Tabiki geldim
Bayramdan İki hafta once iki ogun yediğim yedigim hamur isi bende ani açlık vs lere sebep oldu dolayisiyla motivemi kaybettim toparlayamadim ve bunalimdan inadina gece az da olsa kacamaklarm devreye girdi. Gec kalmadan kilom oturmadan bugün başlıyorum tekrar.bundan sonra günlük bildirim yapacam. Sende kendine geldin mi benim gibi
Vaaay super mas takdir ettim spor ve menu superSabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy
Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım
öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay
Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.
şu 2.5 lt oldu
spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey
Vucudun direnc gosteriyor.sporla yardimci olman gerekiyor vucuduna yag yakimi icin az da olsa vucudun enerji isterKilo bildirimi
Geçen hafta 71.1
Güncel 69.7
Fark - 1.5
Sonuçtan memnun değilim çünkü bayram öncesi bu kilodan daha da aşağıdaydım. Hatta başlangıç kilom bile daha azdı. Sebep ne halen çözebilmiş değilim. Spor yapmaya acayip üşeniyorum en büyük hatam burda sanırım ama wc problemim de var. Pes etmeye başladım. Bi insan az yiyip nasıl kilo alır anlamış değilim
Bende emziriyorum hic bir kur uygulamadan su ve sporla etkili verebiliyorumGunaydin kizlar ,
sbeden cim kilom 60.3
Kurtulamadim su 60 lardan eski gunlerim hayal gibi oldu bu kilolarda yerlesti sanki bana dikkat etsemde gitmiyor , rejim yapmam lazim oda sutumu etkiliyor vallahi ne yapacagimi sasirdim . Hic bir kiyafetim olmuyor sezeryandan dolayi inmeyen bir gobegimde var
Bende yoldas olabilirimmiraycan84 Denizcim canim seninle ne guzel rakiptik ne guzel kilolar vermistik
Ne yapsak yine rakipmi olsak sen benden zayifsin ama olsun verdigimiz kilo kadar rakip olalim .Bu hafta 1 kilo verdin bu hafta yarim kilo vs .Ne yapalim ?
Kizzz uctun sende he bacimm frenleme vaktimiz geldi
sorma geldide geçti bile ,bu kadar olmasına bile izin vermemeliydim,ruhum tembelTabiki geldim
Vaaay super mas takdir ettim spor ve menu super
Vucudun direnc gosteriyor.sporla yardimci olman gerekiyor vucuduna yag yakimi icin az da olsa vucudun enerji istermutlaka spor yapman lazim arkadasim
Bende emziriyorum hic bir kur uygulamadan su ve sporla etkili verebiliyorum
Bende yoldas olabilirim
Kizzz uctun sende he bacimm frenleme vaktimiz geldi
Aldım dün bir buçuk kiloluk acı biber eşimle bana 1 ay dayanmıyor çözümü buldum aslında da kış geliyor kışın da dondurucuya talim taze fasulye ve bamya çözümü 2 poşet attım dondurucuya bamya fasulyede atıcam çokça önümüzdeki haftaBazende aci turşu biber ye fayda eder. Uzun zamanli kabiz olmamaya çalış
ayy artık inişe geçelim hep böyleSelam Kızlar;
22.08.2016: 57.70
29.08.2016: 58.20
19.09.2016: 59.30
26.09.2016: 58,30
Sonunda attım tatil fazlalıklarımı ama 1 ay öncesine göre yarım kilo fazlam var
neden yemedinSabah kahvaltı yapmadım şuanda çok açım
Canım sabah saatlerim değişti iett otobüsüne yetişmem için artık evden 15 dakika erken çıkıyorum erken kalkmaya da hiç halim olmuyor kalkmamla işlerimi bitirmem evden çıkma saatim yakın olduğundan canım bir şey istemiyor ama 10 gibi acıkmaya başlıyorum ama poğaça börek yemek istemediğimden öğleni bekliyorum burada atıştıracak bir şey olmuyor genelde 12 buçuk gibi çıkıyorumneden yemedin
öğlen kaçta yiyiyodun sen?olmadı hafif bişeyler atıştır tansiyonun oynamasın
vücudumuzu aç bırakarak bazal metabolizmamızı yavaşlarıyoruz bu iyi birşey değil canım unutma
Canım sabah saatlerim değişti iett otobüsüne yetişmem için artık evden 15 dakika erken çıkıyorum erken kalkmaya da hiç halim olmuyor kalkmamla işlerimi bitirmem evden çıkma saatim yakın olduğundan canım bir şey istemiyor ama 10 gibi acıkmaya başlıyorum ama poğaça börek yemek istemediğimden öğleni bekliyorum burada atıştıracak bir şey olmuyor genelde 12 buçuk gibi çıkıyorum
amann neden değiştisaatler kötü olmuş bu
sürekli böyle olacaksa buna bir çözüm bulmalısın 12,30 a kadar aç durulmaz ki ama
Ben hafta sonları giremiyorum canımcımmiraycan84 Canim bugün kac kilon.
Günlük kilomu ve atladigim ipi yazacam. Seninde bana eslik etmeni isterim. Ip atliyordun onceden. Baslaman lazim bi yerden.
kız saatler geri alınmadı bundan sonrada alınmıycakmış,böyle gitcekmiş artıkKış saati uygulamasına geçti normalde 10 gece geliyordu şimdi 5 kala geliyorSabah zorlayıp yemem gerek aslında sütü yumurtayı araya sıkıştırırım belki ama canımda istemiyor niyeyse 1 haftadır hep uykusuz dolanıyorum saatler geri alındı diye mi otobüsle anlamadım
İett saatleri alındı amakız saatler geri alınmadı bundan sonrada alınmıycakmış,böyle gitcekmiş artık
1-2 dilim ekmek arası peynir,zeytin,domates,salatalık yap
sütlü gevreklerden falan al bari
Hiiiç acele etme bebişe iyi bak sonra hem diyet hem spor yapar eski haline dönersinGunaydin kizlar ,
sbeden cim kilom 60.3
Kurtulamadim su 60 lardan eski gunlerim hayal gibi oldu bu kilolarda yerlesti sanki bana dikkat etsemde gitmiyor , rejim yapmam lazim oda sutumu etkiliyor vallahi ne yapacagimi sasirdim . Hic bir kiyafetim olmuyor sezeryandan dolayi inmeyen bir gobegimde var
İett saatleri alındı amaondan bahsediyorum Ekmek arası yiyeceğim olmadı sabah haşlanmış yumurta ekmeksiz midemi bulandırıyor sütte yulafla her sabah içilmiyor gibi
Hiç sorma ip atlayamıyorum şüpheli durumlardan dolayı yürüyüş yapıyorum sadece öyle ağır diyetler de yapmayınca gitmiyor kilolar biliyosun ikimizde beklemede kalalım almayalım yetermiraycan84 Denizcim canim seninle ne guzel rakiptik ne guzel kilolar vermistik
Ne yapsak yine rakipmi olsak sen benden zayifsin ama olsun verdigimiz kilo kadar rakip olalim .Bu hafta 1 kilo verdin bu hafta yarim kilo vs .Ne yapalim ?
Kilo yapar diye yemiyorum öyle de midemi bulandırıyor sabah sabahonu bilemedim bizde iett yokya anlayamadım seni
artık bigün yumurta,bigün yulaflı süt,öyle öyle idare edecen napıcan
yumurtanın yanında azcık ekmekte ye neden yemiyonki zaten
peynir,zeytinde yemiyosun onlardan da ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?