- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Ya kusura bakma da gerçekten tam da bahsettiğin gibi davranmışsın. Birinden ateş istediğinde, özellikle garson vs. gibi işlerle uğraşanlardan çakmağı çakar ve sigarayı yakar. Erkek de olsa yakar, kadın da olsa yakar. Sen ne demeye gittin kızla konuştun ki. Kendi kendini acayip konuma düşürmüşsün. Hiç öyle kaldırılamayacak falan bir durum yok ortada. Gayet normal, medeni bir davranış var. Adamcağız kaçmış kendini kurtarmış resmen senden.Arkadaşlar dün akşam cafede otururken erkek arkadasim garson kizdan çakmak istedi kizda karsisinda ben oturduğum halde sevgilimin sigarasını yakmaya kalkti agzina goturdu cakmagi sigarayi yakti. Bu durumu kaldiramiyorum kizin yaptigi zaten terbiyesizlik benim sevgilimde eline alip kendi yakamadi. Sonra kizin yanina gidip uyardim kiz once ozur diledi sonra benim akıllı sevgilim gelip kizdan özür diledi kizda bundan gaza gelip siz yanlis dusunuyorsunuz demeye basladi bana. Tartisma cikti. Sonra erkek arkadasimla tartistim özür dilememen gerekiyordu kizlar arasina girilmez dedim ve beni kucuk dusurdu sanki psikopat ruh hastasi biriymisim gibi kizdan ozur diledi o gelmeden kiz yaptigi hatanin farkindaydi sevgilim gelip kizdan ozur dileyince kizda degisti hemen erkek arkadasim da kizdan ozur dilemese konu kapanacakti Allah askina ben mi abartiyorum yoksa hakli miyim sizce normalde çok kiskanc biriyimdir ama bu durumu kimse kaldiramaz herhalde. Sevgilimle de ayrildik şuan kizdan özür dilemesini kaldiramıyorum abartiyor muyum sizce siz olsaniz ayni tepkiyi vermez miydiniz