♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gunaydiiinnn bacilarr canlar bayramzedeler yedik yedik et tatli tabi bu hafta tokezledik
Bu bizim icin yeni baslangic olsun unutun gecmisi.bayramdan once su kilodaydim cok uzgunum falan flan uzulmeyelim kizlar her zaman bayram olmuyo her zaman tatile gitmiyoruz.suanki kilomuzdan hedef kilomuza varmayi dusunelim .@sbeden
Ben gecen hafta :77
Bu hafta:76.4
Fark : -600

Kizlar hergun
Su: (en az 2 ltre )
Spor: (en az yarim saat )
Yapalim bu kalemleri boyle paylasalim

Tabiki geldim
Vaaay super mas takdir ettim spor ve menu super

Vucudun direnc gosteriyor.sporla yardimci olman gerekiyor vucuduna yag yakimi icin az da olsa vucudun enerji ister mutlaka spor yapman lazim arkadasim
Bende emziriyorum hic bir kur uygulamadan su ve sporla etkili verebiliyorum

miraycan84 Denizcim canim seninle ne guzel rakiptik ne guzel kilolar vermistik
Ne yapsak yine rakipmi olsak sen benden zayifsin ama olsun verdigimiz kilo kadar rakip olalim .Bu hafta 1 kilo verdin bu hafta yarim kilo vs .Ne yapalim ?
Bende yoldas olabilirim

sbeden bu hafta kilom tamı tamına 62
artık spora başlıyorum gidişat kötü
Kizzz uctun sende he bacimm frenleme vaktimiz geldi

sorma geldide geçti bile ,bu kadar olmasına bile izin vermemeliydim,ruhum tembel ama ben onun canlandırmasını bilirim

Bazende aci turşu biber ye fayda eder. Uzun zamanli kabiz olmamaya çalış
Aldım dün bir buçuk kiloluk acı biber eşimle bana 1 ay dayanmıyor çözümü buldum aslında da kış geliyor kışın da dondurucuya talim taze fasulye ve bamya çözümü 2 poşet attım dondurucuya bamya fasulyede atıcam çokça önümüzdeki hafta

Günaydın kızlar, neyse ki korktugum basıma gelmemiş. Kv ve gorumce yemekleriyle tatilin ustune de kilo aldigimi dusunuyordum. Bugün 81.8 çıktım sbeden cim. Eskisine donememisim tabii ki ama en azından eksideyim geçen haftaya göre. Şimdi size içli kofte, etli ekmek kilo aldırmıyor desem gunahiniza girmiş olur muyum

neden yemedin
öğlen kaçta yiyiyodun sen?olmadı hafif bişeyler atıştır tansiyonun oynamasın
vücudumuzu aç bırakarak bazal metabolizmamızı yavaşlarıyoruz bu iyi birşey değil canım unutma
Canım sabah saatlerim değişti iett otobüsüne yetişmem için artık evden 15 dakika erken çıkıyorum erken kalkmaya da hiç halim olmuyor kalkmamla işlerimi bitirmem evden çıkma saatim yakın olduğundan canım bir şey istemiyor ama 10 gibi acıkmaya başlıyorum ama poğaça börek yemek istemediğimden öğleni bekliyorum burada atıştıracak bir şey olmuyor genelde 12 buçuk gibi çıkıyorum

amann neden değiştisaatler kötü olmuş bu
sürekli böyle olacaksa buna bir çözüm bulmalısın 12,30 a kadar aç durulmaz ki ama

amann neden değiştisaatler kötü olmuş bu
sürekli böyle olacaksa buna bir çözüm bulmalısın 12,30 a kadar aç durulmaz ki ama

Kış saati uygulamasına geçti normalde 10 gece geliyordu şimdi 5 kala geliyor Sabah zorlayıp yemem gerek aslında sütü yumurtayı araya sıkıştırırım belki ama canımda istemiyor niyeyse 1 haftadır hep uykusuz dolanıyorum saatler geri alındı diye mi otobüsle anlamadım

kız saatler geri alınmadı bundan sonrada alınmıycakmış,böyle gitcekmiş artık
1-2 dilim ekmek arası peynir,zeytin,domates,salatalık yap
sütlü gevreklerden falan al bari

kız saatler geri alınmadı bundan sonrada alınmıycakmış,böyle gitcekmiş artık
1-2 dilim ekmek arası peynir,zeytin,domates,salatalık yap
sütlü gevreklerden falan al bari
İett saatleri alındı ama ondan bahsediyorumEkmek arası yiyeceğim olmadı sabah haşlanmış yumurta ekmeksiz midemi bulandırıyor sütte yulafla her sabah içilmiyor gibi

Hiiiç acele etme bebişe iyi bak sonra hem diyet hem spor yapar eski haline dönersin

İett saatleri alındı ama ondan bahsediyorumEkmek arası yiyeceğim olmadı sabah haşlanmış yumurta ekmeksiz midemi bulandırıyor sütte yulafla her sabah içilmiyor gibi

onu bilemedim bizde iett yokya anlayamadım seni
artık bigün yumurta,bigün yulaflı süt,öyle öyle idare edecen napıcan
yumurtanın yanında azcık ekmekte ye neden yemiyonki zaten
peynir,zeytinde yemiyosun onlardan da ye

miraycan84 Denizcim canim seninle ne guzel rakiptik ne guzel kilolar vermistik
Ne yapsak yine rakipmi olsak sen benden zayifsin ama olsun verdigimiz kilo kadar rakip olalim .Bu hafta 1 kilo verdin bu hafta yarim kilo vs .Ne yapalim ?
Hiç sorma ip atlayamıyorum şüpheli durumlardan dolayı yürüyüş yapıyorum sadece öyle ağır diyetler de yapmayınca gitmiyor kilolar biliyosun ikimizde beklemede kalalım almayalım yeter

Kilo yapar diye yemiyorum öyle de midemi bulandırıyor sabah sabah Kahvaltı yabağı hazırlarım aslında da zamanımı alır diye yanaşmıyorum yoksa bugünler de felaket peynir yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…