- 2 Aralık 2024
- 86
- 131
- 8
- 29
- Konu Sahibi distopyadan
-
Yok ben dedim buraya da geliyoruz dedim . İnsan özler dedim, çocuğunu özlemezse torununu özler dedim . Ben öyle demiyorum zaten çevremde biri gelin ne yapıyor diye sordu diyelim ben de annesinde bugün deyince öyle söylüyorlar diyor. Yani güya öyle diyorHaftada 1 ziyatere gitmek normal bence.
15senedir haftasonu 1gun anneme giderim.
Kv kendisini ziyarete gelmenizide fazla buluyor mu?
Bence siz ona ziyaretinizi azaltin. Kimseyi ilgilendirmez annenize ne kadar gittiginiz.Yok ben dedim buraya da geliyoruz dedim . İnsan özler dedim, çocuğunu özlemezse torununu özler dedim . Ben öyle demiyorum zaten çevremde biri gelin ne yapıyor diye sordu diyelim ben de annesinde bugün deyince öyle söylüyorlar diyor. Yani güya öyle diyor
Eşim yoğun çalışıyor genelde hafta sonları evde olmuyor ben de annemlerle genelde hafta içi görüşüyorum zaten. Hafta sonu bir yere gideceğimizi ya da plan yaptığımız zaman da ona göre ayarlıyorum. Mesela eşim pazar günü evde oluyor pazar günü plan yapmıyorum. Eşim çok sosyal hayatı olan biri değil Bundan dolayı genelde de onunla çok gidip geldiğimiz yerler bellidir, ben de ona dikkat ederek görüşürüm yani. İlla hafta sonu olacak diye bir kaidem yokHer haftasonu bir gün anne bir gün kayınvalideye gidiyorsanız kendiniz hiç mi plan yapmıyorsunuz? Ben her gün telefonla annem konuşurum belki iki üç kere hatta. Ama her haftasonu ailemle görüşmek için özel bir çabam yok. Bazen görüşsek de genelde arkadaşlarımızla falan planımız oluyor. Bazen evden çıkasımız gelmiyor: illa her hafta diye zorlamıyorum açıkçası
Şöyle söyleyeyim maddiyat kaynaklı durumlardan dolayı eşim kayınvalidemize taşınmamızı teklif etti. Konu kayınvalidemle buradan açıldı. Buraya taşınırsanız annengile her hafta gidemezsin iki üç haftada bir eşinle gidersine getirdi konuyu. Yani tam bir ataerkil zihniyetKendine gitme durumu için de aynı şeyi düşünüyor mu,yoksa sadece sizin anneniz için mi düşünüyor?
Evet ben kendimi daha iyi hissediyorum, eşim de genelde bir şey demiyor. Bir de benim tuhafıma giden şey kendisinde olduğumuz zaman eşim uyuya kalıyor bazen, uykusu da ağır. Ben onu uyandırmaya çalışıyorum eve gitmek için, saat gece 12 falan. Orada kalmadım onu eşimi uyandırmaya çalışıyorum diye bana trip yapıyorHer ailenin dinamikleri farklıdır siz kendinizi böyl rahat huzurlu hissediyorsanız devam edin.Bence normal.benim annem bana beş dakika mesafede ben nadir giderim çünkü ilişkilerimiz farklı. Hem de yol üstü diye kendi uğrar genelde görüşmüş oluruz.kişiden kişiye göre değişir bu işler.
Bunu anlatamıyorum işte bir de hep ikili davranıyor, mesela ben oraya gitmesem laf eder ya da çıkar kendi gelir.O zaman sana 15 günde bir gelelim deseydinizonun derdi annenize gitme sıklığınız sanırım.
Ben aileme yakın oturuyorum, çalışmıyorken uzun uzun oturmasam da dışarıda bir işim için olduğunda dönerken, bazen direkt kahvaltıya giderdim kendim. Çocuklar küçükken gidince bir dinleme şansım da oluyordu orada.
Sizde evdeyseniz yakınınızda yaşayan ailenize gidersiniz haftada bir çok değil ayrıca bunun doğrusu da olmaz. Herkesin aile ilişkisi, yapısı farklı.
Oooo sakın sakın kabul etme.Şöyle söyleyeyim maddiyat kaynaklı durumlardan dolayı eşim kayınvalidemize taşınmamızı teklif etti. Konu kayınvalidemle buradan açıldı. Buraya taşınırsanız annengile her hafta gidemezsin iki üç haftada bir eşinle gidersine getirdi konuyu. Yani tam bir ataerkil zihniyet
Onun derdi annenize gidiyor olmanız. Sakın taşınmayı kabul etmeyin evliliğinizi dinamit döşersiniz. Kvye gitmeyi azaltabilirsiniz. Bişey derse haftada 1 çok dedin bende az geliyorum dersiniz. KV işte ne beklersin kiŞöyle söyleyeyim maddiyat kaynaklı durumlardan dolayı eşim kayınvalidemize taşınmamızı teklif etti. Konu kayınvalidemle buradan açıldı. Buraya taşınırsanız annengile her hafta gidemezsin iki üç haftada bir eşinle gidersine getirdi konuyu. Yani tam bir ataerkil zihniyet
Burada öyle bir kac konu vardi.. Eve bağlanma olayı nedir bilmiyorum. Ben ilk gün şıp diye bağlanmıştım
Kendisine bir şey anlatmak zorunda değilsiniz ama yanına taşınmanız çok büyük bir hata olur.Bunu anlatamıyorum işte bir de hep ikili davranıyor, mesela ben oraya gitmesem laf eder ya da çıkar kendi gelir.
Siz çalışın ama taşınmayın. Ataerkil vs durumu değil, hakimiyet kuracak evdeŞöyle söyleyeyim maddiyat kaynaklı durumlardan dolayı eşim kayınvalidemize taşınmamızı teklif etti. Konu kayınvalidemle buradan açıldı. Buraya taşınırsanız annengile her hafta gidemezsin iki üç haftada bir eşinle gidersine getirdi konuyu. Yani tam bir ataerkil zihniyet
Şey mi yani? Ona gitmenizde sorun yok, annenize gitmeniz mi fazla? Eğer öyleyse zaten yanlış.Yok ben dedim buraya da geliyoruz dedim . İnsan özler dedim, çocuğunu özlemezse torununu özler dedim . Ben öyle demiyorum zaten çevremde biri gelin ne yapıyor diye sordu diyelim ben de annesinde bugün deyince öyle söylüyorlar diyor. Yani güya öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?