HAK İSTEYİNCE ... !

Siz evlat değil misiniz? Hemde göreviniz değilken evi geçindirmeye çalışmışsınız. Onların anne baba olarak üzerinizde olduğundan çok, sizin onlarin üzerinde hakkınız var.
Para falan almayın bence görüşmeyi de kesin.

İlahi Adalet'e inandığım söylenemez...
ama ohhh iyi olmuş...
İcimin yağları eridi...
Ama gerçekten yapılıyormuş eskiden deniz kenarı özellikle kayalikli yerler para etmiyormus
Hani buraya bir şey olmaz ne ev yapilir ne tarla sürülür diye kizlara verirlermis
Ekilecek bicilecek ev yapilabilecek değerli toprağı erkeklere verirlermis tabii şimdi o deniz kenari araziler trilyonlarla ölçülüyor
Verenlerde kafasını duvardan duvara vuruyor

Çok iyi olmuş

Ne olursa olsun annedir o allah bi haksızlık varsa zaten herkese layığını verir. Siz yinede görüşmemezlik yapmayın bence. Ne olursa olsun o sizin anneniz. En kötü anne bile annesizlikten iyidir. Boşverin allah haklıyı haksızı mutlaka ayıracak o büyük buluşmaya herkes gelecek en nihayetinde. Siz size layık görüleni alın gerisini allaha bırakın

Sende tamam istemiyorum .silin beni evlatliktan de..bakalim ne derler. Alırsan hakkini onlar silecekmis seni ayip günah ya...bu arada 8 ayar ne ben mi cahilim 14.18.22.24 ayar duydum da 8 nedir cok mu düşük ayar

evet bakır bile pahalıdır belki

Allah yardımcımız olsun ya. Evet eşimmiş benım asıl ailem.

kardeşim onu ezmelerinde bıkmış artık. ben istemiyorum yeter ki okuyayım. Sen nie istişyosun die bı de bana. e o haklı senelerdir okuyor eşşek gibi calısan psıkolojısını bozan bendim.

fazla uyanık
dukkanı ve evı var.
dukkanı 80 bin tl almıştı şimdi 400 bin uzerı ediyor.
evı de 150 bin uzeri ediyır.

Maşallah Allah olmayanlara da versin. Belki de kardeşlerinin daha çok ihtiyacı oldupu için böyle düşünüyor annen

ama her ay odemelerımızde 1,000 tl ıcerı gırıyoruz... o da bılıyor hem esım ayrı yanı bende kızıma bırakmak ıstıyorum. annem bencıldır

Maşallah Allah olmayanlara da versin. Belki de kardeşlerinin daha çok ihtiyacı oldupu için böyle düşünüyor annen

Ama küçük erkek kardeşi de pek tutmuyormus anladigim kadarıyla annesi

Ayrıca hem hukuken hem dinen maddi duruma bakılmaz mal dağıtımında. Ayrıca babasının malini anne ne hakla vermiyor yazık yahu.

Geçenlerde bir dükkanın önünden geçerken söyle birsey yazıyordu. Babalarına ithafen, gittiğin yerde (ahirette) mal mülk yaptiysan biz gelmeden sat

Hakkini soke soke al canimm merak.etme annen sana kussu gelsin basina bi gelin seni yalvara yalvara ariycak.mahkrmeye basvr hakkini alirsin

ama her ay odemelerımızde 1,000 tl ıcerı gırıyoruz... o da bılıyor hem esım ayrı yanı bende kızıma bırakmak ıstıyorum. annem bencıldır
Hakkınız olanı isteyin ama zaten 7 tane daireniz varmış vermezse de helal etmiyorum deyin geçin dünya malı sonuçta o daireler zaten kızınıza kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…