- 13 Ocak 2020
- 45.885
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.750
- 598
- 33
- Konu Sahibi distopyadan
-
Hoştsun ordan. Taşınmayın sakın. Kimse kimseye nereye gidip ne yaptığıyla ilgili yorum yapamaz. Koca bile.Şöyle söyleyeyim maddiyat kaynaklı durumlardan dolayı eşim kayınvalidemize taşınmamızı teklif etti. Konu kayınvalidemle buradan açıldı. Buraya taşınırsanız annengile her hafta gidemezsin iki üç haftada bir eşinle gidersine getirdi konuyu. Yani tam bir ataerkil zihniyet
Almıyorum zaten ama zaten laftan anlayan bir insan değil kendi kafasında ne kurduysa sürekli onu diretiyor ben de bir yerden sonra tamam peki peki diyip geçiyorum çünkü sinirim bozuluyor sinir sistemim kaldırmıyorOooo sakın sakın kabul etme.
Belli ki aldığın nefese gittiğin yere karışacak. Bu kadına alttan alma sakın
Aynı evi kabul etmeyin ama çok zorda değilsenizAlmıyorum zaten ama zaten laftan anlayan bir insan değil kendi kafasında ne kurduysa sürekli onu diretiyor ben de bir yerden sonra tamam peki peki diyip geçiyorum çünkü sinirim bozuluyor sinir sistemim kaldırmıyor
Gelme gitmeden daha ciddi bir sorununuz var. Eşinizin bu teklifini kabul etmeyin. Maddi durum kötüyse herkes kendi annesinde kalır diyin. Siz çalışıyor musunuz, yani yetmediği için mi beraber oturalım diyor yoksa siz çalışmadığınız için mi? Büyük travma, mutsuzluk, depresyon... ne ararsan var bu versiyonda. İnsan yeri geliyor kendi annesini dinlemek istemiyor, çocuk değilim, kararlarımı kendim verebilirim diyor, kaldı ki başkasının annesinin ne haddine. Çalışmanıza engel bir durum var mı bilmeden yazıyorum; dünyanın en yorucu işi bile kayınvalidenin evinde yaşamaktan iyidir.Şöyle söyleyeyim maddiyat kaynaklı durumlardan dolayı eşim kayınvalidemize taşınmamızı teklif etti.
Anlaşıldı, onun derdi eve bağlanma falan değil kaynanaya bağlanmaŞöyle söyleyeyim maddiyat kaynaklı durumlardan dolayı eşim kayınvalidemize taşınmamızı teklif etti. Konu kayınvalidemle buradan açıldı. Buraya taşınırsanız annengile her hafta gidemezsin iki üç haftada bir eşinle gidersine getirdi konuyu. Yani tam bir ataerkil zihniyet
Bizde eşimle sürekli bu konu için tartışıyoruz 10 günde bir falan gidiyorum bi kaç saat kalıp geliyorum eve ne gerek var hep gidiyorsun falan diyor bunun için baya büyük kavgalarımız oldu ama ben yine de bildiğimi yapmaya çalışıyorum mümkün oldukçaMerhabalar hanımlar dün Kv ile olan bir sohbet sonrası ‘Acaba ben mi tuhafım?’ Diye düşündüm ve buraya fikir danışmaya karar verdim. Ben üç senelik evliyim, haftada bir gün anneme bir gün de kv ye mümkün mertebe gitmeye çalıştım hep. Zaten annemleri özlüyorum bir haftayı geçse. Tabi ki gidemediğim ya da daha fazla görüştüğümüz zaman da oldu. Aynısı kvm için de geçerli. Ya da evde olmasa da dışarda bizde haftada bir görmek isterim yani. Kv annemle aynı yaşta olmasına rağmen (52- yaşlı değil yani) bunu çok fazla buluyor ve bu durumun insanın kendi evine bağlanmasına engel olacağını savunuyor. Tartışır gibi değil de böyle olur diyerek söyledi. Büyütmedim ama tuhafıma gitti , ben mi yanlış düşünüyorum o mu ? Haftada bir normal bir süre değil mi ?
Şöyle söyleyeyim maddiyat kaynaklı durumlardan dolayı eşim kayınvalidemize taşınmamızı teklif etti. Konu kayınvalidemle buradan açıldı. Buraya taşınırsanız annengile her hafta gidemezsin iki üç haftada bir eşinle gidersine getirdi konuyu. Yani tam bir ataerkil zihniyet
Eşiniz kendi anasını ne kadar sürede bir görüyor peki?Bizde eşimle sürekli bu konu için tartışıyoruz 10 günde bir falan gidiyorum bi kaç saat kalıp geliyorum eve ne gerek var hep gidiyorsun falan diyor bunun için baya büyük kavgalarımız oldu ama ben yine de bildiğimi yapmaya çalışıyorum mümkün oldukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?