- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Haklısınız dogru diyorsunuz. Ama bakın gıdınce eşimde kardeşiyle ayrı odada takılıyor. Sürekli eşim gitmeye bahane buluyor. Ev işi mi yapayım ders mı calısayım haftasonu ıs var zaten. Yapım böyle. Ben elimi versem kolumu kaptırcam farkındayım. Eşim degısmez. Özledim deyip duruyo onları. Git diyorum. Hatta gıt kal dıyorumÇok gaza gelmişsiniz. Kv nin hiç kötülüğünü görmediğinize rağmen odada tek başına oturup canı sıkılsın gibi sözler hiç hoş değil. Bence rahatınıza bakın, en güzel dönemdesiniz... sıkıntı olmayan yerde sıkıntı aramayın. Eşinizde gel diye baskı yapmıyormuş zaten oda zamanla annesine gidip durmaz. Biraz zaman tanıyın eşinize, evliliğimin ilk aylarında eşimde sürekli annesine babasına gitmek isterdi, şimdi gitmez. Aramaz bile beni aratırbu zamanla elde edeceğiniz birsey. Yuvanıza böyle kavgalar yüzünden huzursuzluk getirmeyin. Benim kvde söylenir durur, dediği dedik bir kadındır. Bazen kulaklarınızı tıkamanız gerekir. Keyfinize bakın ve her sözü en ince detayına kadar düşünmeyin benim kv daha dün size ulaşmak mesele ölsem ruhunuz duymaz, birgün gelip ölümü bulursunuz diye söylendi halbuki haftada 1-2 gün kesin görüsüyoruz. Sirf her aradiginda ulasamadigi icin aklinca laf sokuyor Gülüp gectim telefon sessizde hep bakmiyoruz telefona dedim. Çok takılmayın yani. Bahanelerle haftada 2ye düşürün görüşmeleri kv zaten alışır hem kötü niyetinden yapmıyor. Hata aramayın kvde birazda ben mi abartıyorum diye kendinizi sorgulayın. Kayınpederinizede birsey anlatmayın aranızdaki kavgalar çok büyük olmadıkça aileye anlatmayın. Sizin yüzünüzden biz kavga ediyoruz demek hiç doğru değil. Kendi aranızda halledin. Siz kvye karşı kin besledikçe eşiniz sizden sogacak...
Ben kin beslemıyorum. Sadece benı darlamasın. Evet bende aramıycam. Persembe gıdecegız oturmayaÇok gaza gelmişsiniz. Kv nin hiç kötülüğünü görmediğinize rağmen odada tek başına oturup canı sıkılsın gibi sözler hiç hoş değil. Bence rahatınıza bakın, en güzel dönemdesiniz... sıkıntı olmayan yerde sıkıntı aramayın. Eşinizde gel diye baskı yapmıyormuş zaten oda zamanla annesine gidip durmaz. Biraz zaman tanıyın eşinize, evliliğimin ilk aylarında eşimde sürekli annesine babasına gitmek isterdi, şimdi gitmez. Aramaz bile beni aratırbu zamanla elde edeceğiniz birsey. Yuvanıza böyle kavgalar yüzünden huzursuzluk getirmeyin. Benim kvde söylenir durur, dediği dedik bir kadındır. Bazen kulaklarınızı tıkamanız gerekir. Keyfinize bakın ve her sözü en ince detayına kadar düşünmeyin benim kv daha dün size ulaşmak mesele ölsem ruhunuz duymaz, birgün gelip ölümü bulursunuz diye söylendi halbuki haftada 1-2 gün kesin görüsüyoruz. Sirf her aradiginda ulasamadigi icin aklinca laf sokuyor Gülüp gectim telefon sessizde hep bakmiyoruz telefona dedim. Çok takılmayın yani. Bahanelerle haftada 2ye düşürün görüşmeleri kv zaten alışır hem kötü niyetinden yapmıyor. Hata aramayın kvde birazda ben mi abartıyorum diye kendinizi sorgulayın. Kayınpederinizede birsey anlatmayın aranızdaki kavgalar çok büyük olmadıkça aileye anlatmayın. Sizin yüzünüzden biz kavga ediyoruz demek hiç doğru değil. Kendi aranızda halledin. Siz kvye karşı kin besledikçe eşiniz sizden sogacak...
Bunları eşinize söyleyin. Gidelim dediginde bugün dolapları boşaltmam lazım evde bir sürü iş var çamaşırlarda çogaldı sen git otur diyin. Kadının işi mi biterHaklısınız dogru diyorsunuz. Ama bakın gıdınce eşimde kardeşiyle ayrı odada takılıyor. Sürekli eşim gitmeye bahane buluyor. Ev işi mi yapayım ders mı calısayım haftasonu ıs var zaten. Yapım böyle. Ben elimi versem kolumu kaptırcam farkındayım. Eşim degısmez. Özledim deyip duruyo onları. Git diyorum. Hatta gıt kal dıyorum
Trip atıyor eşim. Zaten o evdeyken kıtap basından kalkmıycam ki. Kv ararsa ders calısıyorum yetısmıyo zaman yok hayıflancam,Bunları eşinize söyleyin. Gidelim dediginde bugün dolapları boşaltmam lazım evde bir sürü iş var çamaşırlarda çogaldı sen git otur diyin. Kadının işi mi biterçok sıkmayın kendinizi. Veya dün dersi tam anlayamadım tekrarlamam lazım diyin. Bugün çok kötüyüm diyin. Öyle oraya gitmek istemediginizi belli etmeyin.
Gurur meselesi yapmışsınız bu kv olayını birazda bence yani nasıl yardımcı olabiliriz kiTrip atıyor eşim. Zaten o evdeyken kıtap basından kalkmıycam ki. Kv ararsa ders calısıyorum yetısmıyo zaman yok hayıflancam,
Haklısınız. Gurur degıl. Elimi versem kolumu kaptırcam. Yanı benım haberim yokken dolabımda bırseyler yerlestırmıs falan. Ayrıca masa alcaz, eşim anneme sor onlara at bakalım dıyor. Ulen 60 yasında kadın zevkler uymuyor. Ki begendıgımı aldımGurur meselesi yapmışsınız bu kv olayını birazda bence yani nasıl yardımcı olabiliriz kiatıyorsa atsın kavgalı konusmayın
Biraz saf ayağına yatın inanın aranızdaki dengeyi kurar. Benim kvde bana zorla büfe aldırcaktı, her mobilyada illa bir nasihat verirdi. Dolabımda ayna istemiyordum tutturdu aynalı olsun. Söyleyeceklerini dinlerdim ama yinede bildiğimi yapardım.Haklısınız. Gurur degıl. Elimi versem kolumu kaptırcam. Yanı benım haberim yokken dolabımda bırseyler yerlestırmıs falan. Ayrıca masa alcaz, eşim anneme sor onlara at bakalım dıyor. Ulen 60 yasında kadın zevkler uymuyor. Ki begendıgımı aldım
Bende öyle yapıyorum. Dınlıyorum ama hep kendı bıldıgımi yapıyorumBiraz saf ayağına yatın inanın aranızdaki dengeyi kurar. Benim kvde bana zorla büfe aldırcaktı, her mobilyada illa bir nasihat verirdi. Dolabımda ayna istemiyordum tutturdu aynalı olsun. Söyleyeceklerini dinlerdim ama yinede bildiğimi yapardım.bunlar gayet normal şeyler. Çok takmayın. Hem bir fikir edinebilirsiniz sizin görmediginizi o görür, yine istediğinizi yaparsınız
O zamanla oturur şimdi daha çok yenisiniz. Eşimle aynı kavgaları yaptım zamanında tek fark altlı üstlü olmamızBende öyle yapıyorum. Dınlıyorum ama hep kendı bıldıgımi yapıyorumgitme gelme konusunda da onun ıstedıgı olmayacak. Olursa ben mutsuz olacagım
Yaa bıraksa bizi gıderım ama o eve giriş oluyor cıkımız olmuyor.O zamanla oturur şimdi daha çok yenisiniz. Eşimle aynı kavgaları yaptım zamanında tek fark altlı üstlü olmamızsürekli yemeğe çağırmalar, evin işine karışmalar bunlar normal şeyler ilk aylarda. Dinledim ama yine istediğimi yaptım. Bir müddet sonra dizinde artık bir aile oldugunuzu kendi düzeninizin olduğunu kabulleniyorlar. İşime gelmiyorda değil artık. Bazen aşagı yemek yapmaya iniyoruz mutfağımız batmasın diye
O kvde yok çok şükürYaa bıraksa bizi gıderım ama o eve giriş oluyor cıkımız olmuyor.Evet daha cok yeni. Mesela beni artık az arıyor kv. Kp bile kıza baskı yapma ısrar etme dıye kv ye kızıyor ya. Altlı üstlü olsam varya ben gitmesem o gelır durmaz
Haklısınız. Arayıp soruyorum ama haftada 2 kez. Eşimle hergün konusurlar. Ben bırgun kv olursam hıc zorlamıycam gelınımı. Israr baskı yapmıycanO kvde yok çok şükürben hergün telde konuşurdum içimden öyle gelirdi, bir gün aramayınca hemen ertesi gün niye aramadın diye laf söyleyince bende hep aramak zorunda mıyım dedim. Günler boyunca aramadım tavır yaptığında hiç oralı olmadım. Öyle öyle işledi onada. Şimdi istediğim gibi arıyor konuşuyorum. Keyfime göre. O hala baskıcı söyleniyor ama kulaklarım tıkalı Hergün konuşmak zorunda degilsiniz ama ara sıra arayıp hatrını sorun bir müddet sonra bu kız bizi hiç istemiyor demesinler. İlerde bizde yaşlancaz
Ohooo daha ne ozamanHaklısınız. Arayıp soruyorum ama haftada 2 kez. Eşimle hergün konusurlar. Ben bırgun kv olursam hıc zorlamıycam gelınımı. Israr baskı yapmıycan
Dımı yanı normal gayetOhooo daha ne ozaman
Bence çok iyiDımı yanı normal gayet
Konu başlığı haftada bir çağıran kaynana olduğu için derdini anlayamadık, sorun kv de değil kpcanızda benceTamamda gıdınce sıkılıyorum. Yemek ye dön olmuyor. Gece yarısı bırakıyor. Gıdınce 2gun sonra gene çagırıyor.Ayrıca eşimin annesının ne özellıgı var her hafta mutlu olmadığım yere gıdecegım. Anneme gıderım. En azından annemde daha rahatım, sıkılmıyorum. O zaman benım annemde eşimi darlasın cagırıp dursun
Galiba ifade edemiyorKız bunun asıl sıkıntısı kocası. Haftada bir değilmiş işte, bunun kocası haftaiçi gün aşırı da zırt bırt bahane bulup yapışıyormuş ana evine.Kadını da sürüklemek istiyormuş peşinde. Bi de uzak bir şehre tayinleri çıkarsa ailesini de götürmeyi planlıyor adam.Yoksa kaynana çekilmeyecek dert değil. Ama konu sahibi de derdini tam anlatamıyor. Haftada bir çağıran kaynana başlığı atacağına, anasından ayrılmayan koca diye başlık atsaymış derdini anlardık. Bence çektiği sıkıntının derdini anlatamaması ile ciddi bir bağlantısı var.
Haklısınız. Eşimde anlar umarım zamanlaKonu başlığı haftada bir çağıran kaynana olduğu için derdini anlayamadık, sorun kv de değil kpcanızda benceKatibin Ruhu nın dediği gibi
Ama kv de cagırıyo sürekli. Ondan böyle baslık actımGaliba ifade edemiyor
Benim kaynana da her ay maaş günümüzü takip edip, arıyordu eşim ona başka bi sebepten kızıp engellemeden önce. Eşim para göndermiyordu, çünkü paraya ihtiyacı olmadığını biliyordu. Bizi sıkıp, anasını beslese idi benim kaynanaya değil, evimdeki öküze kızmam gerekiyordu.Ama kv de cagırıyo sürekli. Ondan böyle baslık actım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?