HAK İSTEYİNCE ... !

Hakkınız olanı isteyin ama zaten 7 tane daireniz varmış vermezse de helal etmiyorum deyin geçin dünya malı sonuçta o daireler zaten kızınıza kalacak

Eşimin erkek kardeşi de var bı daıre onun olcak evlenınce yarın ıkı erkek cocuk olursa evde daıreler onlara kalcak benım kızıma kalmazsa dıye dusunuyorum...

Eşimin erkek kardeşi de var bı daıre onun olcak evlenınce yarın ıkı erkek cocuk olursa evde daıreler onlara kalcak benım kızıma kalmazsa dıye dusunuyorum...
Kız erkek ayrımı mı var ? 7 dairenin hepsi eşinin üstüne değil mi ?

derin yaramı deştin konu sahibi. ben de ailemden hiçbişey görmedim ama kardeşime ev düzülüyor ( nişanlı ), ben üniversitedeyken laptop alınmamıştı, kardeşime üniversiteye başladığı 2. ay laptop alındı. kısacası şuan sahip olduğum herşeyi kendim yaptım. ailem KYK kredi borcunu öderiz dedi, ödemediler. 12 bin küsüratı, şimdi her ay ben ödüyorum. şimdi lojmanda kalıyoruz ama seneye tayin olduğumuz yerde kendi evimize geçicez, ailemden gene bişey göreceğimi sanmıyorum, onların vicdanı rahatsa benim diyebilecek bişeyim yok malesef

Amcanizla ortak miydi mallariniz amca ne alakaymis ki

annemden tapuyu aldıktan sonra baska bı yere tasındık yıl sonra o zaman yenı ev yaptık orda ortaktık ama mallar tam bolusmedı amcam. 5 dukkan 2 daıre vardı. annem bı daıre aldı ayrıldık amcamdan. ben bısey ıstemıyorum dedı annem. hatta evı bıle almıyodu amcam huzurumuzu kacırıyo dıye zor ayrıldık

vıcdan cok ınce bı mesele bıze karsı vıcdan ve merhamet olmuyor sanırım.

Bundan da ayri bir konu basligi olurmus

Siz sonuna kadar hakkinizi arayin olmazsada ilahi adalet var annemide tek kiz diye ayirip mallarini dayimin uzerine yaptilar dayim huzur bulamadi 2 kere evlenip ayrildi diger dayimda sürünüyor evi yeri yok ama Allah bize daha cok verdi sonuc olarak ananem annemin elinde can verdi o kixmetli ogullarindan gulemedi

Konuştum annemle. annem aradı dun hıc konusmadık mesajlasmadık. bugun de kardeşlerinle kötü olma ben sana veririm 50 bin ben ölünce de 50 bin bırakırım dedi. işte gelinin altınlarını dugunden sonra satıp araba alcaz. ben kardesıne de hak vermicem. filan dedi vazgecirmeye calıstı. ben dukkan satılınca hakkımı ıstıyorum dedim. vermezsenız de vıcdanınıza bırakıyorum benı yok sayın dedim. bi de ben kötü değilim abim malları ustune alınca ıyı ben hakkımı ısteyınce mı kötu oluyorum dedim. kardeşim istemez tabi o çalışmadı ki ben başı duvara dövülen demire vurulan bendim 14 yaşından beri çalışan stres çeken benim. o neyi verdi ki geri alcak dedim.

Henuz yok ama yarın öbürgün erkeklere kalsın derlerse diye düşünüyorum inşallah öyle birşey olmaz. kayınvalidemin üzerine
Aslında eşin sadece kendi parasıyla yaptırdığı evi annesinin üzerine yapıyorsa yanlış yapiyor
Annesi rahmetli olduğunda diğer kardeşlerin hepsi pay alır
Hatta kayinvalidenin kardeşleri ve kardeş çocuklarının bile mirasta payı olur

Tabii tüm aile ortak parayla iş yapılıyorsa bilemem

Çok güzel konuşmuşsun umarım hakkını alirsin

canım evın yapıldıgı arsa kayınpederin üzerineymıs baska yerde ev satıp burayı yapmıslar. eşim askerdeymiş annesi ve erkek kardeşi beraber kalıp yaptırmışlar.
kayınvalidem babasından yer alcak

Bırak alma diyenler hangi kafadalar acaba? Kadının çocuğu var, yarın bi gün Allah korusun eşine bir şey olsa ya da ayrılsalar zaten arkasında ailesi olmadığı için sokakta mı kalsın? Zaten 14 yaşından beri çalışıyomuş, bu yaştan sonra da zorlanmaya devam mı etsin? Saçma sapan diziler izleye izleye dizi karakteri gibi davranan, akıl veren tiplerle doldu memleket.
Sakın hakkını kimsede bırakma arkadaşım, git bir avukatla konuş. Hakkını alma diyen kimse de senin dostun değil, iyiliğine konuşmuyor yani bilesin. Kimse 200 bin tl'yi sokağa atmaz. Kendileri havada kapar. Yarın bi gün ihtiyacın olursa çok başını duvarlara vurursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…