Haklı mıyım haksız mı??

Sizce haklı mıyım haksız mıyım??

• Ankete Katılan
    122
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar dün akşam cafede otururken erkek arkadasim garson kizdan çakmak istedi kizda karsisinda ben oturduğum halde sevgilimin sigarasını yakmaya kalkti agzina goturdu cakmagi sigarayi yakti. Bu durumu kaldiramiyorum kizin yaptigi zaten terbiyesizlik benim sevgilimde eline alip kendi yakamadi. Sonra kizin yanina gidip uyardim kiz once ozur diledi sonra benim akıllı sevgilim gelip kizdan özür diledi kizda bundan gaza gelip siz yanlis dusunuyorsunuz demeye basladi bana. Tartisma cikti. Sonra erkek arkadasimla tartistim özür dilememen gerekiyordu kizlar arasina girilmez dedim ve beni kucuk dusurdu sanki psikopat ruh hastasi biriymisim gibi kizdan ozur diledi o gelmeden kiz yaptigi hatanin farkindaydi sevgilim gelip kizdan ozur dileyince kizda degisti hemen erkek arkadasim da kizdan ozur dilemese konu kapanacakti Allah askina ben mi abartiyorum yoksa hakli miyim sizce normalde çok kiskanc biriyimdir ama bu durumu kimse kaldiramaz herhalde. Sevgilimle de ayrildik şuan kizdan özür dilemesini kaldiramıyorum abartiyor muyum sizce siz olsaniz ayni tepkiyi vermez miydiniz
Ya kusura bakma da gerçekten tam da bahsettiğin gibi davranmışsın. Birinden ateş istediğinde, özellikle garson vs. gibi işlerle uğraşanlardan çakmağı çakar ve sigarayı yakar. Erkek de olsa yakar, kadın da olsa yakar. Sen ne demeye gittin kızla konuştun ki. Kendi kendini acayip konuma düşürmüşsün. Hiç öyle kaldırılamayacak falan bir durum yok ortada. Gayet normal, medeni bir davranış var. Adamcağız kaçmış kendini kurtarmış resmen senden.

keşke garson kıza yansıtmasaydınız olayı.Sevgilinizde kızın sigarasını yakmasına izin vermeyip çakmağı alıp yaksaymış.Gereksiz bir durum içine girmiş ikiside,sizde kıza tepki vererek bu gereksizliğe ortak olmuşsunuz

Arkadaşım sana normal gelen bana ters geliyor ben bana yapilan saygisizligi kaldiramadim bu edeple terbiyeyle alakali birşey insan ne kadar geniş olursa olsun bi erkeğin karsisinda bayan oturuyorsa kalkip sigarasini yakamaz. Ki normalde bile yakmamasi gerekir bence bu ne seviyesizlik yani kibarca biraksin masaya.

Allahaşkına konuyu edepe terbiyeye saygıya dayatmayın. sizin dellenmenizin tek nedeni kıskançlık.
o kızcağızı da dinlemek lazım. normalde belkide senin sevgilinle aynı kaldırımda bile yürümez ama ekmek parası ne yapsın. şu buldumcuk halleriniz yok mu? kız çalışıyor ekmeğinin peşinde o da sigara yakmaya bayılmıyordur.
belki işverenin talimatıdır, belki masada çakmak bırakmaları yasaktır, belki çakmakları iade edilmiyordur, belki bahşiş umudu vardır, vs. vs. ama bu belkilerin içinde eminim ki, şımarık kızların buldumcuk sevgililerinin sigaralarını zevk için yakmıyordur.
siz çalışıyor musunuz?

Bazen çakmak bende de olmuyor eşim de sigara kullanmadığı için bende garsondan isterim ara ara denk geldiğim oldu yakarlar sigaramı o zaman eşim de beni boşasın :duduk:

Garsonlar çakmak sorunca hep yakıyorlar sigarayı. Bugüne kadar kız mı erkek mi hiç dikkat etmemişimdir, garson yani, işini yapıyor, her geleni ayartmaya kalkacak mı sanıyorsunuz ekmek derdindeki insanları?
Ama kızı uyarmanız bence baya vahim bir durum, rahatsız olduysanız bile sevgilinize söyleseydiniz, kendinizi böyle yerin dibine batırmasaydınız keşke.

Yapilan yorumlarin hepsini okuyamadim sinirden. Yahu hanimefendi suclu olmasa ozur dilemezdi yazmissiniz bir de... Acaba kizcagiz orada calisan oldugu siz de musteri oldugunuz icin ozur dilemis olabilir mi? Sizinle ayni sartlar altinda ben karsilassam oyle bir bozarim ki sizi. Madem o kadar kıymetli sevgiliniz var cakmagini kibritini siz tasiyin yaninizda. Hem hicbir kabahati olmayan bir calisandan gorevi disinda bir sey istiyorsunuz. Yetmiyor gidip catiyorsunuz bir de. Bosuna demiyorlar birini en iyi hizmet sektöründe calisan insanlara karşı davranislarindan tanirsin diye.
Su konuyu erkek arkadasima okutayim da yatsin kalksin dua etsin bari :)

Yapilan yorumlarin hepsini okuyamadim sinirden. Yahu hanimefendi suclu olmasa ozur dilemezdi yazmissiniz bir de... Acaba kizcagiz orada calisan oldugu siz de musteri oldugunuz icin ozur dilemis olabilir mi? Sizinle ayni sartlar altinda ben karsilassam oyle bir bozarim ki sizi. Madem o kadar kıymetli sevgiliniz var cakmagini kibritini siz tasiyin yaninizda. Hem hicbir kabahati olmayan bir calisandan gorevi disinda bir sey istiyorsunuz. Yetmiyor gidip catiyorsunuz bir de. Bosuna demiyorlar birini en iyi hizmet sektöründe calisan insanlara karşı davranislarindan tanirsin diye.
Su konuyu erkek arkadasima okutayim da yatsin kalksin dua etsin bari :)
Ağzınıza sağlık
Bi de konu sahibine hak verip kızcağıza saydıranlar var
Kız suçlu olduğu için özür dilemişmiş he Can'ım he erkek arkadaşına yazıyordu ama sana yakalandı özür dileyerek yırtmaya çalıştı
Çok sinirlendim bu konuya ya ilk defa kk'da bir konu ve sahibi beni delirtti
Aslında iyi fikir ben de eşime okutayım da öpsün başına koysun beni :KK70:

Allahaşkına konuyu edepe terbiyeye saygıya dayatmayın. sizin dellenmenizin tek nedeni kıskançlık.
o kızcağızı da dinlemek lazım. normalde belkide senin sevgilinle aynı kaldırımda bile yürümez ama ekmek parası ne yapsın. şu buldumcuk halleriniz yok mu? kız çalışıyor ekmeğinin peşinde o da sigara yakmaya bayılmıyordur.
belki işverenin talimatıdır, belki masada çakmak bırakmaları yasaktır, belki çakmakları iade edilmiyordur, belki bahşiş umudu vardır, vs. vs. ama bu belkilerin içinde eminim ki, şımarık kızların buldumcuk sevgililerinin sigaralarını zevk için yakmıyordur.
siz çalışıyor musunuz?
Sormayın ya bi de edepten bahsetmiş
Kızcağız neye uğradığını şaşırmıştır bile işini kaybetme korkusundan da şikayet edilmemek için özür dilemiştir
Edebi terbiyeyi saygıyı o kıza orada o şekilde hesap sorarak kendi kendine bırakmış haberi yok konu sahibinin

Ne var kızın yakmasinda ya :KK14: istemeseymis o zaman sevgilin ya da elinden alsaymis

Ya allah askkna yaksa nolur yakmasa nolur ayrildigibiza degmismi bide sen gidip neden kizla muatap oluyosunki sevgilini uyarman yeterdi cok buyutmussun.sevgilininde dikkat etmesi lazimdi delimi ne

İlk defa mı biyerlerde oturuyorsunuz. Erkek garson olsaydı sizinkini yakardı. Garsonlar müşteriye yardımcı olmak amaçlı ceplerinde hep çakmak taşırlar. Erkek arkadaşınızın sizi küçük düşürmesi uygun olmamış tabiki ama olay baştan yanlış zaten neden kızı uyarıyorsunuz? ben utandım okurken kızcağızı neyle itham ettiğinizin farkındamısınız? Kıskanç olabilirsiniz ama bu sizi ve
Erkek arkadaşınızı ilglendirir. Siz kıskançsınız diye ceremesini başka bir kıza çektirmeniz hiç hoş olmamış.
Kızmanız gereken kişi erkek arkadaşınız yaptırtmasaydı siz mağdemki kızacaksınız ne gerek var. Ama kıza bişey demeseydiniz o müşteri gözüyle bakıp kibarlık etmiş sadece. Bemce sizde gidip kızdan özür dileyin.

Hihi erkek arkadasim gelip özür diledikten sonra sizi ilgilendirmez diye diklenmesi neden o zaman neyse ya olayi düzgünce oku öyle yorum yap yapiyorsan
Bunu anlamadım sizi ilgilendirmez derken?! Böyle bişey demesi içinde bi sebep göremedim.
Ekmek parasını kazanmaya çalışan insanlara Allah kolaylık versin. Ben sizin kıskançlığınızda falan değilim o sizin ilişkiniz ama yan masada oturan bi müşteri olsaydım ve bu olayı görseydim herhalde Altan Erkekli'nin bir programı var gizli kamerayla zor durumda olana yardım ediliyor mu diye yapılan tiyatral bir program ordayız zamneder kamera var mı diye etrafa bakardım.

Bende bi erkeğin yada bayanin yaninda sevgilisi varsa kimse kimsenin sigarasini yakamaz bende böyle gördüm kardesim . Suçlu olmasa özür dilemezdi kibarca masaya biraksaydi madem. Bide ben sizi görmedim diye yalan soyluyor..
Kiz senin tepkin karsinda ne diyecegini bilememistir. 20 yasinda olma ergenlikten ciktigin anlamina gelmez. Garsonun kizi erkegi farketmez (eger gece kulubu vb yer degilse) cakmak istenirse garaon kendi yakar sogarayi bu kural gibi birseydir boyle olur. Allah askina kiskanclik yapiyorsun fikir soruyorsun, isine gelmeyen yorumlarda da size normal geliyor ama gelmiyor diyorsun, genis degilim diyorsun. Insanlar da genis degil ama sen darsin biraz :KK66:

kız orada işini yapıyor niye abartıyorsunuz ki

garson sipariş alır servis yapar ve müşterinin taleplerini yerine getirmekle görevli bir çalışandır, bay bayan farketmez sıgara yakmak için çakmak isterse çakmagı uzatmak yerine kendisi yakar

ama önemli bir detay var, masada 1 bay ve 1 bayan varsa bayan ateş isterse garson masadaki erkege ateşi verir erkegin bayanın sıgarasını yakması için, ama erkek isterse garson kendisi yakar.

bide üstüne ayrıldın helal olsun :D iyice büyütün olayı kanlı bıçaklı falan olun hey allahım ya :D :D

Sen haksizsin×
Ne gereksiz bi konu...

Bu yüzden gidip garson kızı mı uyardın? Dert mi arıyorsun kendine? Allah allah ya

Iste böle oluyo sonrada aldatildim terkedildim diye konu aciliyo ..Adamla kizin arasinda bisey olacagi yokmus ama senin sayende epey muhatap olmuslar..Hic mi kendine guvenmiyosun,kiz sigarasini yakti diye kaldiramam falan sanki gozunun onunde opusmusler gibi..Tamam bozulabilirsin ama insan caktirmaz gidip kizla konusmak nedir ergen gibi kavgalar falan..

• Beğen
Reactions: anu
Back
X