmu bana bir yol gösteren hiç biyerde internette bile adam akıllı biyer bulamadım satışını yapan , internetten alan arkadaşlar hanig isteden aldınız yazarmsınız bana bilmiyorumkismile:1no2:

tatlım ben tek bi sitede görmüştüm 10 gr 35 tl idi. ama aktardan bulduğum için ( 20 tl) netten almadım

yani 2 haftadır yapıyorum, ilk hafta 2 günde bir yapmıştım, sonra senin yazılarını görünce hergün yapmaya başladım, etkisini görmeye başladım. haftaya tekrar 2 günde bir yapmaya başlıycam.şuan kafamda zaten
hastalıktan öldüğüm halde yaptımsempatiksalakcinni annem sirke kokusunu alınca kıyameti kopardı ölüyosun yine mi kafanı ıslattım die:kedi:

bayramdan önceki hafta hergün kullandım 7 günde 1.5 cm uzadı
bayram haftası ara verdim bu hafta yeniden başladım hergün yaptım daha ölçmedim.
saçlarımı yıkıyayım ölçücem.:hulya:

çok sevndmm 1 hafdada her kür sonuç wermes deneyin pişman olmazsınız demişdim canm benm
Bende bugn yapıckdımm özel gün olduğu için ama yarın okul var korktum kokar diye sürmedim hafta sonları sürücem artık suanda saçlarımın boyu iyi gögs altıma çok az kaldıı o yüzden fazla üstüne düşmüyorum

kızlar bide ben gecen hafta mecidefendi saç bakım yağını kullnmaya basladım saçlarmda kırık ykdu ama incelmeye baslamışdı yani krıılmasına çok az kalmıştı ama suanda çok sağlıklı duruyor 2 ymk kaşığı yağa 1 bepnten 1 evigen koyuyorum küre baslşamadan önce kırık aldırmanıza gerek yok bu yağ takviyesini kullandığınızda kesnlikle saçlarınızı toplar diye düşünüyorum öpdöömm hepinizi cicişlerr

benimkileri düzelticeğini sanmıyorum, acilen 2 cm filn kestirmem lazım ama ne anladım ben bu işten o kadar çabaladım zaten uzadığı o kadardımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…