- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Diğer konunuzu bilmiyorum ama sizi düşünüp kadın ayarlamış iyi yönünden bakın...Merhaba hanımlar
Konumdan bilenler bilir eşimle boşanma aşamasına geldik hatta avukatla konuşuldu ams ne yaptı etti yine ikns etti beni ve barıştık son kez denemeye karar verdim belki kınayacaksınız ama
Nyse bir süredir baya iyi bana karşı herşey güzel taki bu güne kadar çok büyük bir konu değil ama sormsk istedim sizlere
Evde tadilat gibi birşey oldu dün. Mutfsktan ve bir odadan doğalgaz borusu geçirdiler evde tabi döküntü vs oldu mstksp kullanıldığı için bugün 1-2 gibi bitecekmiş
Benim planım annemide alıp gidip temizlemekti. Eşim bu sabah mesaj attı ben işteyken “yarın sabah temiZlik için kadın gelecek sen temizlik yapma” diye.
Bende dedimki böyle böyle planım vardı benim, boşver dedi sen yapma, ben istemiyorum dedim halledebilirim çok büyük bir şey değil ki dedim cevap vermedi
Büyük ihtimalle annesi ayarladı. Benim takıldığım şey şu ben o evde neyim? Bana sormadı bile kadın gelsin mi nasıl yapcaz ne yapcaz, kadını geçtim saatini bile sormadı ya brnim hiç mi söz hakkım yok, benim akrabalarımın arkadaşlarımın eşleri onlara sormadan böyle bişey yapmazlar
İnsan yerine koyulmadım yine haksız mıyım
Merhaba hanımlar
Konumdan bilenler bilir eşimle boşanma aşamasına geldik hatta avukatla konuşuldu ams ne yaptı etti yine ikns etti beni ve barıştık son kez denemeye karar verdim belki kınayacaksınız ama
Nyse bir süredir baya iyi bana karşı herşey güzel taki bu güne kadar çok büyük bir konu değil ama sormsk istedim sizlere
Evde tadilat gibi birşey oldu dün. Mutfsktan ve bir odadan doğalgaz borusu geçirdiler evde tabi döküntü vs oldu mstksp kullanıldığı için bugün 1-2 gibi bitecekmiş
Benim planım annemide alıp gidip temizlemekti. Eşim bu sabah mesaj attı ben işteyken “yarın sabah temiZlik için kadın gelecek sen temizlik yapma” diye.
Bende dedimki böyle böyle planım vardı benim, boşver dedi sen yapma, ben istemiyorum dedim halledebilirim çok büyük bir şey değil ki dedim cevap vermedi
Büyük ihtimalle annesi ayarladı. Benim takıldığım şey şu ben o evde neyim? Bana sormadı bile kadın gelsin mi nasıl yapcaz ne yapcaz, kadını geçtim saatini bile sormadı ya brnim hiç mi söz hakkım yok, benim akrabalarımın arkadaşlarımın eşleri onlara sormadan böyle bişey yapmazlar
İnsan yerine koyulmadım yine haksız mıyım
Yedek kova olduğunu söyleyin yada yedek kovalar alınİyi de ben temizlikçi istemiyorum isteseydim kendim ayarlardım kaldı ki ayarladıkları kadın kimseyi dinlemeyen tuvaletteki kovayı getirip salonun ortasına koyan biri. Bana sorması gerekirdi
Kadının temizliğini beğenmiyorsanız onu söylersiniz tamam ama bana sormadan ayarlamış diye sorun çıkarmakta normal değil gerçekten. Kendince sizi düşünmüş işte.İyi de ben temizlikçi istemiyorum isteseydim kendim ayarlardım kaldı ki ayarladıkları kadın kimseyi dinlemeyen tuvaletteki kovayı getirip salonun ortasına koyan biri. Bana sorması gerekirdi
Evin erkrği ama evi otel gibi kullandı boşanma aşamadına bu yüzden grlmiştik zatenNe güzel düşünmüş, kayınvalideniz düşünmüş olsa da sorun değil ki. Bu evin kadını benim fikri itici geliyor bana çok büyük bir geri planda bırakılma yoksa. Eşinizde o evin erkeği sonuçta bu açıdan bakarsak m
Önceki yaşadıklarınızdan dolayı herseyden nem kapacak duruma geldiniz belkide ama bu konuda takılacak birşey yok gerçekten.
Evet dinlemiyor ki beni annem de gelir olmazsa onu dinlerYedek kova olduğunu söyleyin yada yedek kovalar alındeki yerinde dursun
Madem boşanmayıp yeniden demeye karar verdiniz adamın iyilik adına yapmaya çalıştıklarına sorun çıkarmayın.Evin erkrği ama evi otel gibi kullandı boşanma aşamadına bu yüzden grlmiştik zaten
Ben yeterince sustum herşeye allah bana sabır verdi ki çoğu şeye katlandım eşimi tanımadan konuşmayın lütfenben o evde ney,m derken heralde kendinizi hizmetçi yerine koyuyorsunuz. diğer konularınızı bilemem ama bu aşırı saçma bi alınganlık örneği. allah şu erkeklere sabır versin.
Nasıl dinlemiyorEvet dinlemiyor ki beni annem de gelir olmazsa onu dinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?